Τα 9 καλύτερα παιχνίδια PS4 Split-Screen για Αγορά το 2018

Έχετε έναν φίλο και παίζετε τους κορυφαίους αυτούς τίτλους δίπλα-δίπλα

Θυμάσαι μια εποχή όπου το παιχνίδι για πολλούς παίκτες σήμαινε ότι θα καθίσεις στον καναπέ με έναν φίλο και θα απολαύσεις μαζί ένα βιντεοπαιχνίδι; Ευτυχώς, αυτές οι μέρες δεν έχουν τελειώσει ακόμη παρά την κυριαρχία του online gaming. Κονσόλες όπως το PlayStation 4 (PS4) εξακολουθούν να αναγνωρίζουν τις ρίζες του, όπου η εμπειρία των παιχνιδιών σήμαινε να παίζουμε μαζί σε πρόσωπο, δίπλα-δίπλα, στο ίδιο δωμάτιο και όχι από μεγάλη απόσταση.

Παρακάτω είναι τα καλύτερα παιχνίδια πολλαπλών παικτών με split-screen που μπορείτε να αγοράσετε για το PlayStation 4. Θα ικανοποιήσουν και τα νοσταλγικά παλιά πανεπιστημιακά σκωτσέζικα άτομα που ασχολούνται με τους πρώτους σκοπευτές και τα παιχνίδια σε στυλ arcade καθώς και τους νεοφερμένους που θέλουν όλες τις συγκινήσεις και την ψυχαγωγία των μεγάλων τίτλων ονομάτων χωρίς να τους απολαμβάνουν μόνοι τους. Αν είστε σαν πολλοί παίκτες, θέλετε μια αξιοπρεπή εμπειρία πολλαπλών παικτών με split-screen για κάποιο χρονικό διάστημα και τα καλά νέα είναι ότι τα βρήκατε εδώ.

Μια απόλυτη ζώνη πολέμου, το Star Wars Battlefront II είναι ένα παιχνίδι επικών αναλογιών που δίνει στους παίκτες τη δύναμη να πολεμήσουν σε οδυνηρές συγκρούσεις που έχουν τεθεί στο σύμπαν των Star Wars. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν ως Boba Fett, Darth Maul, Yoda, Ρέι, Χαν Σόλο, Πριγκίπισσα Λεία και πολλά άλλα. Ο έντονος πυροσβέστης πρώτου προσώπου / τρίτου δεν σταματά ποτέ καθώς εσείς και ένας φίλος στρέφετε τα σπαθιά του φωτός, εκτρέφετε και πυροβολείτε λέιζερ και εκτοξεύετε σε jetpacks.

Το Star Wars Battlefront II περιλαμβάνει μια λειτουργία arcade που επιτρέπει τη διαίρεση της οθόνης, ώστε εσείς και ένας φίλος να μπορούν να κάθονται δίπλα-δίπλα και είτε να συνεργαστούν είτε να προχωρήσουν ως επικεφαλής είτε ως δυνάμεις του Dark Side ή του Light Side. Η λειτουργία Arcade επιτρέπει ποικίλα σενάρια μάχης από διάφορες εποχές των ταινιών Star Wars και ένα προσαρμοσμένο τρόπο που διαφοροποιεί τις ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα από τα κύματα Stormtroopers, δυσκολίες AI και πολλά άλλα. Κάθε σενάριο μάχης σε arcade mode περιλαμβάνει τρία επίπεδα που επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόκληση με διαφορετικές αποστολές, εντάσεις και δυσκολίες του εχθρού, οπότε η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ.

Γρήγορη και συναρπαστική με ένα παλλόμενο βαθύ soundtrack techno, το Redout είναι ένα αγωνιστικό arcade-style game που θα σας φέρει και έναν φίλο που ζουμπό εναντίον 10 άλλων δρομέων. Τοποθετημένοι σε μια μετα-αποκκαλυπτική Γη, οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε 25 διαφορετικές και εκπληκτικές διαδρομές διάσπαρτες σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες.

