Επανεξέταση της υπηρεσίας επικοινωνιών Slack

Το Slack σάς επιτρέπει να το κάνετε χωρίς ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το Slack είναι μια υπηρεσία που διατίθεται σε επιχειρηματικούς οργανισμούς που θέλουν να θέσουν ένα πρότυπο για την επικοινωνία σε απευθείας σύνδεση ομάδας. Είναι ένα ακρωνύμιο για το "Κατάλογο με δυνατότητα αναζήτησης όλων των συνομιλιών και της γνώσης".

Για να είναι αποτελεσματική μια σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας, πρέπει να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Οι εφαρμογές Slack πηγαίνουν όπου θέλετε να εργαστείτε: σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συγχρονισμένο στην επιφάνεια εργασίας σας και φορητό σε smartphone ή tablet.

Απογοητευμένος με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το spam; Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι σχεδόν ανύπαρκτο στο Slack και για πολύ καλό λόγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά είναι η απουσία μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κατευθύνει την προσοχή σας στη λειτουργία επικοινωνίας. Αν χρειάζεστε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Slack μπορεί να σας στείλει ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις όταν κάποιος στην ομάδα σας αναφέρει ή συμπεριλαμβάνει εσείς σε ένα μήνυμα ή όταν ακολουθείτε μια συνομιλία, φράση ή λέξη-κλειδί.

Ωστόσο, αν σκέφτεστε να αφαιρέσετε την επιχείρηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως να μην κοιτάξετε ξανά. Δεν υπάρχει πλέον spam, δεν έχουν χαθεί τα μηνύματα επικοινωνίας ή αναρωτιέστε πού αποθηκεύσατε ένα μήνυμα στον συμπαίκτη ή τον προϊστάμενό σας. Το Slack παρέχει κοινόχρηστο χώρο εργασίας για όλη την ομάδα σας.

Δείτε τις Συμβουλές μας για να αποκομίσουν τα μέγιστα από την χαλαρότητα για τους τόνους των μεγάλων συμβουλών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την υπηρεσία.

Πώς λειτουργεί το Slack

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά μέρη του Slack:

Κανάλια
Τα κανάλια είναι σαν chat rooms ή δημόσιες ροές επικοινωνίας. η ψυχή του Slack για όλο τον οργανισμό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά κανάλια, να συμμετάσχετε σε ένα κανάλι και να ρυθμίσετε ένα κανάλι με μερικά μόνο κλικ.

Το hashtag που διαφημίζεται από τους χρήστες Twitter είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε συνομιλίες και ανθρώπους γύρω από ένα τρέχον γεγονός ή ένα θέμα ενδιαφέροντος. Η ενσωμάτωση των hashtags στα κανάλια Slack παρέχει ένα μέσο για τη δημιουργία συνομιλιών, από γενικές σε συγκεκριμένες.

Για παράδειγμα, το # γενικό είναι ένα catch-all για καθημερινά πράγματα, αλλά μπορείτε να το αποφασίσετε. Αντιστρόφως, μια # ημερήσια συνάντηση θα ήταν συγκεκριμένη.

Στις πρώτες μέρες της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το αρχικό Internet Relay Chat (IRC) χρησιμοποίησε hashtags, το οποίο όχι μόνο εισήλθε σε ευρεία χρήση, αλλά από τότε έγινε λέξη λεξικού.

Αμεσα μηνύματα

Τα άμεσα μηνύματα χρησιμοποιούνται για ιδιωτικές συνομιλίες ανά πάσα στιγμή με ένα μέλος της ομάδας. Τα άμεσα μηνύματα είναι περιεχόμενο που μπορεί να αναζητηθεί για εσάς και για το άτομο που στέλνετε μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων που μοιράζονται στο μήνυμα.

Έτσι, μπορείτε να στείλετε στον προϊστάμενό σας ένα άμεσο μήνυμα με επισυναπτόμενο έγγραφο αναφοράς. Αυτό το μήνυμα μαζί με το έγγραφο θα μπορούν να αναζητηθούν.

Ιδιωτικές ομάδες

Οι ιδιωτικές ομάδες είναι μια σχέση μεταξύ τους με τους συνομηλίκους σας, όπως μια ομάδα ανάπτυξης ή μια συγκεκριμένη οργανωτική μονάδα, όπως το HR ή μια εκτελεστική ομάδα.

Στις ιδιωτικές ομάδες του Slack, οι συνομιλίες είναι σε πραγματικό χρόνο, όπως και ο τρόπος λειτουργίας της άμεσης συνομιλίας. Δεδομένου ότι η ιστορία και η αναζήτηση παρέχονται στις ιδιωτικές ομάδες, υπάρχει μια πλούσια ροή επικοινωνίας την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από όπου και αν είστε συνδεδεμένοι.

