Τα καλύτερα παιχνίδια PC από το 2007

Κατάλογος των καλύτερων παιχνιδιών για υπολογιστές που κυκλοφόρησαν το 2007

Το 2007 ήταν ένα έτος πανό για τα βιντεοπαιχνίδια για PC, πιο συγκεκριμένα το πρώτο είδος shooter. Τα αστραφτερά παιχνίδια όπως το BioShock, το Gears of War, το πορτοκαλί κουτί και το Call of Duty 4 ήταν όλα δημοφιλή στους gamers και γενικά επαίνεσαν οι κριτικοί. Οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να θεωρηθεί το Παιχνίδι PC της Χρονιάς για το 2007 αν δεν ήταν ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει. Χωρίς περαιτέρω σφάλματα, εδώ είναι ο κατάλογος των δεκαεπτά βιντεοπαιχνιδιών PC από το 2007.

01 από 10

Crysis

Crysis Screenshot. § Ηλεκτρονικές τέχνες

Το Crysis έχει κάποιες απαιτητικές απαιτήσεις συστήματος, αλλά αυτό είναι που τα τυχερά παιχνίδια στο PC είναι όλα. Το εμπνευσμένο gameplay, τα ανοιχτά επίπεδα μαζί με τα εντυπωσιακά γραφικά καθιστούν αυτό το shooter πρώτου προσώπου το καλύτερο παιχνίδι σε ένα χρόνο με πολλούς μεγάλους τίτλους. Το 2019, ο Crysis θέτει τους παίκτες στο ρόλο του Jack Dunn, ενός πράκτορα της Delta Force, καθώς προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη, μάχεται τους εξωγήινους με όλα τα είδη όπλων και εξοπλισμού. Το Cryis περιέχει μια λεπτομερή καμπάνια για έναν παίκτη και μια λειτουργία για πολλούς παίκτες που υποστηρίζει μέχρι και 32 παίκτες.

Περισσότερα: Περισσότερα »

02 από 10

BioShock

Screenshot BioShock. © 2K Games

Το BioShock είναι ένα υπέροχο παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Το gameplay και τα χαρακτηριστικά είναι φρέσκα και συναρπαστικά ενώ τα περιβάλλοντα και τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μια οπτική απόλαυση στα μάτια. Ωστόσο, είναι η συναρπαστική ιστορία που θα σας αιχμαλωτίσει, θα σας τραβήξει μέσα, και θα σας αφήσει να επιθυμείτε περισσότερα όταν είναι όλο.

Περισσότερα: Περισσότερα »

03 από 10

Ο κόσμος στη σύγκρουση

Ο κόσμος στη σύγκρουση. © Activision Blizzard

Το World in Conflict είναι ένα τακτικό παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο (γνωστό και ως στρατηγική πραγματικού χρόνου) που τέθηκε το 1989 λίγο πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Εντούτοις, στον κόσμο σε σύγκρουση, η Σοβιετική Ένωση δεν πέφτει και ο κόσμος σπείρει σε σύγκρουση. Το παιχνίδι περιέχει τρία μοντέλα παιχνιδιών. μια καμπάνια για έναν παίκτη, μια λειτουργία αψιμαχιών και μια λειτουργία για πολλούς παίκτες. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από μία από τις δύο ομάδες στην καμπάνια ενός παίκτη (ΗΠΑ ή Νάτο), ενώ το multiplayer επιτρέπει το παιχνίδι ως ΗΠΑ, ΝΑΤΟ ή Σοβιετική Ένωση. Περισσότερο "

04 από 10

Gears of War

Gears of War. © Microsoft Studios

Το χτύπημα του Xbox360, το Gears of War κάνει το δρόμο για τον υπολογιστή ως τίτλο Games for Window. Το Gears of War είναι ένας σκοπευτής τρίτου προσώπου, καθώς οι ελίτ δυνάμεις μάχονται για να σώσουν τους κατοίκους του πλανήτη Sera. Η έκδοση των Gears of War των Windows θα περιλαμβάνει προηγμένα γραφικά DirectX 10 καθώς και περιεχόμενο προσθήκης που δεν βρέθηκε στην έκδοση κονσόλας με πέντε νέα κεφάλαια καμπάνιας για ένα μόνο παίκτη. Περισσότερο "

