Οι 15 καλύτερες δωρεάν ταινίες στο YouTube

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες μεγάλου μήκους στο YouTube

Είναι κοινώς γνωστό ότι το YouTube προσφέρει μια πληθώρα σχετικά μικρών βίντεο, όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια και ρυμουλκούμενα ταινιών, για να ονομάσουν ένα ζευγάρι. Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι στον ιστότοπο φιλοξενούνται πλήρεις ταινίες μεγάλου μήκους.

Ενώ πολλοί από τους αγαπημένους σας τίτλους απαιτούν μια αμοιβή για να παρακολουθήσετε, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από αυτό που είναι διαθέσιμο δωρεάν. Δεν πρόκειται να βρείτε πολλούς γνωστούς τίτλους σε αυτόν τον κατάλογο freebies, ή πολλές ταινίες που έχετε ακούσει ακόμη και πριν. Υπάρχουν κρυμμένα πολύτιμοι λίθοι, ωστόσο, μερικοί με διάσημους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Θα παρατηρήσετε ότι πολλά είναι ασπρόμαυρα, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τα πνευματικά τους δικαιώματα έχουν αρθεί με την πάροδο του χρόνου. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας από αυτή την ομάδα.

Σπίτι στο Haunted Hill

YouTube

Ο τέλειος συνδυασμός μυστηρίου και τρόμου, το House on Haunted Hill χαρακτηρίζει τον Vincent Price σε καλύτερες στιγμές του, όπως ο παραδόξως μαγευτικός εκατομμυριούχος Frederick Loren. Σε μια πλοκή που έχει επαναληφθεί δεκάδες φορές και στις δύο ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από την απελευθέρωση της ταινίας, ο Loren και η σύζυγός του προσκαλούν μια χούφτα επισκέπτες να περάσουν μια νύχτα στο λεγόμενο στοιχειωμένο σπίτι τους.

Κάθε άτομο που διαρκεί μέχρι το πρωί υποσχόταν ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, αλλά καθώς το ρολόι φτάνει τις μικρές ώρες, αντιμετωπίζει μια λιτανεία τρομακτικών συναντήσεων. Η τιμή είναι γλυκιά αλλά καλοσχηματισμένες αποχρώσεις που προσδίδουν σπονδυλική στήλη σκηνικό σε μια κινηματογραφική εμπειρία που εξακολουθεί να αποδείχνεται τρομακτική για πάνω από πενήντα χρόνια αργότερα.

Βαθμολογία: NR Περισσότερα »

Σχέδιο 9 από τον εξωτερικό χώρο

YouTube

Μια από τις καλύτερες / χειρότερες ταινίες που δημιουργήθηκαν ποτέ, το Σχέδιο 9 από τον εξωτερικό χώρο είναι από καιρό μια γραμμή γροθιάς τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στην κοινότητα sci-fi, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ξεφλουδίσετε τα μάτια σας από την οθόνη. Ο αφηγητής του κλασικού κουλτούρου του 1959 γυρίζει ένα άγριο νήμα σχετικά με αλλοδαπούς που σχεδιάζουν να αναστήσουν έναν στρατό ανδρών πολεμιστών σε μια προσπάθεια να σταματήσουν οι άνθρωποι να αναπτύξουν μια πανίσχυρη βόμβα.

Ολοκληρωμένος με ιπτάμενα πιατάκια τύπου χαρτιού και μερικά από τα πιο τυριά που ενεργούν για να κοσμήσουν ποτέ την ασημένια οθόνη, αυτή η απίστευτη ιστορία σχετικά με τους εξωγήινους ληστές τάφων είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πολλά ακούσια γέλια.

Βαθμολογία: NR Περισσότερα »

Καλύτερα να πεθάνω

YouTube

Δεν υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που ενσωματώνουν τη δεκαετία του 1980 καλύτερα από τον John Cusack. Διάσημο για ταινίες που αγκάλιασε τη δεκαετία μεγάλων μαλλιών και μεγαλύτερα όνειρα όπως το Say Anything και το Grosse Pointe Blank , ο ρόλος του στο Better Off Dead μπορεί να έχει πετάξει κάτω από το ραντάρ λίγο, αλλά με πολλούς τρόπους ήταν εξίσου ευχάριστο.

