Δημιουργία κωδικών πρόσβασης εφαρμογών για Outlook.com IMAP, πρόσβαση POP

Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης εφαρμογών, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα λογαριασμό Outlook.com μέσω POP ή IMAP, ακόμη και με ενεργοποίηση ταυτότητας σε 2 βήματα.

Είναι το Outlook.com σας τόσο ασφαλές που δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Για να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας στο Outlook.com , ο έλεγχος ταυτότητας σε δύο βήματα με την ανάγκη τόσο για έναν κωδικό πρόσβασης όσο και για έναν κώδικα που παράγεται σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο. Τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένα στο Outlook.com μέσω του POP γνωρίζουν μόνο τον κωδικό πρόσβασής σας και δεν μπορούν να λάβουν κώδικα.

Ενώ ο κωδικός πρόσβασης Outlook.com θα απορριφθεί και θα λάβετε ένα λάθος σύνδεσης στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μπορείτε να ρυθμίσετε συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης του Outlook.com για χρήση σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λειτουργούν ακόμη και με επαλήθευση σε δύο βήματα που απαιτείται διαφορετικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης POP για κάθε εφαρμογή και αν συμβεί κάτι ψευδές, όλοι οι κωδικοί πρόσβασης που έχουν ρυθμιστεί απενεργοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

Ορίστε συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης για την πρόσβαση στο Outlook.com μέσω POP

Για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για να επιτρέψετε σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο Outlook.com ακόμα και όταν έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε δύο βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο όνομα ή το avatar σας στην επάνω γραμμή πλοήγησης του Outlook.com.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Μεταβείτε στην κατηγορία Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων .
  4. Επιλέξτε Περισσότερες ρυθμίσεις ασφαλείας στην ενότητα Ασφάλεια λογαριασμού .
  5. Εάν σας ζητηθεί:
    1. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού σας στο Outlook.com μέσω του κωδικού πρόσβασης .
    2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης εφαρμογών κάτω από τους κωδικούς πρόσβασης εφαρμογών .

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης που εμφανίζεται στην ενότητα Χρήση αυτού του κωδικού πρόσβασης εφαρμογών για να συνδεθείτε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως κωδικός POP.

Απενεργοποιήστε συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης εφαρμογών στο Outlook.com

Για να διαγράψετε τους κωδικούς πρόσβασης εφαρμογών που σχετίζονται με το λογαριασμό σας στο Outlook.com και να αποτρέψετε τη σύνδεση με αυτούς:

  1. Ανοίξτε τη σελίδα ρυθμίσεων ασφαλείας του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα 1-5.
  2. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Κατάργηση υφιστάμενων κωδικών πρόσβασης εφαρμογών κάτω από τους κωδικούς πρόσβασης εφαρμογών .
    • Όλοι οι κωδικοί πρόσβασης που έχετε ορίσει για το λογαριασμό σας στο Outlook.com θα απενεργοποιηθούν. Δεν μπορείτε να διαγράψετε συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης και θα πρέπει να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης POP.com POP σε όλο το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  3. Κάντε κλικ στο στοιχείο Κατάργηση .

(Ενημερώθηκε τον Απρίλιο του 2016)