Μάθετε για την παραγωγικότητα στο Microsoft Office 365

Το Office 365 είναι η πιο πρόσφατη σουίτα γραφείου της Microsoft για υπολογιστές και υπολογιστές Mac. Παίρνει ένα νέο μορφότυπο αγοράς γνωστό ως συνδρομή γραφείου γραφείου, το οποίο είναι η νεότερη μορφή που η Microsoft ενθαρρύνει τους χρήστες να υιοθετήσουν.

Κατά το χρόνο αυτής της γραφής, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office 365 σε έως και πέντε υπολογιστές ή συσκευές. Εάν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μόνο σε μία συσκευή ή να αποφασίσετε ότι δεν χρειάζεστε όλες τις πρόσθετες δυνατότητες που αναφέρονται παρακάτω, μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πιο παραδοσιακή έκδοση του Office της Microsoft Office.

Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Το Office 365 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που εκτελούν νεότερες εκδόσεις των Windows ή του Mac OS X. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους χρήστες Mac, δεδομένου ότι, για παλαιότερες εκδόσεις του Office, οι χρήστες Mac έχουν περιμένει περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του για PC.

Εάν έχετε μια κινητή συσκευή ή μια επιφάνεια εργασίας που εκτελεί άλλο λειτουργικό σύστημα, πιθανότατα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν απλοποιημένες εκδόσεις του Office γνωστές ως Microsoft Office Online (Web Apps ) που απαιτούν επίσης σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πιο προηγμένες εκδόσεις εφαρμογών για κινητά του Microsoft Office για iOS, Android ή Windows Phone. Παρόλο που δεν απαιτείται να εκτελείτε τα Windows για να εγγραφείτε στο Office 365, τα Windows είναι το επιδιωκόμενο περιβάλλον για τη βέλτιστη παραγωγικότητα του Office 365.

Γραφείο 365 Επιπλέον

Οι χρήστες του Office έχουν χρησιμοποιήσει πρόσθετα για να φέρουν πρόσθετες λειτουργίες όπως η ικανότητα να γράφουν μαθηματικές εξισώσεις. Με το Office 365 και το Office for desktop, η έμφαση έχει μετατοπιστεί σε εφαρμογές. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς το Office 365 αντιπροσωπεύει μια εξέλιξη από την παραδοσιακή σουίτα. Έτσι, ενώ περιλαμβάνει όλες αυτές τις παραδοσιακές λειτουργίες επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να πάρετε επιπλέον με τη συνδρομή.

Ένα οικοσύστημα παραγωγικότητας

Οι πολλές πτυχές του Office 365 συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα που υπερβαίνει μόνο τα προγράμματα του Office. Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως ένας λογαριασμός αποθήκευσης Cloud OneDrive και δωρεάν λεπτά Skype.

Γραφείο 365 για Καταναλωτές, Νοικοκυριά και Φοιτητές

Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για το σωστό σχέδιο σε αυτό το διάγραμμα γρήγορης σύγκρισης των σχεδίων και συνδρομών του Office 365 .

Γραφείο 365 για επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις και οι οργανώσεις θα έχουν πολλές εκδόσεις του Office 365 για να διαλέξουν.

Αγορά μιας συνδρομής στο Office 365

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft Store διαθέτει μια συγκεκριμένη σελίδα ιστότοπου αφιερωμένη στο Office 365. Αυτός είναι επίσης ο σύνδεσμος στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να ελέγξετε τελικά τις επίσημες απαιτήσεις και λεπτομέρειες του συστήματος. Διαβάστε αυτές τις λεπτομέρειες πριν αγοράσετε μια εγγραφή του Office 365. Ορισμένες προσφορές αναβάθμισης είναι διαθέσιμες για όσους αγόρασαν μια παλαιότερη έκδοση μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.