Πώς να ανοίξετε τον Internet Explorer 11 στα Windows 10

Όταν η Microsoft αποκάλυψε τα Windows 10 , έλαβαν την ευκαιρία να σκουπίσουν τον Internet Explorer κάτω από το χαλί υπέρ της Edge . Το νεότερο πρόγραμμα περιήγησης έχει διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση και ενώ η Microsoft αναφέρει ότι το Edge είναι πιο γρήγορο και ασφαλέστερο, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν το παλιό, οικείο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer 11 , αυτό εξακολουθεί να είναι μια επιλογή. Στην πραγματικότητα, ο Internet Explorer 11 περιλαμβάνεται στην πραγματικότητα στα Windows 10 από προεπιλογή, οπότε δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσετε κάτι επιπλέον. Χρειάζεται μόνο να ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Πώς να ανοίξετε τον Internet Explorer 11 στα Windows 10

Ο Internet Explorer απέχει μόνο μερικά κλικ από τους υπολογιστές των Windows 10. Καταγραφή βίντεο.

Το Edge είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer 11, θα πρέπει να τον εντοπίσετε και να τον ανοίξετε.

Εδώ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τον Internet Explorer 11 στα Windows 10:

  1. Μετακινήστε το ποντίκι στη γραμμή εργασιών και κάντε κλικ όπου λέει Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση .
    Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε το πλήκτρο Windows αντί.
  2. Πληκτρολογήστε Internet Explorer .
  3. Κάντε κλικ στον Internet Explorer όταν εμφανιστεί.

Το άνοιγμα του Internet Explorer 11 στα Windows 10 είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Πώς να ανοίξετε τον Internet Explorer 11 με την Cortana

Η Cortana μπορεί επίσης να ανοίξει τον Internet Explorer για εσάς. Καταγραφή βίντεο.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη Cortana , υπάρχει ακόμα πιο εύκολος τρόπος για την εκκίνηση του Internet Explorer στα Windows 10.

  1. Πες γεια, Κορτάνα .
  2. Πείτε Άνοιγμα του Internet Explorer .

Αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που χρειάζεται. Εφόσον η Cortana έχει ρυθμιστεί σωστά και μπορεί να κατανοήσει την εντολή, ο Internet Explorer θα ξεκινήσει μόλις ζητήσετε.

Κολλήστε τον Internet Explorer στη γραμμή εργασιών για εύκολη πρόσβαση

Μόλις βρείτε τον Internet Explorer, συνδέστε τον στη γραμμή εργασιών ή στο μενού Έναρξη για εύκολη πρόσβαση. Καταγραφή βίντεο.

Ενώ το άνοιγμα του Internet Explorer 11 στα Windows 10 δεν είναι δύσκολο, η προσάρτηση στη γραμμή εργασιών είναι μια καλή ιδέα εάν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιείτε τακτικά. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε το πρόγραμμα όποτε θέλετε απλά κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο στη γραμμή εργασιών.

  1. Μετακινήστε το ποντίκι στη γραμμή εργασιών και κάντε κλικ όπου λέει Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση .
    Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε το πλήκτρο Windows αντί.
  2. Πληκτρολογήστε Internet Explorer .
  3. Κάντε δεξί κλικ στον Internet Explorer όταν εμφανιστεί.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Καρφίτσωμα στη γραμμή εργασιών .
    Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Pin to Start , εάν θέλετε να έχετε ένα εικονίδιο του Internet Explorer στο μενού Start.

Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσετε το Edge για να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στην άκρη αν αλλάξετε γνώμη. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να απεγκαταστήσετε το Edge ή τον Internet Explorer 11.

Ωστόσο, είναι δυνατό να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης από την άκρη σε κάτι άλλο .

Εάν θέλετε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer, αλλά η εγκατάσταση ενός εναλλακτικού προγράμματος περιήγησης, όπως ο Firefox ή το Chrome , είναι επίσης μια επιλογή. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Internet Explorer 11 και το Edge, αυτά τα άλλα προγράμματα περιήγησης δεν περιλαμβάνονται στα Windows 10 από προεπιλογή.