Μη αποδεκτούς παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Mail

Γνωρίστε τη Μαρία. Η Μαρία έχει φίλους, πολλούς φίλους-φίλους σε όλο τον κόσμο. Και η Μαρία έχει ιστορίες, ιδέες, εντυπώσεις, αστεία και περιπέτειες που μοιράζονται. Μοιράζεται με ανυπομονησία και το κάνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τώρα, όχι κάθε φίλος της Μαρίας είναι επίσης φίλος των άλλων φίλων της Μαρίας. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το ήμισυ των γνωστών τους δευτέρου βαθμού.

Η Mary δε θα μοιραζόταν ποτέ τις ιδιωτικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των φίλων της, για παράδειγμα, ούτε καν με άλλους φίλους. Τότε πώς στέλνει τα μηνύματά της σε οποιαδήποτε ομάδα φίλων της με μια πάει;

Είναι εύκολο. Στα Windows Mail της, η Mary χρησιμοποιεί την Bcc: παραλήπτες και έξυπνα τοποθετεί τον εαυτό της ως κύριο παραλήπτη για να στείλει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σε "ακοινολόγητους παραλήπτες".

Δημιουργία καταχώρησης βιβλίου διευθύνσεων για τους "ανεξάρτητους παραλήπτες" & # 34;

Κατ 'αρχάς, θα δημιουργήσουμε μια βολική καταχώριση βιβλίου διευθύνσεων που κάνει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους μη δημοσιοποιημένους παραλήπτες πολύ πιο εύκολη:

Windows Mail:

Outlook Express:

Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους παραλήπτες που δεν έχουν αποκαλυφθεί στο Windows Mail ή στο Outlook Express

Για να συντάξετε και να παραδώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα μη δημοσιευμένων παραληπτών στο Windows Mail ή το Outlook Express: