Πώς να μετατρέψετε μορφές ήχου χρησιμοποιώντας iTunes

Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να μετατρέψετε τα υπάρχοντα τραγούδια σε άλλες μορφές ήχου για να τα κάνετε συμβατά για ένα συγκεκριμένο κομμάτι υλικού, για παράδειγμα ένα MP3 player που δεν μπορεί να παίξει αρχεία AAC . Το λογισμικό iTunes έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει (μετατρέψει) από μία μορφή ήχου σε άλλη, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει προστασία DRM στο αρχικό αρχείο.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Ρύθμιση - 2 λεπτά / χρόνος μεταγγραφής - εξαρτάται από τον αριθμό των αρχείων και τις ρυθμίσεις μορφής ήχου.

Εδώ:

  1. Ρύθμιση του iTunes
    1. Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε τη μετατροπή τραγουδιών στη βιβλιοθήκη του iTunes, πρέπει να επιλέξετε μια μορφή ήχου για να μετατρέψετε σε. Για να γινει αυτο:
    2. Χρήστες υπολογιστών:
      1. Κάντε κλικ στην επεξεργασία (από το κύριο μενού στο επάνω μέρος της οθόνης) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις προτιμήσεις .
    3. Επιλέξτε την καρτέλα για προχωρημένους και, στη συνέχεια, την καρτέλα εισαγωγής .
    4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού εισαγωγής και επιλέξτε μια μορφή ήχου.
    5. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις bitrate, χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού ρυθμίσεων.
    6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να ολοκληρώσετε.
    Χρήστες Mac:
      1. Κάντε κλικ στο μενού iTunes και έπειτα επιλέξτε τις προτιμήσεις για να δείτε το παράθυρο διαλόγου διαμόρφωσης.
    1. Ακολουθήστε τα βήματα 2-5 για χρήστες PC για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση.
  2. Η διαδικασία μετατροπής
    1. Για να ξεκινήσετε τη μετατροπή των μουσικών σας αρχείων, πρέπει πρώτα να μεταβείτε στη μουσική βιβλιοθήκη κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μουσικής (που βρίσκεται στο αριστερό παράθυρο κάτω από τη βιβλιοθήκη ). Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε και κάντε κλικ στο προηγμένο μενού στο επάνω μέρος της οθόνης. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού όπου μπορείτε να επιλέξετε τη μετατροπή της επιλογής σε MP3, κλπ. Αυτό το στοιχείο μενού θα αλλάξει ανάλογα με το είδος του ήχου που έχετε επιλέξει στις προτιμήσεις.
    2. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής, θα παρατηρήσετε ότι τα νέα αρχεία που έχουν μετατραπεί θα εμφανίζονται μαζί με τα αρχικά αρχεία. Αναπαραγωγή των νέων αρχείων για δοκιμή!

Ο, τι χρειάζεσαι: