Ένας οδηγός για την πρόσβαση στο Outlook.com μέσω POP στο Πρόγραμμα Email

Ενεργοποιήστε την πρόσβαση POP στο Outlook.com για να διαβάσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός σύνδεσης

Το Outlook.com στο διαδίκτυο λειτουργεί όπως ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους περισσότερους τρόπους, και καλύτερα με κάποιους τρόπους. Ωστόσο, δεν είναι ένα πραγματικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτός σύνδεσης από την επιφάνεια εργασίας σας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας στο Outlook.com ώστε να επιτρέπεται η λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων POP .

Ένας διακομιστής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP επιτρέπει σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να κατεβάσει τα μηνύματα του Outlook.com. Μόλις το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook.com ρυθμιστεί στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να προσεγγίσετε τον διακομιστή POP για να λάβετε τα μηνύματα από το Outlook.com και να τα εμφανίσετε στον απομακρυσμένο υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας.

Όλα αυτά είναι απαραίτητα αν θέλετε να κάνετε λήψη και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί μέσω του Outlook.com.

Συμβουλή: Ως ευέλικτη εναλλακτική λύση για το POP που προσφέρει πρόσβαση σε όλους τους φακέλους και συγχρονίζει τις ενέργειες, το Outlook.com προσφέρει επίσης πρόσβαση στο IMAP .

Ενεργοποιήστε την πρόσβαση POP στο Outlook.com

Για να επιτρέψετε στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να συνδέονται και να λαμβάνουν μηνύματα από έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com χρησιμοποιώντας POP, πρέπει να έχετε πρόσβαση στην ενότητα POP και IMAP των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας στο Outlook.com:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά πλευρά του μενού στο Outlook.com.
  2. Επιλέξτε Επιλογές .
  3. Στην ενότητα " Αλληλογραφία ", εντοπίστε την περιοχή Λογαριασμοί και κάντε κλικ στο στοιχείο POP και IMAP .
  4. Στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας, στις επιλογές POP , επιλέξτε " Ναι" για το αν οι συσκευές και οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το POP.
  5. Μόλις ενεργοποιηθεί, εμφανίζεται κάτω από αυτήν μια νέα ερώτηση που θα σας ρωτά εάν οι εφαρμογές μπορούν να διαγράψουν μηνύματα από το λογαριασμό σας.
    1. Επιλέξτε Μην επιτρέπετε ... αν προτιμάτε το Outlook.com να κρατάει τα μηνύματα ακόμα και μετά την λήψη τους από τον υπολογιστή-πελάτη.
    2. Επιλέξτε Αφήστε τις εφαρμογές και τις συσκευές να διαγράφουν μηνύματα από το Outlook εάν θέλετε τα μηνύματα να καταργηθούν από το διακομιστή όποτε το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα κατεβάζει.
  6. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές.
  7. Μόλις ανανεώσετε τη σελίδα POP και IMAP , οι ρυθμίσεις διακομιστή POP του Outlook θα εμφανιστούν μαζί με τις ρυθμίσεις IMAP και SMTP. Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του POP παρακάτω.

Πώς να συνδεθείτε με το Outlook

Αν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε το Postbox ή το Sparrow για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας στο Outlook.com, ακολουθήστε αυτές τις συνδέσεις για να μάθετε πώς να συνδεθείτε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε αυτές τις γενικές οδηγίες που λειτουργούν με οποιοδήποτε πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Outlook Email POP Set

Αυτά είναι απαραίτητα για τη λήψη των μηνυμάτων στο πρόγραμμα-πελάτη:

Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SMTP SMTP

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ρυθμίσεις διακομιστή έτσι ώστε να μπορέσετε να εξουσιοδοτήσετε τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να στείλει μηνύματα για λογαριασμό σας: