Ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα

Πιάστε μερικά ZZZs με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων που βασίζονται στο web

Ας κοιμηθούμε. Όλοι μας χρειαζόμαστε περίπου 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ και παρόλα αυτά πολλοί από εμάς δεν το καταφέρνουμε χάρη στην εργασία, το σχολείο, την οικογένεια και τη γενική απόσπαση της προσοχής - συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου!

Εάν είστε κάποιος που αγωνίζεται να βγει εκτός σύνδεσης σε μια αξιοπρεπή στιγμή της νύχτας, ίσως μπορείτε να αρχίσετε να αλλάζετε σιγά-σιγά την κακή σας συνήθεια να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο ως δικαιολογία για να μείνετε επάνω με την επίσκεψη σε μερικές από τις ακόλουθες ιστοσελίδες. Είναι απλά μερικές διασκέδαστες (και εκπληκτικά δημοφιλείς) τοποθεσίες που προσφέρουν εργαλεία για να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα .

Μαρκάρετε τα, διαβάστε τα, χρησιμοποιήστε τα και παρακολουθήστε πώς βελτιώνεται ο ύπνος σας. Παρόλο που σίγουρα δεν προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για καθέναν με πιο σοβαρά προβλήματα ύπνου, είναι τουλάχιστον χρήσιμα για μερικά από αυτά τα μικρότερα προβλήματα που σχετίζονται με τον ύπνο και τα οποία δεν σκεφτόμαστε πάντα.

Ωρα για ύπνο

Lynn Koenig / Getty Images

Δεν παίρνετε αρκετό ύπνο καλής ποιότητας μπορεί να οδηγήσει σε κάποια επίπονα πρωινά καθώς αγωνίζεστε με την εύρεση αρκετών δυνάμεων για να αντισταθείτε στο χτύπημα να αναβοσβήνει ξανά και ξανά και ξανά. Ευτυχώς για σας, το SleepyTi.me είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να το διορθώσετε.

Είναι απλά μια απλή αριθμομηχανή που σας δίνει να πληκτρολογήσετε την ώρα που πρέπει να ξυπνήσετε και στη συνέχεια να την χρησιμοποιήσετε για να σας προσφέρουμε τις προτεινόμενες στιγμές που πρέπει να κοιμηθείτε. (Ή μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί "zzz" εάν προγραμματίζετε να κοιμάστε αυτή τη στιγμή.)

Θα λάβετε λίγες προτεινόμενες στιγμές με βάση την αντίστροφη μέτρηση σε κύκλους ύπνου από τη στιγμή που βάζετε στην αριθμομηχανή. Έτσι, αν δεν θέλετε να αγωνιστείτε να ξυπνήσετε, στοχεύστε να ευθυγραμμίσετε τον ύπνο σας με έναν από αυτούς τους χρόνους για να παραμείνετε σε τροχιά με τον κύκλο του ύπνου σας. Περισσότερο "

Ακεφιές

KimKimm

Είτε είστε στο σπίτι, στο χώρο εργασίας, στην σχολική πανεπιστημιούπολη ή ίσως ακόμη και να περιμένετε σε κάποιο αεροδρόμιο, ένας υπνάκο μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε το χρόνο και να σας βοηθήσει να νιώσετε αναζωογονημένοι, όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψετε σε ό, τι χρειάζεται να κάνετε. Rainy Mood είναι μια εξαιρετική ιστοσελίδα που έχει σελιδοδείκτη για κάποια χαλαρωτική μουσική που μπορείτε να ακούσετε δωρεάν με μερικά ακουστικά.