Το Redout παίζει φόρο τιμής σε παρόμοια ταχύτατα sci-fi αγωνιστικά παιχνίδια όπως το F-Zero και το Wipeout και καταγράφει ένα ρεαλιστικό και συναρπαστικό gameplay που οι χρόνοι παίζουν όσο προεξοφλούν τις στροφές και πηγαίνουν στο λαιμό και το λαιμό. Κάθε στίβος νέον είναι γεμάτη από ταινίες ενέργειας που οι παίκτες μπορούν να περάσουν και να χρησιμοποιήσουν για να χρεώσουν τα turbo boosters τους, ενώ παράλληλα δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην μπάρα υγείας που εξαντλείται με κάθε άγχος ή χτύπημα από την πορεία ή άλλους παίκτες. Το Redout είναι το τέλειο παιχνίδι αγωνιστικής διαίρεσης στην λίστα που θα σας δοκιμάσει και τα αντανακλαστικά και τη συγκέντρωση του φίλου σας με την όμορφη απόσταση απόψεων και το υψηλό ρυθμό καρέ που δεν είναι για τα αχνά της καρδιάς.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα συν το ποδόσφαιρο είναι το βασικό στοιχείο της Rocket League, ενός υψηλού οκτανίου υβριδικού αθλητικού παιχνιδιού όπου εσείς και τρεις άλλοι μπορείτε να μοιραστείτε με κάποια έντονη δράση split-screen. Παρέχοντας τεράστια πεδία παιχνιδιού, οι παίκτες θα πετάξουν το ένα το άλλο, κερδίζοντας ώθηση και πετούν στον αέρα, καθώς υποπτεύονται τον έλεγχο μιας πελώριας μπάλας ποδοσφαίρου και βγάζουν γκολ.

Η Ρόκετ Λιγκ παίρνει κάποιο χρόνο να συνηθίσει για να την κυριαρχήσει. το παιχνίδι είναι απλό αλλά χρειάζεται ένα θέμα πειθαρχίας για να διατηρηθεί και να προβλεφθεί ο έλεγχος της μπάλας. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες των δύο είτε για split-screen (δύο παίκτες) είτε για τετραπλή οθόνη (τέσσερις παίκτες) καθώς καίγονται στα πράσινα χωράφια χτυπώντας το ένα στο άλλο και ανεβαίνουν στον ουρανό καθώς ανεβαίνουν ράμπες. Οι ευρείες προσαρμογές του γκαράζ δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να κατασκευάσουν το δικό τους μικρό RC αυτοκίνητο με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως τύπους αμαξώματος, χρώματα βαφών και αξεσουάρ.

Το Call of Duty WWII αναζωογονεί το περίφημο franchise χρησιμοποιώντας ένα κλασικό παγκόσμιο πόλεμο 2 και προσφέρει μια επιλογή για δράση split-screen. Το Call of Duty WWII θα σας επιτρέψει σε εσάς και σε έναν φίλο να παίξετε μαζί σε ανταγωνιστικούς σε απευθείας σύνδεση αγώνες για πολλούς παίκτες ή να μεταβείτε στον γνωστό ανεμιστήρα αγαπημένο ζωντανό ζωντανό τρόπο λειτουργίας.

Όμορφα γραφικά και έντονη ηχητική παρουσίαση κάνουν το Call of Duty WWII να νιώθει σαν εσένα και ο φίλος σου να είναι μέρος ενός επικού. Αν δεν έχετε μια συνδρομή στο διαδίκτυο με το PS4 σας, ο κλασικός τρόπος ζόμπι του Call of Duty σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε δύο από τις ορδές των στρατιωτών που δεν έχουν περάσει το παιχνίδι με το τοπικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Σε λειτουργία ζόμπι, εσείς και ο φίλος σας μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά φορτία ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού, όπως αδίκημα, υποστήριξη και ιατρός για να αλλάξετε τακτική παιχνιδιού.

Είναι σπάνιο να βρεθεί ένας offline παίκτης split-screen με ένα co-op στις μέρες μας, ειδικά με τα στοιχεία ρόλων Borderlands: Η συλλογή Handsome προσφέρει. Καλύτερα ακόμα, Borderlands: Η Συλλογή Handsome σας επιτρέπει και μέχρι και τρεις άλλους παίκτες να συμμετάσχουν πλήρως στη λειτουργία της ιστορίας, συλλέγοντας και αναβαθμίζοντας τα στοιχεία και πηγαίνοντας μαζί σε μεγάλες περιπέτειες.

