Τρόπος προσθήκης μελών σε μια λίστα διανομής στο Outlook

Χρησιμοποιήστε νέες διευθύνσεις ή υπάρχουσες επαφές

Μπορείτε να προσθέσετε μέλη σε μια λίστα διανομής (ομάδα επαφών) στο Outlook, εάν θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερα άτομα, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα στέλνετε με email όλα αυτά ταυτόχρονα.

Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να εισαγάγετε επαφές που έχετε ήδη ρυθμίσει στο βιβλίο διευθύνσεών σας ή μπορείτε να προσθέσετε μέλη στη λίστα με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, κάτι που είναι χρήσιμο εάν δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε καμία άλλη λίστα επαφών αλλά αυτή.

Συμβουλή: Εάν δεν διαθέτετε ακόμη τη λίστα διανομής, δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα διανομής στο Outlook για εύκολες οδηγίες.

Τρόπος προσθήκης μελών σε μια λίστα διανομής του Outlook

  1. Ανοίξτε το Βιβλίο διευθύνσεων από την καρτέλα Αρχική Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Outlook, κοιτάξτε αντ 'αυτού στο μενού Go> Contacts .
  2. Κάντε διπλό κλικ (ή διπλό πάτημα) στη λίστα διανομής για να το ανοίξετε για επεξεργασία.
  3. Επιλέξτε το κουμπί Προσθήκη μελών ή Επιλογή μελών . Ανάλογα με το αν είναι ήδη μια επαφή, ίσως χρειαστεί επίσης να επιλέξετε μια επιλογή υπομενού όπως Από βιβλίο διευθύνσεων , Προσθήκη νέου ή Νέα επαφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  4. Επιλέξτε όλες τις επαφές που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα διανομής (κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl για να πάρετε περισσότερες από μία ταυτόχρονα) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ / πατήστε το κουμπί Members -> για να τις αντιγράψετε στο πλαίσιο κειμένου "Μέλη". Αν προσθέτετε μια νέα επαφή, πληκτρολογήστε ένα όνομα και τη διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πεδία κειμένου που παρέχονται ή απλά πληκτρολογήστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλαίσιο κειμένου "Μέλη", χωρισμένες με ερωτηματικά.
  5. Κάντε κλικ / πατήστε OK σε οποιαδήποτε ερώτηση για να προσθέσετε το νέο μέλος. Θα πρέπει να τα δείτε να εμφανίζονται στη λίστα διανομής μετά την προσθήκη τους.
  6. Τώρα μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα διανομής για να στείλετε τα μηνύματά σας σε όλα τα μέλη ταυτόχρονα.