Συμβουλές και τεχνάσματα του συστήματος Sony PSP-1000

Τυποποιήσεις και συμβουλές για το αρχικό PSP-1000

Έχετε ένα αρχικό σύστημα PSP-1000 για το φορητό φορητό υπολογιστή Sony PlayStation Portable; Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Σημειώστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με ορισμένα από αυτά τα κόλπα και θα σημειωθούν με ένα * πριν την περιοχή " πώς να ". Λόγω της ευαίσθητης οθ νης LCD, προσέχετε πάντα όταν δοκιμάζετε οτιδήποτε. Εάν δεν το γνωρίζετε, μην το κάνετε.

Επιλέγοντας ένα χρώμα φόντου και διατηρώντας το το ίδιο

Το PSP θα αλλάζει αυτόματα τα χρώματα της οθόνης φόντου κάθε μήνα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα που σας αρέσει και να το μείνετε έτσι. Απλά πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε τον μήνα που έχει αυτό το χρώμα, όταν αλλάζει, επιλέξτε ξανά το μήνα. Σημείωση: Η ημερομηνία σας θα είναι πάντα λάθος, αλλά αν το χρώμα και το στυλ σας ενδιαφέρουν, αυτό το απλό τσίμπημα κάνει το τέχνασμα.

Αλλαγή των εικόνων αποθήκευσης αρχείων

* Κάθε φορά που αποθηκεύετε ένα παιχνίδι, δημιουργούνται μία ή δύο εικόνες στη μνήμη σας: ICON # .PNG - Το εικονίδιο 144x80 εμφανίζεται όταν επιλέγετε το αποθηκευμένο αρχείο. Το #, συνήθως 0, μπορεί να είναι υψηλότερο αν ένα παιχνίδι τοποθετεί πολλαπλές αποθήκευσεις σε ένα φάκελο. PIC 1. PNG - το φόντο 480x272 που εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ πάνω από το αποθηκευτικό σας δίσκο ή το δίσκο παιχνιδιών. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τα αποθηκευμένα εικονίδια και τα φόντα σας απλά αντικαθιστώντάς τα με νέα. Αρχεία PNG. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το νέο αρχείο μικρότερο ή ίσο με την ανάλυση του αρχικού αρχείου ή ότι το PSP θα αποκοπεί τμήματα για να το κάνει κατάλληλο.

Πρώτα Συνδέστε το PSP στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, εντοπίστε το αρχείο αποθήκευσης που θέλετε να αλλάξετε. Όλες οι αποθηκεύσεις βρίσκονται στον φάκελο PSPSAVEDATA , χωρισμένες σε ξεχωριστούς υποφακέλους για να διατηρούν μαζί τα απαραίτητα αρχεία. Μόλις βρείτε το εικονίδιο αποθήκευσης που θέλετε να αλλάξετε, προσθέστε το .ori στο τέλος του ονόματος αρχείου, σε περίπτωση που θέλετε να το αλλάξετε ξανά στο πρωτότυπο. Αλλάξτε το μέγεθος της εικόνας που θέλετε ως εικονίδιο αποθήκευσης σε 144x80 και αποθηκεύστε το ως .PNG με όνομα ICON # .PNG - " όπου # ήταν ο αριθμός που βρέθηκε στο αρχείο που μετονομάσατε ". Στη συνέχεια, μετακινήστε τη νέα εικόνα στον φάκελο αποθήκευσης.

Τώρα, κάθε φορά που βλέπετε τα αποθηκευμένα σας αρχεία στο PSP, το εικονίδιο θα είναι η εικόνα με την οποία το αλλάξατε. Χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο για να αλλάξετε τα αρχεία PIC 1.PNG στις δικές σας προσαρμοσμένες εικόνες, αλλά να θυμάστε ότι οι αναλύσεις πρέπει να είναι το πολύ 480x272. * Σημειώστε ότι αυτό είναι λίγο περίπλοκο και θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια όλων των αποταμιεύσεων αν δεν γίνει σωστά. Αυτό το τσίμπημα είναι πραγματικά για εκείνους που έχουν τη γνώση της χρήσης αυτών των τύπων αρχείων. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί κατά την προσπάθεια ή να βοηθήσετε κάποιον που ξέρει πώς να εργαστεί με αυτά τα αρχεία .

Jam to Tunes Χρησιμοποιώντας τα ηχεία του στερεοφωνικού σας συστήματος αυτοκινήτου

* Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω οδηγίες για να παίξετε τα παιχνίδια και τις ταινίες σας με το σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας . Θα χρειαστείτε ένα διαμορφωτή FM , ένα καλώδιο με ένα στερεοφωνικό ακροδέκτη ακουστικών 1/8 "για το ακουστικό στο ένα άκρο και θα χωρίσετε τους αριστερούς και δεξιούς συνδέσμους RCA στο άλλο. Το κόκκινο καλώδιο με την ασφάλεια" in "πηγαίνει στη μπαταρία του αυτοκινήτου ή στον διακόπτη .Η γείωση του καλωδίου στο πλαίσιο.Στοποθετήστε το CD ή το κασετόφωνο του αυτοκινήτου στη συχνότητα FM που βρίσκεται στον διαμορφωτή.Η συχνότητα είναι συνήθως 88,7 ή 89,1.Συνδέστε τους συνδέσμους RCA από το καλώδιο στις υποδοχές RCA του διαμορφωτή. το άκρο των ακουστικών του καλωδίου στο PSP. Ενεργοποιήστε το PSP με την ένταση που έχει ρυθμιστεί στο μισό.

Ο ήχος του PSP περνάει από την κεραία του αυτοκινήτου σας. Δεν απαιτούνται επιπλέον σύρματα ούτε άλλες ρυθμίσεις. Τα παιχνίδια, η μουσική και οι ταινίες σας θα παίζουν τώρα μέσω των στερεοφωνικών ηχείων του αυτοκινήτου σας. Λάβετε υπόψη: προσέξτε να το δοκιμάσετε και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο χρήσης του διαμορφωτή και γνωρίζετε τον σωστό τρόπο σύνδεσης του καλωδίου με το κιβώτιο ασφαλειών και το καλώδιο γείωσης. Εάν αυτό δεν γίνει σωστά, αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή ακόμα και να σπάσει το PSP. Αυτό είναι για τους γονείς!