Τρόπος προστασίας του λογαριασμού σας Outlook.com με επαλήθευση σε δύο βήματα

Το Outlook.com θέλει να είναι ασφαλές ο λογαριασμός σας. Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης είναι ένα καλό πρώτο βήμα που μπορεί να ακολουθήσει άλλο.

Με την επαλήθευση σε δύο βήματα του Outlook.com, ο κωδικός σας από μόνο του δεν επαρκεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας ή να στείλετε μηνύματα από αυτόν. Αντίθετα, απαιτείται ένα δεύτερο μέσο για να συνδεθείτε: ένας κώδικας ειδικά παραγόμενος από το Outlook.com σε μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή, ίσως πιο ασφαλώς, στο τηλέφωνό σας. το τηλέφωνο μπορεί επίσης να παράγει τον ίδιο τον κώδικα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας.

Η επαλήθευση σε δύο βήματα κάνει τον λογαριασμό σας στο Outlook.com πολύ πιο ασφαλές. Για την ευκολία στην οποία είστε εξοικειωμένοι, μπορείτε να εξαιρέσετε τα προγράμματα περιήγησης σε συσκευές και υπολογιστές που χρησιμοποιείτε μόνο από την ανάγκη εισαγωγής κώδικα . Για την ευελιξία που προσφέρεται από την πρόσβαση στο POP και ακόμη περισσότερο από το IMAP σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να δημιουργήσετε συγκεκριμένους και σχετικά δύσκολους για να μαντέψετε κωδικούς πρόσβασης .

Προστατέψτε τον λογαριασμό σας Outlook.com με την επαλήθευση σε δύο βήματα

Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Outlook.com (και Microsoft) απαιτούνται δύο βήματα - ένας κωδικός πρόσβασης και ένας κωδικός που παραδίδεται στο κινητό σας τηλέφωνο ή σε μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα: