Καλύτερες θέσεις εργασίας για τηλεργασία

Κορυφαία επαγγέλματα και εργασιακές δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν από το σπίτι

Πολλές δουλειές μπορούν να γίνουν από το σπίτι, χάρη στις περισσότερες εργασίες που μπορούν να γίνουν online. Ενδεχομένως να εκπλαγείτε από τα είδη των θέσεων εργασίας που ταιριάζουν καλύτερα στην τηλεργασία ή την απομακρυσμένη εργασία: ποικίλλουν πολύ, από τη μηχανική έως τη συγγραφή σε αποθέματα διαμεσολάβησης.

Δραστηριότητες εργασίας που δεν μπορούν να γίνουν από το σπίτι

Κατ 'αρχάς, ας μιλήσουμε για τις εργασίες που δεν μπορούν να γίνουν απομακρυσμένα - εργασίες που απαιτούν την προσωπική σας παρουσία στο γραφείο ή σε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία. Κάθε εταιρεία αξιολογεί ποιες θέσεις είναι επιλέξιμες για τηλεργασία , κατά περίπτωση (ανάλογα με τα καθήκοντα, τη θέση και το ιστορικό εργασίας του υπαλλήλου), αλλά υπάρχουν ορισμένοι τύποι δραστηριοτήτων που δεν μπορούν να εκτελεστούν εξ αποστάσεως.

Αυτές είναι οι δραστηριότητες που η Υπηρεσία Διαχείρισης Προσωπικού παραθέτει στον Οδηγό Τηλεργασίας εξαλείφοντας την επιλεξιμότητα τηλεργασίας για τους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης:

Μετά την εξάλειψη αυτών των απομακρυντών απομακρυσμένης εργασίας, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι πολλές εργασίες γραφείου μπορούν να είναι κατάλληλες για εργασία από το σπίτι, αν και κάποιοι μπορεί να είναι πιο εύκολο να κάνουν στο σπίτι από άλλους.

Τύποι εργασίας για τηλεργασία

Εδώ είναι ένας βασικός κανόνας για να αποφασίσετε εάν μια δουλειά είναι κατάλληλη για τηλεργασία: Αν η δουλειά σας απαιτεί πολύ ατομική εργασία, μπορεί να γίνει ως οικιακή επιχείρηση ή / και βασίζεται κυρίως στον υπολογιστή, είναι πιθανώς ιδανική για τηλεργασία.

Ακολουθεί ένας κατάλογος επαγγελμάτων που είναι ιδανικά για τηλεργασία:

Εταιρείες και Καλύτερες Πληρωμές Απομακρυσμένες Εργασίες

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την τηλεργασία - απολαμβάνοντας τα οφέλη της εργασίας από το σπίτι, ενώ παράλληλα είστε υπάλληλος πλήρους απασχόλησης αντί να εργάζεστε για τον εαυτό σας - εδώ υπάρχουν ορισμένοι πόροι για να συμβουλευτείτε.

Οι καλύτερες εταιρείες για τηλεργασία : Εταιρείες που έχουν δημιουργήσει προγράμματα τηλεργασίας και επιτρέπουν στους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον με μερική απασχόληση.

Υψηλές μισθωτές θέσεις εργασίας από το σπίτι: Η τοποθεσία στο δικτυακό τόπο FlexJobs συνέταξε αυτόν τον κατάλογο εργασιών εργασίας από το σπίτι με τους υψηλότερους μισθούς, οι περισσότεροι από τους έξι αριθμούς.

  1. Διευθυντής κλινικών ρυθμιστικών υποθέσεων (μισθός 150.000 δολαρίων): να βοηθήσει τις φαρμακευτικές εταιρείες να ανταποκριθούν στις νομικές ανάγκες για κλινικές δοκιμές.
  2. Δικηγόρος εποπτείας ($ 117.000 έως $ 152.000): δικηγόροι από το σπίτι.
  3. Ανώτερος ιατρός συγγραφέας ($ 110.000 έως $ 115.000): εξέταση, γραφή και επεξεργασία ιατρικών εγγράφων.
  4. Μηχανικοί περιβάλλοντος (μέχρι $ 110.000): όταν δεν διεξάγεται έρευνα στον τομέα αυτό, η εργασία μπορεί να γίνει από ένα γραφείο στο σπίτι.
  5. Διευθυντής βελτίωσης ποιότητας ($ 100.000 έως $ 175.000): επιβλέπει τις λειτουργίες και τον προγραμματισμό των προγραμμάτων βελτίωσης της ποιότητας ενός οργανισμού.
  6. Ανώτερος μηχανικός λογισμικού ($ 100.000 έως $ 160.000): σχεδιάζει και αναπτύσσει προγράμματα λογισμικού.
  7. Διευθυντής ανάπτυξης επιχειρήσεων ($ 100.000 έως $ 150.000): διευθυντές πωλήσεων στο σπίτι.
  8. Έρευνα βιολόγος ($ 93.000 έως $ 157.000): ορισμένοι ερευνητές βιολόγος έχουν τα δικά τους εργαστήρια για την έρευνα.
  9. Διευθυντής ελέγχου ($ 90.000 έως $ 110.000): εκτελεί οικονομικούς και επιχειρησιακούς ελέγχους για πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών.
  10. Κύριος ανώτερος υπάλληλος δώρα (μέχρι $ 90.000): ασφαλείς δωρεές μεγάλου ύψους από τους σημερινούς και μελλοντικούς δωρητές.

Βιομηχανίες με την υψηλότερη ζήτηση εργασίας που είναι φιλική προς την τηλεργασία: Όπως συνοψίζεται στην DailyWorth, η FlexJobs αξιολόγησε επίσης ποιες βιομηχανίες φιλικές προς την τηλεργασία έχουν τις θέσεις εργασίας που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από τους εργοδότες:

Όπως βλέπετε, οι θέσεις εργασίας που είναι ιδανικές για τηλεργασία εκτελούν το φάσμα των βιομηχανικών πεδίων.

Λάβετε υπόψη ότι η γνώση του εάν η τηλεργασία είναι σωστή για εσάς δεν είναι μόνο η σωστή δουλειά. πρόκειται επίσης για την κατοχή των κατάλληλων δεξιοτήτων, όχι κατ 'ανάγκην σχετικών με την εργασία, όπως η αυτοκίνηση και η δυνατότητα διαχείρισης του χρόνου σας.