Αποστολή Προσωπικά 1.19 - Προσθήκη μαζικής αλληλογραφίας Outlook

Η Αποστολή Προσωπικά είναι ένα πρόσθετο χωρίς ανοησίες για το Outlook που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε ομάδες, έτσι ώστε κάθε παραλήπτης να έχει ένα μοναδικό, προσωπικό αντίγραφο και να μην μπορεί να δει τους άλλους παραλήπτες εύκολα και γρήγορα. Οι μακροεντολές επιτρέπουν κάποια εξατομίκευση μηνυμάτων, αλλά περισσότερες επιλογές θα ήταν ωραίες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αποστολής προσωπικά

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Περιγραφή αποστολής προσωπικά

Αναθεώρηση της αποστολής προσωπικά

Το Outlook καθιστά ευλόγως εύκολο και εύχρηστο να ορίσετε ομάδες (λίστες αλληλογραφίας) και να διανείμετε γρήγορα ένα μήνυμα σε μια τέτοια ομάδα. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Bcc : μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα μεμονωμένα μέλη της ομάδας δεν βλέπουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του άλλου.

Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε όμως είναι να στείλετε ένα μοναδικό και προσωπικό αντίγραφο σε κάθε μέλος - ένα αντίγραφο που έχει ακριβώς και μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη στο πεδίο Προς :. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλους και στη συνέχεια να αντιγράψετε το κείμενο. Ή χρησιμοποιείτε το πρόσθετο "Αποστολή προσωπικά Outlook".

Χρησιμοποιώντας την Αποστολή προσωπικά, τοποθετείτε την ομάδα στο πεδίο Προς:, συνθέστε το μήνυμα και κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή προσωπικά". Αποστολή προσωπικά κάνει τα υπόλοιπα. Χρησιμοποιώντας μερικές μακροεντολές (τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα του παραλήπτη καθώς και τη λίστα διανομής που χρησιμοποιείτε) που μπορείτε να εισαγάγετε στο κείμενο κορμού του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, η Αποστολή προσωπικά μπορεί ακόμη και να εξατομικεύσει το μήνυμα για μεμονωμένους παραλήπτες σε κάποιο βαθμό.

Φυσικά, θα ήταν ωραίο εάν το Send Personally θα μπορούσε να επεκτείνει την επιλογή των μεταβλητών, ενδεχομένως να επεκτείνει τις ομάδες του βιβλίου διευθύνσεων του Outlook. Επειδή η Αποστολή δημιουργεί προσωπικά ένα μήνυμα για κάθε παραλήπτη, η παράδοση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να διαρκέσει αρκετό και μπορεί να θέλετε να καταργήσετε ορισμένα από τα αντίγραφα από το φάκελο "Απεσταλμένα στοιχεία".

Το Grosso modo, Αποστολή προσωπικά είναι ένα απλό, απλό και πολύ χρήσιμο plug-in.