Η απεικόνιση του Cusack για την ατυχή Lane Meyer είναι μεγάλη κατά περιόδους καθώς προσπαθεί να κερδίσει πίσω την πρώην φίλη του, που τον έριξε για έναν πρωταθλητή σκιέρ. Στην πραγματική δεκαετία του 80, ο ίδιος ο Meyer προσπαθεί να γίνει καλύτερος σκιέρ από τον εχθρό του, καθώς η νηνεμία ακολουθείται παντού.

Βαθμολογία: PG Περισσότερα »

Ο Άνθρωπος με το χρυσό βραχίονα

YouTube

Ο Frank Sinatra και ο Kim Novak κλέβουν την παράσταση σε αυτό το δραματικό δράμα της δεκαετίας του '50 που καταγράφει τη μάχη ανάμεσα στην παραμονή στην ευθεία και στο στενό ή στην πτώση στα χέρια του εθισμού. Το Ol 'Blue Eyes είναι ηλεκτρικό ως Frankie Machine, ένας έμπορος πόκερ του Σικάγου και πρώην πορνοστάρ που προσπαθεί να παραμείνει καθαρός μετά την επιστροφή του από έκταση τεσσάρων μηνών.

Είναι μια ιστορία συγκρούσεων συν ρομαντισμό και πραγματικά σφυρίζει σπίτι πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να πάρει μια αληθινή δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, όταν οι άνθρωποι γύρω σας φαίνονται πρόθεση να σας τραβήξει κάτω. Υποψήφια για τρία Όσκαρ, Ο Άνθρωπος με το χρυσό βραχίονα προσφέρει κάτι για όλους.

Βαθμολογία: NR Περισσότερα »

Νύχτα των ζωντανών νεκρών

YouTube

Σήμερα φαίνεται ότι κάθε άλλη ταινία έχει ζόμπι σε αυτό, αλλά την εποχή της απελευθέρωσής του το 1968, η Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών του George A. Romero ήταν πρωτοποριακή. Μια τυχαία ομάδα ανθρώπων επιλέγει ένα ερειπωμένο αγρόκτημα για να υποχωρήσει από το αυξανόμενο σμήνος των νεκρών και τα πράγματα γίνονται κολλώδη καθώς το σκοτάδι πέφτει και ο κίνδυνος είναι επικείμενος.

Καθώς πλησιάζουν οι ζόμπι, οι συγκρούσεις μεταξύ των ομάδων που κρύβονται οδηγούν σε μια τεταμένη, καύσιμη κατάσταση. Ένα bona fide κλασικό στο είδος τρόμου, το να βλέπεις αυτό δωρεάν είναι μια πραγματική απόλαυση ακόμα κι αν είναι ασπρόμαυρη.

Βαθμολογία: NR Περισσότερα »

Η αυγή των νεκρών

YouTube

Δημιουργήθηκε μια δεκαετία αργότερα ως συνέχεια της νύχτας των ζωντανών νεκρών , αυτό το zombified επικό επικεντρώνεται σε ένα ξέσπασμα έκρηξη που αναλαμβάνει Φιλαδέλφεια και τελικά οδηγεί σε μια στάση σε ένα κοντινό εμπορικό κέντρο. Σίγουρα, θα μπορούσατε να τρυπήσετε τρύπες σε μερικές από τις γελοίες συλλαβές και σχετικές ερασιτεχνικές σκηνές δράσης ... αλλά γιατί να καταστρέψετε ένα καλό πράγμα;

Αν είστε fan του είδους και απολαμβάνετε την πρώτη εισβολή του Romero σε μια αποκάλυψη ζόμπι, η Dawn of the Dead είναι ένα must-watch. Απλώς να γνωρίζετε ότι αυτή είναι η αρχική έκδοση του 1978 της ταινίας, όχι η ρεματιού στα μέσα της δεκαετίας του 2000 με πρωταγωνιστές τους Ving Rhames και Mekhi Phifer.