Ψάξιμο

Το σύνολο του περιεχομένου Slack μπορεί να αναζητηθεί από ένα πλαίσιο αναζήτησης. Συνομιλίες, αρχεία, συνδέσμους και ακόμη και περιεχόμενο που έχει ενσωματωθεί από το Google Drive ή τα tweets.

Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας στα κανάλια χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο ή ίσως προτιμάτε περισσότερες επιλογές αναζήτησης ενός συναδέλφου που σχετίζεται με ένα ανοιχτό κανάλι.

Slackbot

Ένας δροσερός πράκτορας που ονομάζεται Slackbot είναι σαν ο προσωπικός σας βοηθός που μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα πράγματα, σας υπενθυμίζει να κάνετε πράγματα όπως να καλέσετε τη γυναίκα σας στο μεσημεριανό γεύμα και πολλά άλλα.

Το Slackbot μπορεί να στείλει αυτοματοποιημένες απαντήσεις συνομιλίας όταν αναφερθεί μια λέξη ή μια φράση, κάτι που σας βοηθά να κρατάτε τις συνομιλίες σας μακριά όταν παίζετε ή παίζετε.

Ενσωμάτωση χαλαρών με άλλες υπηρεσίες

Η σύνδεση με άλλες υπηρεσίες όπως το Google Drive, το Google Hangouts, το Twitter, το Asana, το Trello, το Github και πολλοί άλλοι μπορούν να τραβηχτούν σε συνομιλίες και να γίνουν ορατά στο κανάλι, στην ιδιωτική ομάδα ή στο άμεσο μήνυμα.

Μπορείτε να αφήσετε την ομάδα Slack να γνωρίζει εάν υπάρχει υπηρεσία ενοποίησης που θέλετε να προσθέσετε και μπορεί να σας βοηθήσει να επισπεύσετε.

Χαμηλή τιμολόγηση

Το Slack έχει τρεις επιλογές τιμολόγησης. ένα δωρεάν, πρότυπο και συν το σχέδιο.

Το δωρεάν σχέδιο είναι δωρεάν για πάντα και περιλαμβάνει έως 10 ενσωματώσεις και 5 GB αποθήκευσης. Παρέχετε επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, φωνητικές και βιντεοκλήσεις δύο ατόμων, εφαρμογές για κινητές και επιτραπέζιες συσκευές και λειτουργία αναζήτησης έως και 10 χιλιάδων μηνυμάτων της ομάδας σας.

Το πρότυπο Slack διαθέτει προωθήσεις από το ελεύθερο σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων 10 GB αποθήκευσης αρχείων για κάθε μέλος της ομάδας, υποστήριξη προτεραιότητας, πρόσβαση επισκεπτών, απεριόριστες εφαρμογές και ολοκλήρωση υπηρεσιών, απεριόριστη αναζήτηση, ομαδικές κλήσεις φωνής / βίντεο, προσαρμοσμένα προφίλ, πολιτικές διατήρησης περισσότερο.

Το πιο ακριβό σχέδιο που προσφέρει το Slack ονομάζεται σχέδιο συν τους. Παρέχετε όχι μόνο όλα όσα διαθέτει το πρότυπο και δωρεάν σχέδιο, αλλά και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, με χρόνο απόκρισης 4 ωρών, αποθήκευση 20 GB ανά μέλος, συγχρονισμό Active Directory σε πραγματικό χρόνο, εγγύηση 99,99%, Εξασφάλιση Εξαγωγών όλων των μηνυμάτων, και SAML με ενιαία σύνδεση (SSO).

Πώς ξεκίνησε η χαλαρότητα

Το Slack ιδρύθηκε από τον Stewart Butterfield και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά εσωτερικά από την εταιρεία Tiny Speck, μια τεχνολογική ομάδα που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο. Η βασική ομάδα της Slack δημιούργησε το Flickr, την εφαρμογή για την κοινή χρήση φωτογραφιών και την αποθήκευση φωτογραφιών.

Μέσα από την ανάπτυξη μιας εφαρμογής τυχερού παιχνιδιού που ονομάζεται Glitch, σύμφωνα με τον James Sherrett, επικεφαλής μάρκετινγκ, αυτή η 45-μέλος ομάδα έθεσε ένα εργαλείο επικοινωνίας που όπως λέει ο Sherrett «είχε στείλει μόνο 50 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια μιας τριετούς περιόδου». Η αχα! ήρθε η στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι η επικοινωνία μπορεί να "αλλάξει τη δυναμική με τον τρόπο που δουλεύεις με την ομάδα σου", λέει ο Sherrett.

Η χαλάρωση ξεκίνησε το 2013 και αναπτύχθηκε γρήγορα για να έχει 8.000 πελάτες εντός των πρώτων 24 ωρών. Με τα χρόνια, με περισσότερη χρηματοδότηση και πελάτες, είχε πάνω από ένα εκατομμύριο καθημερινά ενεργούς χρήστες μέχρι το 2015 και ονομάστηκε η καλύτερη εκκίνηση από την TechCrunch σύντομα μετά.