Κορυφαία παιχνίδια για παιδιά για παιδιά

Κατάλογος μερικών από τα καλύτερα παιχνίδια PC για παιδιά.

Αυτή η κορυφαία λίστα παρέχει συγκρίσεις τιμών και πληροφορίες για ορισμένα από τα παιχνίδια παιδιών των νεώτερων παιδιών . Όλα τα παιχνίδια αυτής της λίστας βαθμολογούνται και τα περισσότερα EC για την Πρώιμη Παιδική ηλικία ή το Ε για όλους. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τα πολύπλοκα παιχνίδια που έχουν βαθμολογία E, θα πρέπει να προσφέρουν μια διασκεδαστική και παζλ για την επίλυση του παιχνιδιού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο Σύγκριση των τιμών για να δείτε μια λίστα συγκρίσεων τιμών και πληροφορίες προμηθευτή. (PS Το παιδί σας μιλάει για την οικοδόμηση του δικού του παιχνιδιού; Αν ναι, βεβαιωθείτε επίσης ότι ελέγχετε 7 γλώσσες ελεύθερου προγραμματισμού για να διδάξετε τα παιδιά πώς να κωδικοποιήσετε .)

01 από 11

Σρεκ 2: Το παιχνίδι

Shrek 2 Το παιχνίδι Screenshot.

Το Shrek 2: Το Παιχνίδι είναι ένα βιντεοπαιχνίδι σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες που σας μεταφέρει πέρα ​​από την ταινία και στον κόσμο του Shrek και των φίλων του. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό, βασισμένο στην ομάδα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας, το οποίο μπορεί να αναπαράγεται ακόμα και σήμερα. Περισσότερο "

02 από 11

Ο Χάρι Πότερ και ο φυλακισμένος του Αζκάμπαν

Ο Χάρι Πότερ και ο φυλακισμένος του Αζκάμπαν.
Για πρώτη φορά οι παίκτες μπορούν να παίξουν ως φίλοι Ron Weasley και Hermione Granger καθώς και τον Χάρι Πότερ, αλλάζοντας χαρακτήρες και χρησιμοποιώντας τα βασικά χαρακτηριστικά και τις δεξιότητές τους για να επιλύσουν τις προκλήσεις και να ξεπεράσουν τους εχθρούς. Κάντε κλικ στην επιλογή Συγκρίνετε τιμές. Περισσότερο "

03 από 11

Θωμάς & φίλοι: προβλήματα στα κομμάτια

Θωμάς & φίλοι: προβλήματα στα κομμάτια.
Είναι το κλασικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας τέλειο για τους νεαρούς οπαδούς Thomas! Τα παιδιά ηλικίας 2 και άνω θα αγαπούν να βοηθήσουν τον Thomas και τους φίλους του να ετοιμαστούν για το μεγάλο φεστιβάλ στο νησί Sodor. Κάντε κλικ στην επιλογή Συγκρίνετε τιμές. Περισσότερο "

04 από 11

Ντόρα ο εξερευνητής: Lost City Adventure

Ντόρα ο εξερευνητής: Lost City Adventure.
Η Ντόρα ο εξερευνητής έχει χάσει την αρκουδάκι της! Ο Osito απουσιάζει πραγματικά, και η Ντόρα και οι φίλες της μπότες πιστεύουν ότι έχει καταλήξει - όπως όλα τα άχρηστα πράγματα - στη μυστηριώδη χαμένη πόλη. Κάντε κλικ στην επιλογή Συγκρίνετε τιμές. Περισσότερο "

05 από 11

Blues Clues: Το μπλε σας παίρνει στο σχολείο

Blues Clues: Το μπλε σας παίρνει στο σχολείο.
Γίνετε μέλος της Blue, Joe και της υπόλοιπης τάξης της Miss Marigold για να δείτε πόσο συναρπαστικό είναι το σχολείο! Υπάρχουν πολλά τακτοποιημένα πράγματα που πρέπει να κάνετε - να φροντίσετε το κουνέλι κατοικίδιων ζώων της τάξης, να εξερευνήσετε τον κήπο, να παίξετε μουσική και πολλά άλλα! Κάντε κλικ στην επιλογή Συγκρίνετε τιμές. Περισσότερο "

06 από 11

Μυστήριο βόλτα με τα άλογα της Barbie

Μυστήριο βόλτα με τα άλογα της Barbie.

