Πώς να επεξεργαστείτε τα χαρακτηριστικά ενός Sim με το SimPE

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να επεξεργαστείτε τα χαρακτηριστικά, την καριέρα , το σχολείο , τις σχέσεις ή τις δεξιότητες ενός Sim από το "The Sims 2". Με το SimPE μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα και είναι δωρεάν! Απλά ακολουθήστε αυτό το SimPE tutorial και θα επεξεργαστείτε Sims σε λίγο χρόνο.

Σημείωση: Το SimPE μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο παιχνίδι σας εάν επεξεργαστούν λάθος αρχεία. Κάντε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων πριν πραγματοποιήσετε αλλαγές. Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να γίνουν όταν επιλέξετε τη γειτονιά σας μέσα στο SimPe.

Εδώ είναι πώς να επεξεργαστείτε τους Sims με το SimPE

  1. Κατεβάστε SimPE
    1. Κάντε λήψη του SimPE αν δεν το έχετε κάνει ακόμη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το απαιτούμενο λογισμικό για τη λειτουργία SimPE - Microsoft .NET Framework και Direct X 9c.
  2. Εγκαταστήστε και ξεκινήστε το SimPE
    1. Εγκαταστήστε το SimPE και το απαιτούμενο λογισμικό. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του SimPE, ξεκινήστε το SimPE. Θα βρείτε έναν σύνδεσμο για το SimPE στην επιφάνεια εργασίας σας, στη λίστα προγραμμάτων ή στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης.
  3. Ανοιχτή γειτονιά
    1. Με το SimPE ανοιχτό, από τη γραμμή εργαλείων μεταβείτε στην επιλογή Εργαλεία - Γειτονιά - Περιήγηση γειτονιάς. Αυτό θα ανοίξει την οθόνη της γειτονιάς. Επιλέξτε ποια γειτονιά το Sim είναι μέσα θα θέλατε να επεξεργαστείτε. Μετά την επιλογή της γειτονιάς, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας. Μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα.
  4. Εύρεση του Sim
    1. Στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης υπάρχει μια λίστα με τους πόρους στο πλαίσιο του δέντρου πόρων. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε και να επιλέξετε το εικονίδιο Sim Description. Μια λίστα Sims στη γειτονιά θα εμφανιστεί στα δεξιά.
  5. Επεξεργαστείτε το Sim με το SimPE
    1. Μετακινηθείτε στη λίστα των Sims και επιλέξτε το Sim που θέλετε να επεξεργαστείτε. Ο επεξεργαστής περιγραφής του Sim θα παρουσιάσει μια εικόνα του Sim σας και πληροφορίες σχετικά με το Sim. Εδώ θα κάνετε τις αλλαγές σας. Θα δείτε περιοχές για καριέρα, σχέσεις, ενδιαφέροντα, χαρακτήρα, δεξιότητες, "Πανεπιστήμιο", "Νυχτερινή ζωή", και άλλα.
  1. Κάντε αλλαγές και αποθηκεύστε το Sim
    1. Αφού κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί commit για να αποθηκεύσετε το Sim. Τώρα μπορείτε να κλείσετε το παιχνίδι και να παίξετε "The Sims 2" για να δείτε τις αλλαγές σας.

Συμβουλές για τη χρήση του SimPE

  1. Για να επεξεργαστείτε το οικογενειακό δέντρο, επιλέξτε Οικογενειακούς δεσμούς κάτω από τη λίστα των πόρων.
  2. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της γειτονιάς σας κάθε φορά που κάνετε αλλαγές. Αυτό θα διασφαλίσει ότι έχετε ένα αντίγραφο εργασίας μόνο σε περίπτωση που το "The Sims 2" καταστραφεί μετά τη χρήση του SimPE.

Ο, τι χρειάζεσαι