Σκοτεινές συμβουλές και κόλπα μπουντρουμιών

Να είστε έτοιμοι για το θάνατο και όλα όσα έρχονται για σας με αυτές τις συμβουλές και κόλπα.

Το Darkest Dungeon είναι ένα roguelike σε αντίθεση με τα περισσότερα από αυτά που έχετε δει πριν. Είναι επίσης πολύ πιο δύσκολο. Είναι δική σας δουλειά να παίρνετε μια μπάντα ηρώων μέσα από ένα smattering των μπουντρούμια για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα βγάλετε ζωντανά. Υπάρχουν πολλοί θάνατοι και συνήθως είναι αρκετά φρικιαστικοί. Αλλά αυτό είναι μέρος της διασκέδασης!

Εάν πρόκειται να αντιμετωπίσετε το Darkest Dungeon, θα χρειαστείτε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να πάρετε, ειδικά αν είστε νέοι στο είδος. Γιατί να μην πάρετε μερικές από αυτές τις ειδικές συμβουλές και τεχνάσματα μαζί με εσάς εάν πρόκειται να πηδήσετε στο παιχνίδι; Θα είστε ευγνώμονες γι 'αυτό στο τέλος!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δαπανήσει οποιαδήποτε μετρητά που λαμβάνετε με σύνεση.

Κάθε φορά που εισέρχεστε σε πολλά χρήματα αμέσως στο Darkest Dungeon, προφανώς η πρώτη αντίδρασή σας θα είναι πιθανότατα να το ξοδέψετε. Αλλά μην πάτε και αναβαθμίστε τους ανθρώπους ταυτόχρονα. Θα θελήσετε να ανεβάσετε το καλύτερο που μπορείτε, το Darkest Dungeon είναι ένα roguelike σε αντίθεση με τα περισσότερα από αυτά που έχετε δει πριν. Είναι επίσης πολύ πιο δύσκολο. Είναι δική σας δουλειά να παίρνετε μια μπάντα ηρώων μέσα από ένα smattering των μπουντρούμια για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα βγάλετε ζωντανά. Υπάρχουν πολλοί θάνατοι και συνήθως είναι αρκετά φρικιαστικοί. Αλλά αυτό είναι μέρος της διασκέδασης! Εάν πρόκειται να αντιμετωπίσετε το Darkest Dungeon, θα χρειαστείτε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να πάρετε, ειδικά αν είστε νέοι στο είδος. Γιατί να μην πάρετε μερικές από αυτές τις ειδικές συμβουλές και τεχνάσματα μαζί με εσάς εάν πρόκειται να πηδήσετε στο παιχνίδι; Θα είστε ευγνώμονες γι 'αυτό στο τέλος!

Μάθετε τους εξειδικευμένους ρόλους που διατίθενται σε εσάς και την ομάδα σας

Σε παιχνίδια roguelike μπορείτε συνήθως να κοιτάξετε τους ίδιους τύπους ρόλων για τους χαρακτήρες σας: δεξαμενή, θεραπευτής, υποστήριξη και ζημιά αντιπρόσωπο. Οι δεξαμενές προφανώς θα προστατεύσουν την ομάδα σας, ενώ οι θεραπευτές κρατούν τους πάντες να μην πεθαίνουν, ενώ τα μέλη υποστήριξης χρησιμοποιούν buffs και άλλα ξόρκια για να βοηθήσουν στην επούλωση ή την ενίσχυση του παιχνιδιού, ενώ οι αντιπρόσωποι ζημιών προφανώς ειδικεύονται στο να κάνουν ακριβώς αυτό. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τους σωστούς χαρακτήρες την κατάλληλη στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ποικίλο σύνολο μελών του κόμματος και απλώς να περιορίσετε τον αριθμό των θανάτων που έχετε τραβήξει.

Βαθμολογήστε συγκεκριμένες τοποθεσίες πριν από άλλους

Μην περάσετε απλά και ξοδέψετε όλα τα χρήματά σας σε τυχαία πράγματα. Μην το χάνετε, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στον οδηγό. Για τους πρώτους δωδεκάδες ήρωές σας, ίσως να θέλετε να αναβαθμίσετε την Ταβέρνα και το Στάδιο Προπονητή σας, ώστε να έχετε αρκετό χώρο για όλα τα μέλη της ομάδας που χρειάζεστε. Θα χρειαστείτε επίσης το Blacksmith και το Guild, γι 'αυτό επεκτείνετε τους όταν είναι σε θέση επίσης.

Με αυτές τις συμβουλές μπορεί να είστε στο δρόμο σας για να περάσετε από το Darkest Dungeon ζωντανό - τουλάχιστον, μία ή δύο φορές ούτως ή άλλως. Δεν μπορώ να πω πώς θα το κάνετε αργότερα, αλλά αυτά θα πρέπει να κάνουν για ένα καλό ξεκίνημα. Επιστρέψτε σύντομα για έναν οδηγό σε ορισμένες από τις κατηγορίες χαρακτήρων ώστε να μπορείτε να πάρετε πραγματικά σε βάθος.