Πώς να αλλάξετε ήχους στο Mac OS X Mail

Το Mac OS X Mail μπορεί να ανακοινώνει νέα μηνύματα με ήχο και αν δεν σας αρέσει η προεπιλεγμένη κουδούνισμα, μια διαφορετική άνθηση αντικαθίσταται εύκολα .

Αλλά τι γίνεται με τους ήχους που χρησιμοποιούνται για "άλλες" ενέργειες αλληλογραφίας; Υπάρχει τρόπος να αλλάξετε τον ήχο που παίζεται όταν ένα μήνυμα παραδίδεται με επιτυχία, για παράδειγμα, ή όταν έχει συμβεί κάποιο σφάλμα κατά την ανάκτηση αλληλογραφίας;

Υπάρχει, αν και όχι στις προτιμήσεις του Mac OS X Mail. Πρέπει να σκάψετε λίγο βαθύτερα. Λόγω της προχωρημένης φύσης αυτής της αλλαγής, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί με κάθε βήμα και να δημιουργείτε το αρχικό αντίγραφο ασφαλείας, ειδικότερα .

Αλλαγή ήχων που έχουν αναπαραχθεί για άλλες ενέργειες αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail

Για να αλλάξετε τους ήχους που έχουν παιχτεί για "άλλες" Mac OS X Ενέργειες αλληλογραφίας:

Δημιουργήστε εκδόσεις AIFF των επιθυμητών ήχων αλληλογραφίας σας

Εάν ο ήχος που θέλετε να αναπαραχθεί για συγκεκριμένες ενέργειες αλληλογραφίας Mac OS X δεν είναι ακόμη σε μορφή AIFF (υποδεικνύεται από επέκταση ".aif" ή ".aiff"), μπορείτε να δημιουργήσετε μια έκδοση AIFF με λογισμικό μετατροπέα:

Προσοχή στο Mac OS X 10.5 και αργότερα

Στο Mac OS X 10.5 (Mail 3) και αργότερα, οι εφαρμογές που συνοδεύουν το λειτουργικό σύστημα υπογράφονται από την Apple. Η επεξεργασία τους όπως κάνετε όταν αλλάζετε ήχους ή άλλους πόρους σπάει την υπογραφή και μπορεί να τους αποτρέψει από την πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης keychain.

Στο Mail, θα πρέπει να πληκτρολογείτε ξανά τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.