Δείτε πώς μπορείτε να μεταφορτώσετε αποθηκευμένες φωτογραφίες ή βίντεο στο Snapchat

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας με τους φίλους σας Snapchat

Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο που έχετε τραβήξει στο Snapchat μέσω της λειτουργίας Memories. Έτσι, εάν έχετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που αποσπάστηκε / καταγράφηκε με τη φωτογραφική μηχανή της κινητής συσκευής σας και στη συνέχεια αποθηκεύτηκε στο ρολό της φωτογραφικής σας μηχανής (ή σε άλλο φάκελο), μπορείτε να το μοιραστείτε με το Snapchat είτε ως μήνυμα είτε ως ιστορία .

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναμνήσεις Snapchat

Το Snapchat Memories σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα snaps που έχετε τραβήξει μέσω της εφαρμογής Snapchat και να ανεβάσετε υπάρχουσες φωτογραφίες / βίντεο από τη συσκευή σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Μνήμες, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και μεταβείτε στην καρτέλα της κάμερας (αν δεν είστε ήδη σε αυτήν) μετακινώντας το αριστερό ή το δεξί μέσω των καρτελών.
  2. Πατήστε τον μικρό κύκλο που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το κουμπί της κάμερας.

Μια νέα καρτέλα με την ετικέτα Memories θα σύρεται από το κάτω μέρος της οθόνης και θα εμφανίζει ένα πλέγμα ασφάλισης εάν αποθηκεύσετε οποιαδήποτε. Αν δεν έχετε αποθηκεύσει ακόμη, αυτή η καρτέλα θα είναι κενή.

Πώς να ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών και των βίντεό σας

Για να φορτώσετε κάτι από τη συσκευή σας, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την πλοήγηση στη λειτουργία Αναμνήσεις. Μην ανησυχείτε, είναι εύκολο!

  1. Στο επάνω μέρος της καρτέλας " Αναμνήσεις ", θα πρέπει να δείτε τρεις επιλογές δευτερεύουσας καρτέλας με τίτλο "Προσκόλληση", "Ρολόι φωτογραφικής μηχανής" και "Μόνο για τα μάτια μου". Η καρτέλα "Αναμνήσεις" είναι πάντα ενεργοποιημένη όταν ανοίγει για πρώτη φορά, επομένως θα χρειαστεί να πατήσετε το ρολόι κάμερας για να μεταβείτε στη σωστή καρτέλα.
  2. Επιτρέψτε στο Snapchat να αποκτήσει πρόσβαση στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής συμφωνώντας να δώσει την άδεια χρήσης . Ο κύλινδρος φωτογραφικής μηχανής ή άλλος φάκελος φωτογραφιών / βίντεο δεν υποστηρίζεται ποτέ από το Snapchat, έτσι ώστε οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπετε εδώ να μην υπάρχουν στην εφαρμογή.
  3. Επιλέξτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο για να στείλετε ως μήνυμα σε φίλους ή να δημοσιεύσετε ως ιστορία.
  4. Πατήστε Επεξεργασία και αποστολή στο κάτω μέρος της οθόνης.
  5. Κάντε προαιρετικές τροποποιήσεις στη φωτογραφία ή στο βίντεό σας αγγίζοντας το εικονίδιο με το μολύβι στο κάτω αριστερό μέρος της προεπισκόπησης. Μπορείτε να το επεξεργαστείτε όπως ένα κανονικό κουτάκι προσθέτοντας κείμενο, emoji , σχέδια, φίλτρα ή επεξεργασίες cut-and-paste.
  6. Πατήστε το μπλε κουμπί αποστολής για να στείλετε το αποσυνδεδεμένο φίλτρο στους φίλους σας ως μήνυμα ή για να το δημοσιεύσετε ως ιστορία.
  7. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ιστορία από μια φωτογραφία ή βίντεο που έχετε μεταφορτώσει, μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση επεξεργασίας και να επιλέξετε την επιλογή με τίτλο Δημιουργία ιστορίας από αυτήν τη φωτογραφία / βίντεο. Θα μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον φωτογραφίες ή βίντεο για να δημιουργήσετε την ιστορία σας, η οποία θα διαμείνει στην καρτέλα Μνήμες και δεν θα δημοσιευτεί στις ιστορίες σας μέχρι να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο μια ιστορία για να την μοιραστείτε.

Λάβετε υπόψη ότι αν προσπαθήσετε να ανεβάσετε ένα βίντεο μεγαλύτερο από 10 δευτερόλεπτα, το Snapchat δεν θα το δεχτεί και δεν θα μπορείτε να το επεξεργαστείτε ή να το στείλετε. Εφόσον το Snapchat έχει ένα όριο 10 δευτερολέπτων για τα βίντεο, θα πρέπει να κόψετε το βίντεο κλιπ σας σε 10 δευτερόλεπτα ή λιγότερο πριν το ανεβάσετε στο Snapchat.

Ενδέχεται επίσης να παρατηρήσετε ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αποφασίζετε να μεταφορτώσετε στο Snapchat φαίνονται διαφορετικά από αυτά που λαμβάνετε απευθείας μέσω της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μερικοί ενδέχεται να εμφανίζονται κομμένοι με μαύρες άκρες γύρω τους. Το Snapchat θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να κάνει τη φωτογραφία ή το βίντεό σας να φαίνονται αρκετά καλά για να στείλουν, αλλά επειδή δεν έχουν ληφθεί απευθείας μέσω της εφαρμογής, δεν θα φαίνονται απαραίτητα τέλεια.

Εφαρμογές αντιμετώπισης προβλημάτων τρίτου μέρους έχουν αποκλειστεί

Πριν παρουσιαστεί το χαρακτηριστικό Memories, υπήρχαν αρκετές εφαρμογές διαθέσιμες από προγραμματιστές τρίτων που υποστήριζαν ότι βοηθούν τους χρήστες του Snapchat να ανεβάζουν φωτογραφίες ή βίντεο στο Snapchat. Η Snapchat έχει απαγορεύσει από τότε τις εφαρμογές τρίτων, δηλώνοντας ότι αποτελεί παραβίαση των Όρων Χρήσης της εταιρείας.