Οι καλύτερες εφαρμογές για Tweens

Αυτές οι εφαρμογές για παιδιά ηλικίας 9-12 συνδυάζουν δροσερό, διασκεδαστικό και λίγο εκπαίδευση

Τα tweens είναι κολλημένα μεταξύ του κόσμου που αφήνει χαλαρά για να διασκεδάσει και να είναι δροσερό, οπότε έχουμε σκουπίσει τα καταστήματα εφαρμογών για εφαρμογές και παιχνίδια που μπορούν να ικανοποιήσουν αυτά τα κριτήρια και εξακολουθούν (στις περισσότερες περιπτώσεις!) Να παρέχουν κάποιο εκπαιδευτικό όφελος. Εντάξει, το παραδεχόμαστε - η συλλογή γάτων δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση. Αλλά η ιαπωνική εκδοχή της συλλογής γάτων σίγουρα ελέγχει την κατηγορία των ψυχρών παραγόντων όσον αφορά τα tweens.

Minecraft

Το Minecraft έχει διατηρήσει μια θέση στην κορυφή των λιστών παιχνιδιών για χρόνια τώρα, και με καλό λόγο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός δημιουργίας και αναπαραγωγής. Είναι το LEGO του ψηφιακού κόσμου. Και παρόμοια με το LEGO, είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που οι γονείς μπορούν να απολαύσουν όσο τα παιδιά, ειδικά όταν παίζουν με το παιδί τους. Το Minecraft είναι διαθέσιμο στον υπολογιστή καθώς και στις περισσότερες κονσόλες παιχνιδιών και κινητές συσκευές. Υπάρχει επίσης μια έκδοση για την κατάσταση ιστορίας που παίζει περισσότερο σαν ένα παραδοσιακό παιχνίδι, αλλά είναι η κλασική έκδοση που παίρνει τα υψηλότερα σημάδια εδώ.

DragonBox Αλγεβρα 12+

Στιγμιότυπο οθόνης του Dragonbox Algebra 12+

Η άλγεβρα DragonBox είναι ένας τρομερός τρόπος για να προετοιμάσετε το παιδί σας για άλγεβρα. Η ιδέα εδώ είναι απλή και εξαιρετικά δροσερή. Η αλγεβρα DragonBox παίρνει τα βασικά της άλγεβρας, όπως τη χρήση συμβόλων για να ακυρώνει κάθε πλευρά μιας εξίσωσης και να την μοιράζει με τρόπο που θα διδάσκει κρυφά το παιδί σας τις ιδέες πίσω από την άλγεβρα, ενώ διασκεδάζουν.

Γραμμή της ζωής...

Επιλέξτε τα δικά σας βιβλία περιπέτειας ήταν όλα τα οργή στη δεκαετία του '80 και του '90, και με τη Lifeline, έχουν τραβηχτεί στην ψηφιακή εποχή. Και όταν λέμε ότι έχουν εκσυγχρονίσει το είδος, το εννοούμε. Η Lifeline γνωρίζει τόσο πολύ μέσω ειδοποιήσεων στη συσκευή σας, όπως και μέσω του ίδιου του παιχνιδιού. Μπορεί ακόμη και να αλληλεπιδράσει με το Apple Watch, αν και αυτό δεν είναι απαίτηση. Ίσως το πιο cool μέρος είναι πώς παίζει σαν μια ιστορία αλλά μπορεί να παιχτεί πολλές φορές για να παράγει διαφορετικές ιστορίες με διαφορετικές καταλήξεις.

Κεφάλι επάνω

Γιατί δεν είναι ένα παιχνίδι που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας, θα αγαπήσετε, μπορείτε να παίξετε με τα παιδιά σας, τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν με τον φίλο τους και να παίξετε με τους φίλους σας; Το κεφάλι επάνω είναι η ψηφιακή εκδοχή των φαντασμάτων. Ο παίκτης κρατάει το smartphone στο μέτωπό τους, ενώ οι λέξεις και οι φράσεις εμφανίζονται για τους υπόλοιπους ανθρώπους στο δωμάτιο για δράση. Καθώς ο παίκτης κάνει την εικασία τους, κλίνουν το τηλέφωνο προς τα κάτω ή προς τα πάνω για να υποδείξουν σωστές ή λανθασμένες απαντήσεις.

Ξέρουμε. Σας είχαμε σε σκάλες.

Νέκο Ατσούμ

Στιγμιότυπο οθόνης του Neko Atsume

Δεν θα σας γελάσουμε με την ιδέα ότι υπάρχει κάτι εκπαιδευτικό για τον Neko Atsume, το οποίο μεταφράζεται σε "Collection Cat" στα Ιαπωνικά. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο Neko Atsume επικεντρώνεται στη διάθεση τροφίμων σε μια εικονική αυλή, προσελκύοντας γατάκια και στη συνέχεια φροντίζοντας για τα τρόφιμα και τα παιχνίδια. Είναι μια απλή ιδέα που μπορεί να μην ακούγεται όλη αυτή η διασκέδαση στους ενήλικες, αλλά οι tweens flip για αυτό. Και γιατί όχι? Anime, Manga και άλλες ιαπωνικές μορφές τέχνης είναι πολύ δημοφιλείς αυτές τις μέρες, έτσι φυσικά Ιαπωνικά γατάκια πρόκειται να είναι ένα χτύπημα.

Hopscotch: Κάνε παιχνίδια

Στιγμιότυπο οθόνης του Hopscotch

Τα προ-Κ και τα παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου αγαπούν να παίζουν παιχνίδια. Και καθώς μπαίνουν στα tween years τους, πολλοί από αυτούς γίνονται περίεργοι για τη δημιουργία των δικών τους παιχνιδιών. Ενώ η Minecraft επικεντρώνεται σε μια περιέργεια LEGO για τη δημιουργία του δικού της εικονικού κόσμου, ο Hopscotch σχεδιάζει να συνδυάσει γραφικά, αλληλεπίδραση και κατευθύνσεις με τρόπο πολύ κώδικα για να διδάξει τα βασικά του σχεδιασμού παιχνιδιών.

Τα μαθήματα κάνουν μεγάλη δουλειά για την εισαγωγή αυτών των μεθόδων και η διασύνδεση είναι αρκετά απλή που τα παιδιά μπορούν να επικεντρωθούν στην πρόκληση της δημιουργίας ενός παιχνιδιού διασκέδασης και όχι της πρόκλησης της κωδικοποίησης ενός παιχνιδιού.

Επανάσταση του πολιτισμού 2

Η Επανάσταση του Πολιτισμού 2 είναι βασικά ΚΙΝΔΥΝΟΣ στα στεροειδή. Η σειρά πολιτικών στρατηγικών παιχνιδιών που βασίζονται σε στροφές έχουν περάσει εδώ και πάνω από 25 χρόνια και μέσα από αυτό το τέταρτο αιώνα έχουν διατηρήσει τη θέση τους ως το καλύτερο από τα καλύτερα. Οι παίκτες ξεκινούν τον πολιτισμό τους στους αρχαίους χρόνους και τον καθοδηγούν μέσα στους αιώνες μέχρι τους σύγχρονους καιρούς.

Το διασκεδαστικό μέρος για αυτό το παιχνίδι είναι πόσο μπορεί να διδάξει για την ιστορία, ενώ τα παιδιά επινοούν τη δική τους μοναδική ιστορία. Το παιχνίδι επικεντρώνεται σε εξέχοντες ηγέτες διαφορετικών πολιτισμών και μοναδικές πτυχές αυτού του πολιτισμού, όπως είναι τα γνωστά κτίρια, η τέχνη και τα θαύματα του κόσμου.