Εξαρτάται από εσάς και τη Barbie για να γίνετε σούπερ πεινασμένοι στο άλογο, όταν υπάρχει ύποπτος παιχνίδι στο Whispering Springs Ranch. Η Barbie χρειάζεται τη βοήθειά σας για να εντοπίσει το Lucky εγκαίρως για το Εθνικό Πρωτάθλημα Horse Show. Κάντε κλικ στην επιλογή Συγκρίνετε τιμές. Περισσότερο "

07 από 11

Η συλλογή Kids

Πάρκο Sim Theme.

Η Συλλογή Kids by Electronic Arts είναι μια συναρπαστική συλλογή έξι πλήρων παιχνιδιών για παιδιά. Τα παιχνίδια περιλαμβάνουν το Sim Theme Park , το LEGO Soccer Mania , το LEGO Island Xtreme Stunts, το SimSafari, το Sim Town και το Sim Coaster. Περισσότερο "

08 από 11

Spy Κυνήγι Θησαυρού

Spy Κυνήγι Θησαυρού.

Με το I Spy Treasure Hunt, το παιδί σας θα περάσει φανταστικά, εξερευνώντας μια θεαματική τοποθεσία μετά από μια άλλη, ακολουθώντας έναν χάρτη θησαυρού. Θα δημιουργήσουν δεξιότητες ανάγνωσης και λεξιλογίου ενώ θα λύσουν αινίγματα που παρέχουν τις ενδείξεις. Περισσότερο "

09 από 11

Disney's Monster Inc

Disney's Monster Inc.

Το παιχνίδι βίντεο Disney Monster Inc είναι το παιχνίδι βίντεο που συνοδεύει την ταινία με το ίδιο όνομα. Όλα τα αγαπημένα σας τέρατα είναι εκεί για να παίξετε και να σας βοηθήσουν να μάθετε τα κόλπα του εμπορίου για το πώς να φοβηθείτε στο Monsters, Inc. Academy on Scare Island. Περισσότερο "

10 από 11

Διαστημικός Σταθμός Tonka

Διαστημικός Σταθμός Tonka.
Τα παιδιά δημιουργούν, διαχειρίζονται και προστατεύουν τον δικό τους διαστημικό σταθμό Tonka! Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τρία φουτουριστικά σχέδια, να δοκιμάσουν την πορεία υψηλής ταχύτητας και να προστατεύσουν τον διαστημικό σταθμό από τους εισερχόμενους αστεροειδείς! Κάντε κλικ στην επιλογή Συγκρίνετε τιμές. Περισσότερο "

11 από 11

Οι εκδηκητές του LEGO Marvel

Οι εκδηκητές του LEGO Marvel. © Warner Bros Interactive

Το LEGO Marvel's Avengers είναι ένα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας που είναι παρόμοιο με το παιχνίδι και τα γραφικά στα πολλά άλλα παιχνίδια LEGO. Το παιχνίδι ακολουθεί τις γραμμές του οικοπέδου από έξι διαφορετικές ταινίες. Οι εκδηκητές, οι εκδικητές: η εποχή του Ultron, ο Captain America: Ο πρώτος εκδικητής, ο Captain America: ο Χειμερινός Στρατιώτης, ο Ironman 3 και ο Thor: ο σκοτεινός κόσμος. Διαθέτει όλους τους σημαντικούς ήρωες και τους κακοποιούς από αυτές τις ταινίες, καθώς και από τα κομμουνιστικά βιβλία. Περιλαμβάνει ένα μείγμα δράσης πλατφόρμας με πολλά στοιχεία επίλυσης παζλ.