Τι συνέβη με τα Bitstrips;

Μια ματιά πίσω σε αυτό το διασκεδαστικό κόμικ app

Ενημέρωση: Το Bitstrips αποκτήθηκε από το Snapchat το καλοκαίρι του 2016 και η αρχική υπηρεσία κόμικς Bitstrips έκλεισε λίγο αργότερα. Παρ 'όλα αυτά, η εφαρμογή Bittrips, Bitmoji (η οποία ανήκει επίσης στο Snapchat) εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής σήμερα και έχει ενσωματωθεί με το Snapchat. Μάθετε περισσότερα με αυτούς τους πόρους:

Οι παρακάτω πληροφορίες είναι πλέον ξεπερασμένες , αλλά μπορείτε να διαβάσετε μέσω αυτής για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η εφαρμογή Bitstrips όταν ήταν ακόμα διαθέσιμη.

01 του 06

Ξεκινήστε με Bitstrips

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Bitstrips στο iOS

Bitstrips είναι ένα πολύ δημοφιλές app comic builder που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν αστεία κινούμενα σχέδια του εαυτού τους και να πουν ιστορίες για τη ζωή τους μέσω εξατομικευμένων κόμικ στο διαδίκτυο.

Δεδομένου ότι όλα τα εργαλεία που σας έχουν ήδη παρασχεθεί, μαζί με ένα ευρύ φάσμα σκηνών για να διαλέξετε, να δημιουργήσετε τους δικούς σας χαρακτήρες και να δημιουργήσετε το κόμικ σας είναι πραγματικά πολύ εύκολο.

Περιηγηθείτε στα παρακάτω βήματα για να δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε το πρώτο σας κωμικό Bitstrips μέσα σε λίγα λεπτά.

02 του 06

Κατεβάστε την εφαρμογή και συνδεθείτε μέσω του Facebook

Στιγμιότυπο οθόνης Bitstrips για iOS

Για να ξεκινήσετε με το Bitstrips, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής για iPhone ή για Android.

Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε συμβατή κινητή συσκευή, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και μέσω της εφαρμογής Facebook.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για κινητά, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. (Μια επιλογή σύνδεσης χωρίς λογαριασμό στο Facebook είναι σε εξέλιξη σύντομα.)

03 του 06

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το δικό σας Avatar

Στιγμιότυπο οθόνης Bitstrips για iOS

Μόλις συνδεθείτε, η Bitstrips θα σας ζητήσει να επιλέξετε το φύλο σας και στη συνέχεια να σας δώσω ένα βασικό σχέδιο σχεδίασης για να ξεκινήσετε.

Αγγίξτε το εικονίδιο λίστας που βρίσκεται στα αριστερά για να εμφανίσετε ένα άτομο με φυσικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να προσαρμόσετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, ώστε να μπορείτε πραγματικά να διασκεδάσετε με την εμφάνιση του avatar σας ακριβώς όπως εσείς σε μορφή κινούμενων σχεδίων.

Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

04 του 06

Προσθήκη φίλων (αστέρια)

Στιγμιότυπο οθόνης Bitstrips για iOS

Μόλις τελειώσετε, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ροή του σπιτιού σας και μια σειρά από άλλες επιλογές που παρατίθενται στο μενού στο κάτω μέρος και θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα κουμπί με την επωνυμία + Co-star στην κορυφή. Πατήστε αυτό για να δείτε όλους τους φίλους σας στο Facebook που χρησιμοποιούν ήδη Bitstrips και προσθέστε όποιον θέλετε.

Η τροφοδοσία στο σπίτι περιέχει μερικές σκηνές προεπιλογής με το avatar σας, που σας ζητά να τις μοιραστείτε ή να προσθέσετε έναν νέο φίλο.

05 του 06

Κάντε ένα Comic

Στιγμιότυπο οθόνης Bitstrips για iOS

Πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι στο κάτω μενού για να ξεκινήσετε τη δημιουργία των δικών σας κόμικς. Μπορείτε να επιλέξετε από τρεις διαφορετικές μορφές: κόμικς κατάστασης, comics φίλων ή ευχετήριες κάρτες.

Αφού επιλέξετε ένα κομμάτι κόμικς, θα εμφανιστεί μια δέσμη διαφορετικών επιλογών σκηνής για να ταιριάζει σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Για παράδειγμα, εάν κάνετε μια κωμική κατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε μια σκηνή από τις #Good, #Bad, #Weird ή άλλες κατηγορίες - ανάλογα με το είδος της ιστορίας που θέλετε να μοιραστείτε.

06 του 06

Επεξεργαστείτε και μοιραστείτε το comic σας

Στιγμιότυπο οθόνης Bitstrips για iOS

Αφού επιλέξετε μια σκηνή, μπορείτε να την επεξεργαστείτε για να την κάνετε ακόμα πιο εξατομικευμένη.

Ένα πράσινο κουμπί επεξεργασίας πρέπει να εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε την έκφραση του προσώπου των avatar σας. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το προεπιλεγμένο κείμενο που εμφανίζεται κάτω από την εικόνα για να το αλλάξετε και να το καταστήσετε το δικό σας.

Τέλος, μπορείτε να μοιραστείτε το τελικό κόμικ σας με τα Bistrips και / ή το Facebook. Μπορείτε να καταργήσετε την επιλογή της επιλογής Facebook κάτω από το μπλε κουμπί κοινής χρήσης αν προτιμάτε να μην το μοιραστείτε στο Facebook.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε το avatar σας οποιαδήποτε στιγμή πατώντας το εικονίδιο του χρήστη στη μέση του κάτω μενού και μπορείτε ακόμη και να πατήσετε το εικονίδιο του βιβλίου για να δείτε τα αρχειοθετημένα κόμικς που μοιράζονταν προηγουμένως οι φίλοι σας.

Νέες προσαρμόσιμες σκηνές προστίθενται κάθε μέρα στην εφαρμογή, επομένως συνεχίστε να ελέγχετε για νέες ιδέες και σκηνές για κόμικς που είναι διαθέσιμες για να μοιραστείτε τις αστείες σας ιστορίες με τους φίλους σας.