Εισαγάγετε εικόνες και εικόνες Clip στο Microsoft Word 2010 και 2007

Όταν επιλέγετε μια εικόνα για το έγγραφό σας στο Microsoft Word , βεβαιωθείτε ότι η εικόνα αντιστοιχεί στο θέμα του εγγράφου. Η τοποθέτηση της εικόνας στο έγγραφό σας είναι το εύκολο κομμάτι. η επιλογή μιας κατάλληλης εικόνας μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Οι εικόνες σας δεν θα πρέπει να ταιριάζουν μόνο με το θέμα του εγγράφου, όπως μια κάρτα διακοπών ή μια αναφορά σε μέρη του εγκεφάλου, αλλά θα πρέπει να έχουν παρόμοιο στυλ με τις εικόνες που χρησιμοποιούνται στο υπόλοιπο έγγραφο. Μπορεί να έχετε αποθηκεύσει αυτές τις εικόνες στον υπολογιστή σας ή σε ένα CD ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες από το Clip Art. Χρησιμοποιώντας εικόνες με συνεπή εμφάνιση και αίσθηση, το έγγραφο σας φαίνεται επαγγελματικό και στιλβωμένο.

Εισαγάγετε μια εικόνα από τον υπολογιστή σας

Εάν έχετε μια φωτογραφία στον υπολογιστή σας, μονάδα flash, αποθηκεύτηκε εκτός του Internet ή σε CD

Εισαγάγετε μια εικόνα από την εικόνα Clip Art

Το Microsoft Word παρέχει εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν, που ονομάζονται clip art. Το Clip art μπορεί να είναι ένα κινούμενο σχέδιο, μια εικόνα, ένα περίγραμμα, και ακόμη κι ένα κινούμενο σχέδιο που κινείται στην οθόνη. Ορισμένες εικόνες clip art αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή μπορείτε να τις προβάλετε απευθείας από το παράθυρο clip art.

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλιπ τέχνης στην καρτέλα Εισαγωγή στην ενότητα Εικόνες . Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Εισαγωγή εικόνας.
  2. Πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης που περιγράφει την εικόνα που θέλετε να βρείτε στο πεδίο Αναζήτηση .
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση .
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε τα αποτελέσματα της επιστρεφόμενης εικόνας.
  5. Κάντε κλικ στην επιλεγμένη εικόνα. Η εικόνα εισάγεται στο έγγραφο.

Επιλέξτε εικόνες Clip Art του ίδιου στυλ

Μπορείτε να πάρετε clip art σας ένα βήμα παραπέρα! Εάν χρησιμοποιείτε πολλές εικόνες στο έγγραφό σας, φαίνεται πιο επαγγελματική εάν όλοι έχουν την ίδια εμφάνιση και αίσθηση. Δοκιμάστε να αναζητήσετε clip art με βάση ένα στυλ για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εικόνες σας είναι συνεπείς σε όλο το έγγραφό σας!

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλιπ τέχνης στην καρτέλα Εισαγωγή στην ενότητα Εικόνες . Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Εισαγωγή εικόνας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση στο Office.com στο κάτω μέρος του παραθύρου Clip Art. Αυτό ανοίγει το πρόγραμμα περιήγησης στο Web και σας μεταφέρει στο Office.com.
  3. Πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης που περιγράφει την εικόνα που θέλετε να βρείτε στο πεδίο Αναζήτηση και πατήστε Enter στο πληκτρολόγιό σας.
  4. Κάντε κλικ στην επιλεγμένη εικόνα.
  5. Κάντε κλικ στον αριθμό στυλ . Αυτό σας φέρνει σε πολλές εικόνες του ίδιου στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλο το υπόλοιπο έγγραφο.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Αντιγραφή σε Πρόχειρο στην εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  7. Πλοηγηθείτε πίσω στο έγγραφό σας.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Επικόλληση στην καρτέλα Αρχική σελίδα στην ενότητα Πρόχειρο ή πατήστε Ctrl-V στο πληκτρολόγιό σας για να επικολλήσετε την εικόνα στην παρουσίασή σας. Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να εισαγάγετε περισσότερες εικόνες του ίδιου στυλ σε άλλες διαφάνειες της παρουσίασής σας.

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Αντιγραφή σε Πρόχειρο στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web, ενδέχεται να σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) για να εγκαταστήσετε το ActiveX. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιγράψετε την εικόνα στο Πρόχειρο σας και να την επικολλήσετε στο έγγραφο του Microsoft Word.

Δοκίμασε το!

Τώρα που έχετε δει πώς να μην εισάγετε μόνο εικόνες και clip art, αλλά και πώς να αναζητήσετε clip art με βάση τα στυλ. Αυτό βοηθά το έγγραφό σας να έχει επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι.