Το Elder Scrolls III: Morrowind απατεώνες και κωδικοί

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους κωδικούς για να αποκτήσετε λειτουργία Θεού, Αποκτήστε στατιστικά στοιχεία σκοτώματος και Περισσότερα στον υπολογιστή

Το Elder Scrolls III: Το Morrowind είναι ένα RPG δράσης φαντασίας, που δημιουργήθηκε από τα Bethesda Game Studios και Ubisoft. Δημοσιεύθηκε το 2002, είναι η τρίτη δόση της σειράς Elder Scrolls, λαμβάνει χώρα στο Vardenfell και οδηγεί τους παίκτες στην κοιλιά του ηφαιστειακού Red Mountain, όπου η θεότητα Dagoth Ur φαίνεται να σπάσει το Morrowind από την αυτοκρατορική κυριαρχία.

Δημιουργία αντικειμένων αμέσως στο Morrowind

Βρείτε το στοιχείο που θέλετε να δημιουργήσετε και εισέλθετε στην κονσόλα πιέζοντας το πλήκτρο ~ . Στη συνέχεια κάντε κλικ στο στοιχείο που θέλετε και το όνομά του πρέπει να είναι σε παρένθεση. Γράψτε το όνομα κάτω. Τώρα, για να δημιουργήσετε το στοιχείο στο απόθεμά σας, εισαγάγετε το τρίτο άτομο και κάντε κλικ στον εαυτό σας. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε: additem "(όνομα στοιχείου)" (#) Ο αριθμός είναι ο αριθμός αυτού του στοιχείου που θα πάρετε. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, πανοπλίες, όπλα, φίλτρα, βιβλία και ακόμη και συστατικά.

Bounty Trick - Συμβουλή

Όταν μιλάς με το Sugar-Lips Habasi στο Γκρουπ Νότου Τείχους στο Balmora, θα αφαιρέσει τη γενναιοδωρία από τον χαρακτήρα σου για μια τιμή. Ωστόσο, εάν αφιερώσετε χρόνο για να αφήσετε τα χρήματά σας στο πάτωμα εκ των προτέρων, μπορείτε να απαλλαγείτε από τη γενναιοδωρία σας και να κρατήσετε τα περισσότερα (αν όχι όλα) χρυσά σας.

Morrowind Cheat Codes

Πατήστε ~ για να εμφανιστεί η κονσόλα και πληκτρολογήστε player-> και ένα από τα ακόλουθα cheatcodes.

Elder Scrolls 3 Morrowind εξαπατούν τους κώδικες που υπέβαλε ο Henry Juna .

Σχετικοί σύνδεσμοι: