Πληροφορίες συστήματος του συστήματος MiTeC X v2.7.0

Μια πλήρης αναθεώρηση των πληροφοριών του συστήματος MiTeC X, ενός Ελεύθερου Εργαλείου Πληροφοριών Συστήματος

Πληροφορίες για το σύστημα MiTeC Το X είναι ένα εργαλείο πληροφοριών για το λειτουργικό σύστημα Windows. Είναι εντελώς φορητό, παρέχει λεπτομερείς λεπτομέρειες υλικού και είναι ακόμα δωρεάν για εμπορική χρήση.

Κατεβάστε πληροφορίες για το σύστημα MiTeC X v2.7.0
[ Mitec.cz | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του συστήματος πληροφοριών MiTeC X έκδοση 2.7.0, η οποία κυκλοφόρησε στις 25 Απριλίου 2018. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει μια νεότερη εκδοχή που πρέπει να επανεξετάσω.

Πληροφορίες σχετικά με το σύστημα του συστήματος MiTeC Βασικά στοιχεία X

Πληροφορίες για το σύστημα MiTeC X βρίσκει πληροφορίες σχετικά με τη CPU, τη μνήμη, τη μητρική πλακέτα, το λειτουργικό σύστημα, την κάρτα γραφικών, την οθόνη , τις συσκευές αποθήκευσης, την κάρτα δικτύου, τους εκτυπωτές και τις θύρες USB .

Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000 υποστηρίζονται. Οι πληροφορίες του συστήματος MiTeC X λειτουργούν επίσης με Windows Server 2008 και 2003.

Σημείωση: Ανατρέξτε στην ενότητα Τι πληροφορίες συστήματος MiTeC X αναγνωρίζει στο κάτω μέρος αυτής της ανασκόπησης όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες υλικού και λειτουργικού συστήματος που μπορείτε να περιμένετε να μάθετε για τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες του συστήματος MiTeC X.

Πληροφορίες συστήματος MiTeC X Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν σχετικά με τις Πληροφορίες Συστήματος MiTeC X.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για τις πληροφορίες του συστήματος MiTeC X

Μου αρέσει πόσο εύκολη είναι η χρήση του συστήματος πληροφοριών του συστήματος MiTeC X. Είναι απλό να βρείτε αυτό που ψάχνετε και οι λεπτομέρειες είναι αρκετά συγκεκριμένες χωρίς να είναι συντριπτική.

Λέω παραπάνω ότι μπορείτε να αντιγράψετε δεδομένα από το σύστημα πληροφοριών του συστήματος MiTeC X χωρίς να χρειάζεται να εξάγετε οτιδήποτε συνολικά. Το δεξί κλικ δεν θα λειτουργήσει, αλλά μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στις πληροφορίες για να το αντιγράψετε. Ωστόσο, αντί να αντιγράψετε ξεχωριστές πληροφορίες στο πρόχειρο, μπορείτε να αποθηκεύσετε μια λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σε ένα αρχείο CSV , το οποίο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο.

Πληροφορίες για το σύστημα MiTeC Το X είναι επωφελές τόσο για τους τακτικούς όσο και για τους προχωρημένους χρήστες, κυρίως επειδή δεν προκαλεί σύγχυση στη χρήση, αλλά εξακολουθεί να παρέχει επαρκή ποσότητα υλικού και λογισμικού.

Σημείωση: Ανατρέξτε στην ενότητα Εκτέλεση έκδοσης Windows 32 bit ή 64 bit; για να μάθετε ποιο σύνδεσμο λήψης θα επιλέξει για πληροφορίες του συστήματος MiTeC X. Για να ξεκινήσει το πρόγραμμα, επιλέξτε MSIX ή MSIX64 από το εξαγόμενο αρχείο ZIP .

Κατεβάστε πληροφορίες για το σύστημα MiTeC X v2.7.0
[ Mitec.cz | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Τι πληροφορίες συστήματος του συστήματος MiTeC αναγνωρίζει

Κατεβάστε πληροφορίες για το σύστημα MiTeC X v2.7.0
[ Mitec.cz | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]