Βαθμολογία: NR Περισσότερα »

Άγγελοι στο Outfield

YouTube

Δεν θα βρείτε Angels στο Outfield που περιλαμβάνονται μεταξύ των καλύτερων όλων των εποχών ταινίες μπέιζμπολ, αλλά αυτή η ταινία της Disney δεν είναι χωρίς απλά γούρια της. Οι αξιοσημείωτοι ηθοποιοί, όπως ο Danny Glover, ο Joseph Gordon-Levitt, ο Christopher Lloyd, ο Tony Danza και ακόμη και μια σύντομη εμφάνιση από τον νεαρό Matthew McConaughey, μαζί με μια διασκεδαστική, αν και προβλέψιμη, ιστορία κάνουν μια καλή, υγιή οικογενειακή ταινία.

Βαθμολογία: PG (ήπια γλώσσα) Περισσότερα »

Τζακ και το Beanstalk

YouTube

Βασισμένο στο δημοφιλές παραμύθι που χρονολογείται από το 1700, το YouTube προσφέρει μια καταπληκτική έκδοση που χαρακτηρίζει την ιαπωνική κινούμενη εικόνα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70 με ποιοτική αγγλική φωνή. Από όλες τις διαθέσιμες προσαρμογές, αυτό πρέπει να είναι το αγαπημένο μου.

Όχι μόνο έχει ένα υπέροχο σκορ, αλλά αυτή η έκδοση του Jack και του Beanstalk προσθέτει τις δικές του ανατροπές στη γνωστή ιστορία. Μπορεί καν να βρεθείτε να παρακολουθείτε μαζί με τα παιδιά σας!

Βαθμολογία: G Περισσότερα »

Ο καμπούρης της Παναγίας των Παρισίων

YouTube

Μία από τις πολλές προσαρμογές που βασίζονται στο μυθιστόρημα του Victor Hugo, αυτή η σιωπηλή ταινία χαρακτηρίζει τον εκτιμώμενο Lon Chaney ως Quasimodo και στέκεται στη δοκιμασία του χρόνου σχεδόν έναν αιώνα αργότερα. Ταινία σε μια εποχή όπου το μακιγιάζ τρόμου πήρε μεγάλη επινοητικότητα, η εμφάνιση και οι τρόποι του Chaney είναι τόσο αληθοφανείς που τείνετε να ξεχνάτε ότι βλέπετε μια ταινία από τις αρχές της δεκαετίας του 1920.

Ο Patsy Ruth Miller κάνει μια καταπληκτική δουλειά που απεικονίζει Esmaralda, και σε πολλά σημεία γίνεται το επίκεντρο ως αποτέλεσμα. Εάν δεν έχετε δει ποτέ μια σιωπηλή ταινία και είστε κατά πάσα πιθανότητα διστακτικοί, αυτή είναι μια πραγματικά ευχάριστη ώρα και σαράντα λεπτά που απλά μπορεί να αλλάξετε γνώμη για το είδος εντελώς.

Βαθμολογία: NR Περισσότερα »

Sidekicks

YouTube

Δεν είναι ένα μεγάλο χτύπημα κατά τη στιγμή της απελευθέρωσής του, αυτή η ταινία έχει κερδίσει ένα κομμάτι μιας λατρείας μετά από όλα τα χρόνια. Χαρακτηρίζει τον αείμνηστο Jonathan Brandis ως θύμα νταής που ονειρεύεται μια μέρα να συνεργαστεί με τον Chuck Norris για να πολεμήσει πίσω, μια φαντασίωση που τελικά τελειώνει.

Η Beau Bridges παίζει τον πατέρα του προβληματικού έφηβος σε αυτή την ιστορία που έρχεται από το Τέξας, η οποία σκηνοθέτησε ο αδελφός του Norris. Αν σας αρέσουν οι ταινίες πολεμικών τεχνών στη φλέβα του The Karate Kid ή αν είστε φανατικός του Chuck Norris, το Sidekicks αξίζει τον κόπο σας.

Βαθμολογία: PG (ήπια βία, γλώσσα) Περισσότερα »

Γροθιά της οργής

YouTube

Εάν βρίσκεστε σε ταινίες kung fu, πιθανότατα έχετε δει την Fist of Fury τουλάχιστον μία φορά. Επίσης, κυκλοφόρησε με το όνομα The Big Boss και διαθέτει τον Bruce Lee σε έναν από τους πρώτους πρωταγωνιστικούς ρόλους του, κάνοντας αυτό που κάνει καλύτερα - να πάρει εκδίκηση.