05 από 10

Ο Πειραιάς

Ο Πειραιάς. © Atari Inc

Το Witcher είναι ένα παιχνίδι ρόλων ηλεκτρονικού υπολογιστή που βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων του Andrzej Sapkowski. Στο παιχνίδι, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός κυνηγού τέρας που είναι γνωστός ως μαγισσός. Το παιχνίδι μπορεί να παίξει σε μια παραδοσιακή από ψηλά προς τα κάτω άποψη που πολλοί RPGs του υπολογιστή έχουν και χτίστηκε χρησιμοποιώντας κινητήρα BioWare Aurora κινητήρα παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική Neverwinter Nights. Περισσότερο "

06 από 10

Το πορτοκαλί κουτί

Half-Life 2 Στιγμιότυπο οθόνης. © Valve Corporation

Κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια Η Half-Life 2 είναι ακόμα ζωντανή και κλοτσιές. Το Orange Box είναι η απόλυτη δέσμη Half-Life 2. Πέντε (5) παιχνίδια σε ένα κουτί το αρχικό Half-Life 2 , Team Fortress 2, Portal, Half-Life 2: Episode One και το νεότερο expansion Half-Life 2: Episode Two. Το Half-Life 2: Το Επεισόδιο Δύο περιέχει 7 ακόμα κεφάλαια, ακολουθώντας την ιστορία του ήρωα του κυνηγού Gordon Freeman και του ταξιδιού του στο Λευκό Δρυμό. Περισσότερο "

07 από 10

Call of Duty 4: Σύγχρονος πόλεμος

Call of Duty 4: Σύγχρονος πόλεμος. © Activision

Το Call of Duty 4: Modern Warfare μετακίνησε το franchise Call of Duty μακριά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης. Αυτός ο σκοπευτής πρώτου προσώπου επικεντρώνεται στον σύγχρονο πολέμου πεζικού που βρίσκεται κυρίως στη Μέση Ανατολή. Η εκστρατεία για έναν παίκτη θέτει τους παίκτες στο ρόλο αμερικανών και βρετανών στρατιωτών. Η λειτουργία πολλαπλών παικτών θα περιλαμβάνει ένα κάπως προσαρμόσιμο σύστημα βασισμένο στην τάξη του gameplay παρόμοιο με εκείνο που βρίσκεται σε πολλούς παίκτες πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες. Περισσότερο "

08 από 10

Μεσαιωνική ΙΙ συνολικά βασίλεια πολέμου

Μεσαιωνική ΙΙ συνολικά βασίλεια πολέμου. © Sega

Τέσσερις νέες εκστρατείες σε αυτό το πακέτο επέκτασης για το Medieval 2 Total War, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής για PC. Τα βασίλεια περιλαμβάνουν επίσης νέες παρατάξεις και μονάδες για να προχωρήσουν μαζί με τις εκστρατείες της Αμερικής, της Βρετανίας, των Σταυροφοριών και των Τευτονικών εκστρατειών. Περισσότερο "

09 από 10

Enemy Territory Quake Wars

Enemy Territory Quake Wars. © id Λογισμικό

Η μάχη για τη Γη μεταξύ των ανθρώπων και του εξωγήινου Strogg συνεχίζεται στην περιοχή Enemy Quake Wars, ένα shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες που βρίσκεται στο δημοφιλές σύμπαν Quake ενός πλανήτη Γη υπό επίθεση. Διαθέτοντας ένα class based σύστημα Quake Wars προσφέρει μια διασκεδαστική και ισορροπημένη εμπειρία για πολλούς παίκτες με ατομικούς και ομαδικούς στόχους, μεγάλη ποικιλία όπλων και χερσαίων, θαλάσσιων και αεροπορικών οχημάτων. Περισσότερο "

10 από 10

Unreal Tournament 3

Unreal Tournament 3. © Valve Corporation

Στην πραγματικότητα η τέταρτη δόση στη δημοφιλή σειρά Shooter Action-Sci-Fi από τους Midway Games, το Unreal Tournament 3 συνεχίζει την online μάχη με τους τρόπους παιχνιδιών όπως Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Duel, Warfare και Vehicle Capture the Flag. Επιπλέον, το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια καμπάνια για έναν παίκτη. Περισσότερο "