Αριθμοί θύρας Xbox Live TCP και UDP

Τι να κάνετε εάν το Xbox Live δεν λειτουργεί μέσω ενός δρομολογητή

Για ένα παιχνίδι Xbox για αναπαραγωγή παιχνιδιών μέσω ενός δρομολογητή μέσω του Xbox Live , ο δρομολογητής πρέπει να καταλάβει ποιοι αριθμοί θυρών πρέπει να ανοίξουν για να μεταδώσουν τις κατάλληλες πληροφορίες μέσω του δικτύου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τεχνολογία NAT εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη ρύθμιση παραμέτρων προώθησης θύρας για το Xbox για επικοινωνία με το Διαδίκτυο. Ωστόσο, αν το NAT δεν λειτουργεί ή αν χρειαστεί να ρυθμίσετε τις θύρες χειροκίνητα για κάποιο άλλο λόγο, μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες παρακάτω.

Xbox Live Ports

Η υπηρεσία Xbox Live χρησιμοποιεί αυτές τις θύρες για τη δικτύωση IP :

Σημείωση: Η θύρα UDP και TCP 1863 χρησιμοποιείται για το Xbox Kinect αν αντιμετωπίζει προβλήματα πρόσβασης στο Internet.

Τρόπος ρύθμισης του δρομολογητή για το Xbox Live

Προκειμένου το Xbox Live να λειτουργεί με τις κατάλληλες θύρες, θα πρέπει να συνδεθείτε στο δρομολογητή σας έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις προώθησης θύρας.

Δείτε την πρόσβαση σε έναν δρομολογητή ως διαχειριστή εάν χρειάζεστε βοήθεια για να εισέλθετε. Επίσης, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Port Forward στις οδηγίες σχετικά με τη ρύθμιση της προώθησης θυρών στον συγκεκριμένο σας δρομολογητή.