Τι ακριβώς είναι Bitmoji;

Δημιουργήστε το δικό σας Avatar και προσθέστε κάποια διασκέδαση στα κείμενα, Snapchat και άλλα

Οι πιθανότητες είναι εάν ξοδεύετε οποιαδήποτε στιγμή στο Facebook, το Slack, το Snapchat, το Gmail ή τις αμέτρητες άλλες εφαρμογές ή υπηρεσίες, συναντήσατε το avatar ενός φίλου ή του συντρόφου σας. Αν τον ρωτήσατε, πιθανότατα απάντησαν ότι είναι ένα "Bitmoji". Σπάνια η πιο φωτεινή απάντηση! Έτσι, αν ακόμα αναρωτιέστε τι, ακριβώς, αυτά τα emoji-like πράγματα είναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Τα βασικά του Bitmoji

Το Bitmoji είναι ένα εμπορικό σήμα από την εταιρεία Bitstrips, η οποία αρχικά ήταν γνωστή για το να σας αφήσει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες κωμικές λωρίδες χρησιμοποιώντας ένα εξατομικευμένο avatar cartoon του εαυτού σας. Το Snapchat απέκτησε στην πραγματικότητα την εταιρεία το 2016 - το οποίο σας δίνει μια ιδέα για το πού προσαρμόζονται οι Bitmojis από την άποψη του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται.

Η βασική προϋπόθεση με το Bitmoji είναι ότι δημιουργείτε μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας, που μπορείτε να εισαγάγετε σε μια ποικιλία υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, από το Snapchat στο Gmail και πέραν αυτού. Είναι σίγουρο ότι θα προσθέσετε κάποια διασκέδαση στις επικοινωνίες σας - δεν υπάρχουν πραγματικά χαρακτηριστικά σχετικά με την παραγωγικότητα, και αποσκοπεί κυρίως να συνεργαστεί με τις εφαρμογές σας για συνομιλία.

Η μάρκα χρησιμοποιεί το σύνθημα "Το προσωπικό σας emoji." Και περισσότερο από το να σας αφήσει να δημιουργήσετε μια χαριτωμένη, εκπληκτικά ακριβή ψηφιακή εκδοχή του εαυτού σας, το Bitmoji προσφέρει πολλές διαφορετικές εκδόσεις του avatar σας - με διαφορετικές λεζάντες, διαφορετικά συναισθήματα και πολλά άλλα. Πρέπει να το δείτε ή να το παίξετε μόνοι σας, για να ξέρετε ακριβώς τι εννοώ, αλλά για παράδειγμα, υπάρχουν Bitmojis με θέματα του Game of Thrones, όπως ο avatar σας στο ακρωτήριο Watch Night με το "You Know Τίποτα "που γράφεται παρακάτω. Έτσι ναι, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές και υπηρεσίες που προσφέρουν την ενσωμάτωση στο Bitmoji:

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι εξαντλητική λίστα. το πληκτρολόγιο Bitmoji, για παράδειγμα (περισσότερο σε αυτό αργότερα), λειτουργεί με κυριολεκτικά οποιαδήποτε εφαρμογή που υποστηρίζει την αντιγραφή και επικόλληση, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε το avatar σας σχεδόν οπουδήποτε κι αν πάτε σχεδόν.

Ξεκινώντας

Ενδέχεται να συναντήσετε την επιλογή δημιουργίας ενός Bitmoji avatar στην εφαρμογή Snapchat, αλλά σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Bitmoji για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να το κάνετε τόσο για το Android όσο και για το iPhone. Για το Android, θα πρέπει να εκτελείτε Android 4.1 ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει η εφαρμογή. Με το iPhone, το τηλέφωνό σας πρέπει να εκτελεί iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση για να είναι συμβατή η εφαρμογή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Bitmoji με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome - απλά πρέπει να το προσθέσετε ως επέκταση. Ανεξάρτητα από την επιλογή που επιλέγετε, είναι ελεύθερη η λήψη.

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή Bitmoji για το λειτουργικό σας σύστημα smartphone ή για το Chrome, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του Snapchat.

Αφού εγγραφείτε μέσω της προτιμώμενης μεθόδου και είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να φτάσετε στο διασκεδαστικό μέρος: δημιουργώντας το δικό σας Bitmoji. Μπορείτε να δημιουργήσετε δύο διαφορετικούς τύπους Avatars: Bitmoji style (που μοιάζει λίγο πιο μοντέρνο, με γενικά λιγότερες επιλογές προσαρμογής, οι οποίες τείνουν να είναι πιο ... κολακευτικές) και το στυλ Bitstrips. Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στη δημιουργία ενός εκάστου.