Borderlands: Η Συλλογή Handsome είναι το μόνο παιχνίδι στον κατάλογο όπου εσείς και τρεις άλλοι φίλοι μπορείτε να τρέξετε σε ένα δάσος γεμάτο ανθρωποφάγα δέντρα και να τα υποτάξετε με το οπλοστάσιο όπλων σας, συμπεριλαμβανομένων όπλων λέιζερ και εκτοξευτών χειροβομβίδων. Το λεπτομερές έθιμο προσανατολισμένο παιχνίδι RPG shooter έχει πάνω από 17 εκατομμύρια διαφορετικές παραλλαγές όπλων, πολλαπλές αρχικές φιγούρες με μοναδικές κατηγορίες και τρία διαφορετικά δέντρα δεξιοτήτων που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε σημεία σε ορισμένα χαρακτηριστικά και ικανότητες καθώς ανεβαίνετε. Κωμωδία, γεμάτη με περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης, γεμάτο ατελείωτες αποστολές, τρελά πλάσματα, δύσκολους εχθρούς και επική αφεντικά, Borderlands: Η συλλογή Όμορφη θα κρατήσει εσάς και τα χέρια της ομάδας σας γεμάτα με παιχνίδια παιχνιδιού εκατοντάδων ωρών.

Δύναμη της Δύναμης της Γης 4.1: Η Σκιά της Νέας Απελπισίας είναι η μισή ταινία τέρας κατηγορίας Β και ένα άλλο μισό παιχνίδι δράσης πάνω από τον ώμο, σε συνδυασμό με στοιχεία στυλ arcade. Εάν εσείς και ο φίλος σας είστε ο τύπος των παικτών με μια φανταστική όρεξη (σκέφτεστε χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρες ρουκετών ενάντια σε γιγαντιαία μυρμήγκια και άλλα πλάσματα που επιτίθενται σε μια πόλη), αυτό είναι το παιχνίδι PS4 με διαχωρισμό οθόνης για να το πάρει.

Για λίγο κάτω από 20 δολάρια, μπορείτε εσείς και ένας φίλος να συνεργαστείτε χρησιμοποιώντας τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες όπως ένας ευέλικτος επιτόπιος ερασιτέχνης ή ιπτάμενος δύτης τροχών για να πολεμήσουν εναντίον μιας σειράς τεράστιων τεράτων ενώ οι ουρανοξύστες πέφτουν και οι άνθρωποι κραυγάζουν και εκκενώνουν τα σπίτια τους. Το δημιουργικό στυλ παιχνιδιού δίνει στους παίκτες ένα πλήρες οπλοστάσιο εκατοντάδων αναβαθμίσιμων όπλων και οχημάτων που έχουν στη διάθεσή τους, με την δυνατότητα να καλέσουν τάγματα στρατιωτών, αεροπορικές επιδρομές, να οδηγήσουν δεξαμενές και να πιλοτάσουν το δικό τους γιγαντιαίο ρομπότ για να προχωρήσουν ενάντια στα όμοια με Godzilla πλάσματα. Αν και τα γραφικά δεν είναι τα καλύτερα, το παιχνίδι τρέχει σε 60FPS και υποστηρίζει ανάλυση 1080p, δίνοντάς του μια πλήρη εμπειρία γκαζιού όπου η δράση δεν σταματά ποτέ.

Ακριβώς όπως το λέει και το όνομά του, Μην Ασθενείς Mega Pack ρίχνει εσάς και τους φίλους σας στην άγρια ​​φύση όπου πρέπει να φροντίζετε για τη ζωή σας καθώς κόβετε δέντρα για να συλλέγετε ξύλο, να μαζεύετε μούρα, να κλέβετε μέλι από θυμωμένες μέλισσες και να προσπαθείτε σκληρά πεθαίνουν, ενώ διαρκούν την οργή της Μητέρας Φύσης. Το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας διαθέτει έναν ανοιχτό κόσμο τυχαία δημιουργημένο με μια προοπτική 2D bird-eye view και θα αναγκάσει εσάς και το φίλο σας να συνεργαστείτε και να έχετε την πιο διασκεδαστική εμπειρία σε ένα παιχνίδι επιβίωσης PS4 με διαχωρισμό οθόνης.