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, αυτός ο ιστότοπος είναι απλά ένας απλός που παίζει ένα συνεχές ρεύμα βροχής και ήχων καταιγίδας. Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος στο κάτω μέρος με την ένδειξη "Η σημερινή μουσική", η οποία αλλάζει καθημερινά και σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ένα προτεινόμενο βίντεο YouTube για μουσική οργάνων σε συνδυασμό με τους ήχους της καταιγίδας. Περισσότερο "

Brain.fm

Μάρκους Μπουτ / Γκέρτι Εικόνες

Όπως το Rainy Mood, το Brain.fm είναι μια άλλη υπηρεσία ήχου / μουσικής που έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που είναι πιο σοβαροί για τη χρήση ήχων για να τους βοηθήσουν να κοιμηθούν. Στην πραγματικότητα, τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο Brain.fm έχουν δοκιμαστεί επιστημονικά και έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τον ύπνο. Όταν επιλέγετε ένα κομμάτι ύπνου, μπορείτε να επιλέξετε ένα για ένα σύντομο υπνάκο ή για οκτώ ώρες ύπνου.

Το Brain.fm είναι μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, αλλά θα δοκιμάσετε μερικά κομμάτια δωρεάν προτού αποφασίσετε να πληρώσετε για απεριόριστη χρήση. Εκτός από τη βελτίωση του ύπνου, έχει επίσης κομμάτια που βοηθούν στη βελτίωση της εστίασης και της χαλάρωσης. Περισσότερο "

Ροή

Φωτοδίσκος / Getty Images

Η οθόνη του υπολογιστή σας και η οθόνη κινητής συσκευής μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με το πόσο φωτισμός υπάρχει στο δωμάτιο, αλλά το F.lux είναι ένα εργαλείο που ενισχύει αυτό το εφέ. Μιμείται πραγματικά το φως ανάλογα με την ώρα της ημέρας, αλλάζοντας αυτόματα την απόχρωση όταν ο ήλιος ορίζει έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με τον εσωτερικό φωτισμό.

Γιατί είναι αυτό χρήσιμο; Λοιπόν, το μπλε φως που εκπέμπεται από τις οθόνες τείνει να χάνει με το ρολόι του σώματός σας, γι 'αυτό και ο F.lux είναι τόσο βολικός. Όταν εκτίθεται σε μπλε φως τη νύχτα, μπορεί να ξεγελάσει το σώμα σας να σκέφτεται ότι είναι η μέρα, δημιουργώντας μια απάντηση που ουσιαστικά σας κρατά ξύπνια. Το F.lux αποχρωματίζει τις οθόνες σας σε ζεστή απόχρωση, έτσι ώστε το φως που εκτίθεται στη νύχτα να μην επηρεάζει τόσο πολύ το ρολόι του σώματός σας. Περισσότερο "

Υπολογιστής καφεΐνης

Andre Ceza / Getty Images

Είσαι ένας εραστής καφεΐνης; Όλοι γνωρίζουν ότι η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον ύπνο και ο υπολογιστής του Caffeine Informer είναι ένα μικρό εργαλείο που μπορεί απλά να σας δώσει μια καλή ιδέα για το πού να τραβήξετε το όριο σε ορισμένα ποτά που περιέχουν καφεΐνη.

Απλά επιλέξτε ένα ποτό, εισάγετε το βάρος σας και δείτε τι προτείνει η ηλεκτρονική σας μηχανή ως καθημερινή ασφαλή μέγιστη πρόσληψη. Και για διασκέδαση, ο υπολογιστής περιλαμβάνει ακόμη και πόσο μπορεί να σας σκοτώσει (σαν να μπορούσατε ποτέ να το βρείτε σε σας για να καταναλώσετε ένα τόσο γελοίο ποσό).

Ο ιστότοπος είναι πραγματικά για σκοπούς ψυχαγωγίας, αλλά εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το καθημερινό ασφαλές μέγιστο ως φιγούρα. Λάβετε υπόψη ότι η καφεΐνη μπορεί να σας επηρεάσει για περίπου 5 έως 6 ώρες μετά την κατανάλωσή της, οπότε δώστε στον εαυτό σας έναν κατάλληλο χρόνο διακοπής ανάλογα με το πότε σκοπεύετε να γυρίσετε για τη νύχτα. Περισσότερο "