Προσθήκη και διαχείριση φωτογραφιών Facebook

Το Facebook είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε πληροφορίες για τον εαυτό σας. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες στο Facebook και να δημιουργήσετε άλμπουμ επίσης. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Facebook με φίλους και εκτυπώσεις οικογένειας και παραγγελιών.

Αρχικά, θα προσθέσουμε φωτογραφίες στο Facebook.

Συνδεθείτε στο Facebook.Μπορείτε να μεταφορτώσετε φωτογραφίες είτε ως ιστότοπος για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε ως εφαρμογή για κινητά, ως μέρος μιας ενημέρωσης κατάστασης ή κατάστασης. Με τον ιστότοπο επιφάνειας εργασίας, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες μέσω του συνδέσμου Φωτογραφίες στο αριστερό μενού πλοήγησης.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook για κινητά, το μενού Φωτογραφίες βρίσκεται κάτω από το κύριο μενού που βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης.

01 από 08

Προσθήκη φωτογραφιών στο Facebook

Χρησιμοποιώντας την ενημέρωση κατάστασης για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών, επιλέξτε Φωτογραφία / Βίντεο στην τοποθεσία της επιφάνειας εργασίας ή πατήστε Φωτογραφία στην εφαρμογή για κινητά.

Προσθήκη φωτογραφιών από το μενού της επιφάνειας εργασίας

Αυτή η επιλογή μεταφόρτωσης φωτογραφιών είναι διαθέσιμη μόνο στον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας και όχι στην εφαρμογή για κινητά. Αν θέλετε απλώς να προσθέσετε μερικές φωτογραφίες από τον σύνδεσμο "Φωτογραφίες" στην τοποθεσία της επιφάνειας εργασίας χωρίς να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ, επιλέξτε "Προσθήκη φωτογραφιών". Θα ανοίξει ένα παράθυρο για την επιλογή φωτογραφιών από τον υπολογιστή σας. Επιλέξτε ένα ή περισσότερα και επιλέξτε "Άνοιγμα".

Αυτά θα φορτωθούν και θα εμφανιστούν στο παράθυρο Προσθήκη φωτογραφιών. Θα μπορείτε να προσθέσετε μια περιγραφή των φωτογραφιών και να προσθέσετε σε ποιον ήσουν εκείνη την εποχή.

Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες για να προσθέσετε ετικέτες σε φίλους, χρησιμοποιήστε φίλτρα, περικόψτε, προσθέστε κείμενο ή αυτοκόλλητα.

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τις φωτογραφίες δημόσιες, ορατές μόνο σε φίλους, ορατές μόνο σε φίλους εκτός από γνωστούς ή ιδιωτικούς.

02 από 08

Ξεκινήστε ένα νέο φωτογραφικό άλμπουμ στο Facebook - Desktop Site

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ χρησιμοποιώντας την έκδοση ιστότοπου του Facebook.

Η δημιουργία ενός άλμπουμ παίρνει μια διαφορετική διαδρομή αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά Facebook στο τηλέφωνό σας ή το tablet σας, γι 'αυτό θα το συζητήσουμε στο τέλος.

03 του 08

Επιλέξτε Φωτογραφίες προς Προσθήκη - Επιφάνεια εργασίας Facebook

04 του 08

Προσαρμόστε το όνομα και την περιγραφή του άλμπουμ σας - Επιφάνεια εργασίας

Στην αριστερή πλευρά της σελίδας Δημιουργία άλμπουμ, μπορείτε να δώσετε στο λεύκωμά σας έναν τίτλο και να γράψετε μια περιγραφή. Μπορείτε να προσθέσετε μια θέση για τους φίλους άλμπουμ και ετικέτας.

05 του 08

Προσθέστε μια λεζάντα φωτογραφίας

06 του 08

Προσθήκη περισσότερων φωτογραφιών

Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Προσθήκη περισσότερων φωτογραφιών".

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και ακόμη και να διαγράψετε τα άλμπουμ σας ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου ανά πάσα στιγμή.

07 του 08

Προβολή των φωτογραφιών σας

Κάντε κλικ στην επιλογή Φωτογραφίες στην αριστερή στήλη της ειδησεογραφίας σας ή στο προφίλ σας για να δείτε τις νέες φωτογραφίες και άλμπουμ σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των άλμπουμ σας, η οποία είναι μια καλή επιλογή για την αποθήκευση αντιγράφων των φωτογραφιών σας.

08 από 08

Δημιουργία άλμπουμ - εφαρμογή Facebook για κινητά

Για να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά στο Facebook, μπορείτε να το κάνετε με μερικούς τρόπους.

Δημιουργία άλμπουμ Από την αρχική οθόνη εφαρμογής του Facebook:

Δημιουργία άλμπουμ Από την οθόνη φωτογραφιών της εφαρμογής Facebook:

Μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα άλμπουμ για να επιτρέψετε σε άλλους να συνεισφέρουν σε αυτό. Ανοίξτε το άλμπουμ, επιλέξτε Επεξεργασία και πατήστε το κουμπί "Επιτρέψτε τους συνεισφέροντες" σε πράσινο χρώμα. Στη συνέχεια, πατήστε στους Συνεργάτες για να ανοίξετε μια λίστα με τους φίλους σας στο Facebook για να τους επιτρέψετε να ανεβάσουν φωτογραφίες στο άλμπουμ.