Ενώ αρχικά ορκίζεται να μην χρησιμοποιήσει τις δεξιότητές του για βία, ο Lee τελικά αναγκάζεται να πολεμήσει αφού τα μέλη της οικογένειάς του ξεκινήσουν μυστηριωδώς να εξαφανιστούν στα χέρια ενός κακού κακοποιού, ο οποίος συμβαίνει να διαχειρίζεται το εργοστάσιο όπου όλοι δουλεύουν.

Βαθμολογία: R Περισσότερα »

Δελχί Σαφάρι

YouTube

Μια υποτιμημένη 3D ταινία κινουμένων σχεδίων από την Ινδία που χαρακτηρίζεται από ένα αστεροειδές φωνητικό σκηνικό που περιλαμβάνει τους Jason Alexander, Brad Garrett, Christopher Lloyd και Vanessa Williams μεταξύ άλλων, το Δελχί Safari αντιμετωπίζει μερικά σημαντικά ζητήματα ενώ παραμένει μια απολαυστική και οπτικά ευχάριστη εμπειρία για τα παιδιά .

Η ιστορία περιλαμβάνει μια ομάδα ζώων που ταξιδεύουν από το δάσος τους μέχρι τη μεγάλη πόλη σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν στην κυβέρνηση να σώσει το σπίτι τους από επιθετικούς οικοδόμους.

Βαθμολογία: PG (βία, αγνό χιούμορ, υποβλητικό περιεχόμενο, θεματικά στοιχεία) Περισσότερα »

Η Περιπέτεια Chipmunk

YouTube

Πρώτα κυκλοφόρησε το 1987, αυτό το κινούμενο κλασικό ενώνει τους Alvin, Simon και Theodore καθώς ανταγωνίζονται με τους Chipettes σε έναν αγώνα σε όλο τον κόσμο. Λίγα δεν ξέρουν, χρησιμοποιούνται ως πιόνια για να λαθώνουν παράνομα τα παράνομα διαμάντια αντί να προσπαθούν να κερδίσουν ένα βραβείο 10.000 δολαρίων στη μάχη αερόστατου με ζεστό αέρα.

Μια γεμάτη δράση ιστορία με ποιοτικά γραφικά και μια μεγάλη βαθμολογία θα κρατήσει τα μικρά σας κολλημένα στην οθόνη.

Βαθμολογία: G

Διπλό δράκο

YouTube

Ελαφρώς εμπνευσμένο από το δημοφιλές παιχνίδι arcade / Nintendo, αυτή η δράση γεμάτη δράση γίνεται στο μέλλον (που είναι τώρα το παρελθόν) και επικεντρώνεται σε δύο αδελφούς της Καλιφόρνιας που κατέχουν μισό αρχαίο λαβύρινθο. Το άλλο μισό ανήκει σε έναν αδίστακτο γκάνγκστερ αποφασισμένο να κάνει ό, τι χρειάζεται για να κλέψει το μαγικό φυλακτό των αδελφών.

Σχεδόν ομόφωνα θρυμματισμένο από τους κριτικούς κατά την απελευθέρωσή του το '94, το Double Dragon αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε αν ήσασταν οπαδός του παιχνιδιού ή ακριβώς σαν κινηματογραφικές ταινίες όπου δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πάρα πολύ για τη γραμμή του οικοπέδου. Ως πρόσθετο επίδομα, διαθέτει μια εικοσαετία Alyssa Milano που παίζει το κακό Marian Delario.

Βαθμολογία: PG-13 (βία) Περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Peter Rabbit

YouTube

Μια περιπλάνηση διακοπών που ακολουθεί τον Πέτρο και τους φιλαράκους του καθώς πηγαίνουν σε περιπέτειες μιας ώρας, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγουν την κακή αλεπού. Τα παιδιά σας θα αγαπήσουν αυτό το βίντεο, καθώς διαθέτει επίσης μερικά επεισόδια μπόνους όπως το The Tale of the Grumpy Owl και το The Tale of the Big Move , το οποίο ξεκινάει με την Lily Bobtail να ξεφεύγει από έναν κακοποιό ασβούργο τον οποίο έχει ξυπνήσει τυχαία.

Βαθμολογία: TV-Y Περισσότερα »