Οδηγός επιβίωσης Xbox Live για Γυναίκες παίκτες

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Xbox Live μπορεί να είναι ένα τρομακτικό μέρος, αλλά απλά φανταστείτε πόσο διαφορετικές και εντελώς αηδιαστικές μπορεί να είναι μέσα από τα μάτια του δικαιότερου σεξ. Οι θηλυκοί παίκτες ξεχωρίζουν και παρενοχλούνται απλώς και μόνο επειδή προσπαθούν να συμμετάσχουν στη λέσχη αγοριών που είναι το Xbox Live και αυτό δεν είναι δίκαιο. Έτσι, εδώ είναι ο οδηγός επιβίωσης Xbox Live για τους Γυναίκες παίκτες. Επίσης, μάθετε πώς βελτιώνεται το Xbox Live στο Xbox One εδώ .

Για τους τύπους: Πώς να μην είναι ανατριχιαστικό στο Xbox Live

Πρώτα απ 'όλα, παιδιά, όταν υπάρχει ένα δωμάτιο στο δωμάτιο, απλά αφήστε το μόνο! Δεν χρειάζεται να την παρενοχλείτε και να την ρωτήσετε πώς μοιάζει και να στείλετε τις παράξενες εικόνες της. Μπορείτε και θα απαγορευτείτε από το Xbox Live εάν παρενοχλείτε τους ανθρώπους πάρα πολύ, γι 'αυτό απλά χτυπήστε το. Ακριβώς επειδή μπορείτε να κρύψετε πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας δεν σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να καταστρέψετε το παιχνίδι για άλλους ανθρώπους. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για το πώς να μην απαγορευτεί το άρθρο Xbox Live για μερικές επιπλέον συμβουλές.

Για τις γυναίκες: Πώς να αποφύγετε ανατριχιαστικά παιδιά στο Xbox Live

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι τύποι πιθανότατα δεν θα κάνουν τον κόπο να δώσουν προσοχή σε αυτή την παράγραφο, εσείς κυρίες θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το πώς είστε σε θεραπεία online.

Η κατώτατη γραμμή στην παρενόχληση του Xbox Live

Τόσο εδώ είναι το περιτύλιγμα. Πρώτον, όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τη βασική εθιμοτυπία του Xbox. Δεύτερον, αν είστε άντρας, αφήστε τις γυναίκες μόνο! Τρίτον, αν έχετε παρενοχλήσει, χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες αναθεώρησης και καταγγελίας αρχείων. Θα σας βοηθήσουν να εξαντλήσετε τα τσιράκια από τους κακούς. Τέταρτον, μην βγείτε από το δρόμο σας για να επιστήσετε την προσοχή στον εαυτό σας. Πέμπτον, βρείτε φίλους για να παίξετε. Τα παιχνίδια είναι πάντα πιο διασκεδαστικά με τους ανθρώπους που γνωρίζετε.