Παιχνίδι επίδειξης παιχνιδιών Xbox 360 FAQ

Εκατοντάδες demos παιχνιδιών είναι διαθέσιμες για δωρεάν download στο Xbox 360

Η διαθεσιμότητα δωρεάν demos των παιχνιδιών είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό του Xbox 360. Σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε και να κατεβάσετε demos για να δείτε αν σας αρέσει ένα παιχνίδι πριν το αγοράσετε. Τα περισσότερα demos είναι μόνο για έναν παίκτη, αλλά ορισμένοι προσφέρουν το Xbox Live Multiplayer. Μπορείτε να πείτε τι προσφέρει κάθε demo στην οθόνη επεκταμένων πληροφοριών. Τα demos είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ

Διαθεσιμότητα προβολών για παιχνίδια Xbox 360

Κάθε παιχνίδι Xbox Live Arcade και κάθε παιχνίδι Xbox Indie στο 360 πρέπει να έχει ένα demo ανά απαιτήσεις της Microsoft. Ωστόσο, δεν απαιτείται κάθε παιχνίδι λιανικής πώλησης να παρέχει ένα demo, και αυτές τις μέρες πολλοί δεν το κάνουν.

Υπάρχουν πολύ λιγότερα demos παιχνιδιών λιανικής σήμερα από ό, τι υπήρξε όταν το Xbox 360 ξεκίνησε το 2005. Ένα κακό demo-και υπήρξαν αρκετά κακά-μπορεί να ξινή gamers σε ένα κατά τα άλλα καλό παιχνίδι, τόσοι πολλοί εκδότες σταμάτησε να προσφέρει demos εξ ολοκλήρου. Η παραγωγή δειγμάτων έθεσε επιπλέον πίεση στους προγραμματιστές, οπότε να μην κάνουμε πια τα demos να τα απελευθερώνουμε για να βάλουμε περισσότερη δουλειά στο ίδιο το παιχνίδι.

Υπάρχουν περισσότερα από 300 demos που αναφέρονται στη σελίδα επίδειξης παιχνιδιών Xbox 360. Αυτό δεν περιλαμβάνει όλα τα demo που βρισκόταν ποτέ στην υπηρεσία, φυσικά, μόνο αυτά που είναι διαθέσιμα τώρα. Ορισμένα έχουν διαγραφεί κατά τη διάρκεια των ετών. Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη λίστα των παιχνιδιών του Xbox 360 στο Xbox.com.

Πώς να φιλτράρετε τα παιχνίδια

Όταν φτάσετε στη σελίδα επίδειξης παιχνιδιών Xbox 360, θα δείτε μια μικρογραφία για κάθε επίδειξη παιχνιδιών μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του και τη βαθμολογία με αστέρια. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας δίπλα στο SORT BY για να ταξινομήσετε τις εκατοντάδες των παιχνιδιών με μία από τις πέντε επιλογές:

Στην αριστερή στήλη, μπορείτε να επιλέξετε όλα τα είδη ή να φιλτράρετε τα demos από ένα συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού. Περιλαμβάνουν:

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε με βάση τις βαθμολογίες παιχνιδιών. Οι επιλογές περιλαμβάνουν:

Πώς να δοκιμάσετε ένα παιχνίδι επίδειξης στο Xbox 360

Όταν εντοπίσετε μια επίδειξη παιχνιδιών που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ στην εικόνα της μικρογραφίας για να ανοίξετε και να δείτε μια εκτεταμένη επισκόπηση του παιχνιδιού μαζί με άλλες πληροφορίες γι 'αυτό στο Xbox Marketplace. Θα μπορείτε να δείτε την βαθμολογία παιχνιδιού, την ημερομηνία κυκλοφορίας, τη βαθμολογία με αστέρια, τις εικόνες από το παιχνίδι, το μέγεθος λήψης και μια περιγραφή επισκόπησης του παιχνιδιού.

Αν το demo σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στο Xbox 360. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας της Microsoft για να κάνετε λήψη της επίδειξης. Αν δεν έχετε λογαριασμό, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να δημιουργήσετε έναν.