Θα περάσετε από πολλές οθόνες, προσαρμόζοντας το avatar σας στην πορεία επιλέγοντας ένα κομμωτήριο, χρώμα ματιών, σχήμα μύτης και πολλά άλλα. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε αν δεν σας αρέσει αυτό που έχετε καταφέρει, και αφού είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε κάνει, μπορείτε ακόμα να επιστρέψετε και να αλλάξετε τα πράγματα αργότερα.

Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο στυλ Bitmoji και το Bitstrips ακόμη και αν δημιουργείτε και τα δύο δεδομένου ότι πρέπει να επιλέξετε ένα ως το αγαπημένο ύφος του avatar σας. Αλλά πάλι, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας αργότερα, οπότε δεν έχει τεθεί σε πέτρα.

Πληκτρολόγιο Bitmoji

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με την έκδοση Bitmoji του εαυτού σας που έχετε δημιουργήσει, θα θελήσετε να ρυθμίσετε το πληκτρολόγιο Bitmoji στο smartphone σας, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τον avatar σας σε κείμενα και σε συμβατές εφαρμογές. Η εφαρμογή Bitmoji παρέχει οδηγίες για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό - και μπορείτε να δείτε οδηγίες για iOS εδώ καθώς και εδώ για το Android.

Για να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο Bitmoji στο iOS, θα χρειαστεί να πιέσετε το εικονίδιο του σφαίρα όταν εμφανίσετε το πληκτρολόγιο για να αλλάξετε τις διαφορετικές επιλογές πληκτρολογίου σας. Στο Android, θα χρειαστεί να πατήσετε στο εικονίδιο του πληκτρολογίου στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για εναλλαγή μεταξύ των επιλογών εισαγωγής.

Προσαρμογή των πράξεων περαιτέρω

Ένα από τα δροσερά πράγματα για το Bitmoji είναι ότι οι επιλογές προσαρμογής για το avatar σας δεν τελειώνουν αφού τελειώσετε τον ψηφιακό σας χαρακτήρα. Μπορείτε να αλλάξετε τα ρούχα Bitmoji σας κατευθύνοντας την ενότητα "Dress Your Avatar" της εφαρμογής - και θα βρείτε πολλές επιλογές ντουλαπιών. Κατά τη διάρκεια των NBA Playoffs, η εφαρμογή πρόσφερε φανέλες για κάθε ομάδα και υπάρχουν επίσης πολλές θεματικές επιλογές (όπως εξαρτήσεις σχετικές με την εργασία για τα πάντα, από σεφ μέχρι πυροσβέστη).

Και, δεδομένου ότι η Bitmoji ανήκει τώρα στο Snapchat, μπορείτε να περιμένετε να δείτε κάποιες συνεργασίες μάρκας. Από τη δημοσίευση του χρόνου, υπήρχαν επιλογές από Forever 21, Steve Madden, Bergdorf Goodman και άλλα.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πληρωμένα πακέτα θέματος εάν θέλετε ακόμα περισσότερες επιλογές Bitmoji να επιλέξετε από-παραδείγματα περιλαμβάνουν ένα πακέτο που χαρακτηρίζει τον avatar σας και χαρακτήρες από την ταινία Pixar "Inside Out". Τα περισσότερα από αυτά κοστίζουν 0,99 δολάρια ανά λήψη, αλλά οι τιμές μπορούν να κυμανθούν, οπότε ελέγξτε πριν πάρετε την καρδιά σας πάρα πολύ σε οποιοδήποτε επιπλέον.

Bitmoji στο Snapchat

Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το Bitmoji στο Snapchat, ακόμα κι αν αρχικά έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Snapchat για να κάνετε λήψη του Bitmoji. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Snapchat, πατήστε στο εικονίδιο φαντασμάτων στην κορυφή της οθόνης της Κάμερας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατήστε Bitmoji, στη συνέχεια "Link Bitmoji". Δεν χρειάζεται να ενεργοποιείτε το Bitmoji στο Snapchat για να λειτουργεί σε άλλες εφαρμογές συνομιλίας, αλλά ίσως να θέλετε να το κάνετε.

Συμπέρασμα

Το Bitmoji είναι ένα διασκεδαστικό και, ως επί το πλείστον, ελεύθερο τρόπο να τζαζ τα κείμενα και τα μηνύματά σας, και ευτυχώς είναι αρκετά εύκολο να πάρει το κρέμασμα του. Τώρα που καταλαβαίνετε τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του avatar, προχωρήστε και μοιραστείτε τις ανόητες εκδόσεις του εαυτού σας!