Το Do not Starve Mega Pack θα σας κάνει να μαζεύετε μούρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να συλλέγετε ξύλο, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε μια πυρκαγιά και να δημιουργήσετε κατασκήνωση παραμένοντας τα μάτια σας ανοιχτά για τους σαρκοφάγους ανδρείκελους στην απόσταση που έρχονται να σας φάνε. Το Mega Pack στο τέλος του Do not Starve σημαίνει ότι οι παίκτες παίρνουν όλο το downloadable περιεχόμενο των προηγούμενων εκδόσεων τους που επεκτείνονται σε περισσότερες εποχές, κόσμους και περιλαμβάνουν έως και 11 χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν με το δικό τους σύνολο χαρακτηριστικών όπως ζημιές και βελτιώσεις υγείας. Το Do not Starve Mega Pack θα έχει εσάς και τον σύντροφό σας να ισορροπήσετε με πόντους εμπειρίας, να κατασκευάσετε όπλα και εργαλεία, όπως άξονες, φυτά ιχθυοτροφών, καθώς και να διατηρήσετε την υγεία, την αρτιότητα και την πείνα σας.

Το Resident Evil 5 δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο τα άλλα του μέρη, αλλά πακέτο μια πολύ ενθουσιώδη διασκέδαση για εσάς και έναν φίλο με το κολλώδες οικόπεδο και διάφορα τέρατα τραύματος. Η λειτουργία της λειτουργίας split-screen είναι διαθέσιμη για όλη τη λειτουργία της ιστορίας της καμπάνιας, καθώς και η συναρπαστική λειτουργία γρήγορου μισθοφορικού για την αντιμετώπιση των κυμάτων των ζόμπι ενώ αγωνίζονται ενάντια σε ένα ρολόι.

Διασκεδαστικό, εθιστικό και πάντα γεμάτο δράση, το Resident Evil 5 έχει παίκτες να ερευνήσουν ένα χωριό γεμάτο από μολυσμένους κατοίκους που μοιάζουν με ζόμπι, οι οποίοι χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους και έρχονται σε σας ταλαντεύοντας διαχωριστικά και κλαμπ. Οι παίκτες συνεργάζονται για τη συλλογή διαφορετικών όπλων και πυρομαχικών κατά μήκος του δρόμου, θεραπεύοντας ο ένας τον άλλον όταν βρίσκονται κάτω ή αντιμετωπίζουν προβλήματα, εκτοξεύοντας εκρηκτικά βαρέλια και εκτελώντας ταχείες εκδηλώσεις μάχης όταν οι εχθροί τους είναι ευάλωτοι. Η λειτουργία μισθοφορικού τόξου περιλαμβάνει πολλούς επιλέξιμους χαρακτήρες με διαφορετικές ικανότητες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ένα σμήνος από δύσκολους εχθρούς όπου πρέπει να βρουν περισσότερο χρόνο και πυρομαχικά για να αυξήσουν ένα υψηλό σκορ πριν από την αντίστροφη μέτρηση χτυπήσει μηδέν.

Φυτά Vs. Το Zombies Garden Warfare 2 είναι αρκετά νόστιμο για τους γονείς με την βαθμολογία Ε για όλους 10 ετών και άνω και είναι αρκετά διασκεδαστικό για να είναι shooter για παιδιά που θέλουν να αισθάνονται σαν ενήλικες με συναρπαστικό gameplay. Τα παιδιά και οι φίλοι τους μπορούν να συνεργαστούν σε λειτουργία split-screen για να πολεμήσουν μια λεγεώνα από ανόητα ζόμπι, ενώ παραλαμβάνουν πάνω από 100 χαρακτήρες με διαφορετικούς χαρακτήρες και μοναδικές ικανότητες.

Με 14 συνολικά μαθήματα χαρακτήρων, τα φυτά Vs. Το Zombies Garden Warfare 2 προσαρμόζεται στο στυλ παιχνιδιού του παίκτη με χαρακτήρες που έχουν τις δικές τους μοναδικές και γοητευτικές ικανότητες όπως η ηλιακή ενέργεια που θεραπεύει και τα ηλιακά φώτα. Το shooter τρίτου προσώπου έχει επτά διαφορετικές λειτουργίες split-screen, όπως το Garden Ops / Graveyard Ops που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ομάδα ζόμπι ή φυτών ενώ προστατεύετε από κύματα εχθρών, καθώς και ένα Welcome Mat λειτουργία για αρχάριους που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη λειτουργικότητα χαρακτήρων. Φυτά Vs. Το Zombies Garden Warfare 2 έχει υψηλή αξία επανάληψης τόσο για τα παιδιά (όσο και για τους ενήλικες) με ένα cast από χαρακτήρες γελοιογραφία και quirky δράσης packed gameplay που επικεντρώνεται στη διασκέδαση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .