Οι 8 καλύτερες μητρικές πλακέτες παιχνιδιών που αγοράζουν το 2018

Δημιουργήστε τη δική σας αυτοκρατορία παιχνιδιών

Η οικοδόμηση ενός προσαρμοσμένου υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών είναι μια δημοφιλής επιλογή για gamers που θέλουν το μέγιστο από το δικό τους σύστημα. Με την οικοδόμηση του υπολογιστή τους, οι παίκτες PC μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών εξαρτημάτων και τμημάτων σε σχεδόν οποιοδήποτε προϋπολογισμό, προκειμένου να καθορίσουν τις πιο συγκεκριμένες προσδοκίες τους. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κατά την κατασκευή ή την αναβάθμιση του εξοπλισμού παιχνιδιών PC είναι η μητρική πλακέτα του υπολογιστή.

Οι μητρικές πλακέτες παιχνιδιών είναι μοναδικές στο ότι είναι κατασκευασμένες από το έδαφος για να χειρίζονται το πιο ακραίο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για ρυθμίσεις παιχνιδιών. Οι μητρικές πλακέτες παιχνιδιών έχουν χαρακτηριστικά overclocking, περιλαμβάνουν πολλαπλές υποδοχές για αναβαθμίσεις μνήμης RAM, θύρες USB και εμφάνισης για συνδεσιμότητα με οθόνες και υλικό, καθώς και τεράστιες αποκλειστικές θύρες για κάρτες γραφικών.

Παρακάτω είναι οι καλύτερες μητρικές πλακέτες παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα στην αγορά. Αυτές οι μητρικές πλακέτες παιχνιδιών κυμαίνονται από οικονομικά προσιτές έως συμπαγείς έως και υψηλής ισχύος. Αν είστε αγοραστής για πρώτη φορά ή είστε έμπειρος στην κατασκευή υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να αναζητήσετε τις καλύτερες μητρικές πλακέτες παιχνιδιών.

Η μητρική πλακέτα ASUS DDR3 2600 FM2 CROSSBLADE RANGER παίρνει το κέικ ως την καλύτερη μητρική πλατφόρμα παιχνιδιών στη λίστα. Αν και ο ανταγωνισμός για μητρικές πλακέτας παιχνιδιών είναι έντονος, οι PC gamers που θέλουν μια σταθερή κατασκευή με αξιόπιστες επιδόσεις θα βρουν αυτό το ένα για να είναι ο καλύτερος αγώνας, επειδή συμπληρώνει τα χαμηλά έως τα υψηλά PC gaming builds.

Είναι η πιο προσαρμόσιμη μητρική πλακέτα στον κατάλογο και μπορεί να δεχτεί νέα εξαρτήματα υπολογιστών χωρίς να ανησυχεί για ζητήματα ασύμβατων οδηγών. Η στερεά παχιά του σκάφους ζυγίζει 4,15 λίβρες και τα μέτρα 11,1 x 13,1 x 2,9 ίντσες, ιδανική για μεσαίες και μεγάλες περιπτώσεις υπολογιστή.

Αυτή η μητρική πλατφόρμα παιχνιδιών είναι χτισμένη με αρκετές υποδοχές για όλες τις ανάγκες παιχνιδιών, όπως δύο υποδοχές PCI, οκτώ θύρες SATA, δύο θύρες USB 3.0 για γρήγορη συνδεσιμότητα, καθώς και τέσσερις υποδοχές μνήμης που υποστηρίζουν μέχρι 64GB μνήμης RAM DDR3. Μοναδική για το σχεδιασμό της, αυτή η μητρική πλακέτα περιλαμβάνει Intel Ethernet που είναι χτισμένο με δίκτυα τυχερών παιχνιδιών στο μυαλό, δημιουργώντας μια σταθερή online σύνδεση.

Το καλύτερο μέρος για την οικοδόμηση του δικού σας PC παιχνιδιών είναι η διατήρηση του κόστους σε ένα ελάχιστο ελάχιστο μεγιστοποιώντας την απόδοση. Η μητρική κάρτα GIGABYTE GA-H110M-A LGA1151 Intel H110 Micro ATX DDR4 μπορεί να είναι μόνο φιλική προς τον προϋπολογισμό, αλλά παρέχει αρκετή διάτρηση για την υποστήριξη τρεχόντων εξαρτημάτων, όπως επεξεργαστές Intel Core 7ης γενιάς.

Η μητρική πλακέτα LGA1151 Intel H110 Micro ATX DDR4 της GIGABYTE GA-H110M-A LGA1151 περιλαμβάνει δύο υποδοχές μνήμης για μνήμη DDR4 RAM με μέγιστο μέγεθος 32GB, επιτρέποντας ένα μετρίως γρήγορο λειτουργικό σύστημα. Εντυπωσιακά, η μητρική πλακέτα παιχνιδιών περιλαμβάνει έξι θύρες USB 2.0, επιτρέποντας την τεράστια επέκταση συσκευών που συνδέονται με το υλικό.

Εκτός από τις επεκτεινόμενες θύρες, ο πίνακας είναι κατασκευασμένος με θωρακισμένο κάλυμμα θορύβου με υψηλής ποιότητας πυκνωτές ήχου. Περιλαμβάνει επίσης ένα Realtek GbE LAN με cFos Speed ​​Internet Accelerator για άμεσες συνδέσεις ethernet με το Διαδίκτυο, εξασφαλίζοντας σταθερό online multiplayer.

Εάν χτίζετε ένα PC παιχνιδιών και θέλετε να πάτε όλα έξω, το ASUS LGA2011 5 Way Optimization Safeslot X99 EATX Motherboard είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Αυτή η μητρική πλακέτα παιχνιδιών δεν φτάνει φθηνή, αλλά είναι βελτιστοποιημένη για υπερβολική καθυστέρηση στον επεξεργαστή σας με ασφάλεια, περιλαμβάνει SafeSlots διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για σταθερή σταθερότητα εξαρτημάτων και έχει κατασκευαστεί με πολλαπλές λειτουργίες για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Η πλατφόρμα AS99 LGA2011 5 Way Optimization Safeslot X99 EATX επιτρέπει έως και 128 GB DDR4 SDRAM, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια μνήμης. Η μητρική πλακέτα παιχνιδιών περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία εξαιρετικά γρήγορων επιλογών συνδεσιμότητας, με τέσσερις θύρες USB 3.1 και μεταφορά 10GB ανά δευτερόλεπτο που εξασφαλίζει μηδενικό λόξυγκας στην απόδοση υλικού για εξοπλισμό όπως ποντίκια και πληκτρολόγια.

Περιλαμβάνονται 10 ενσωματωμένες θύρες SATA III για περιττές ποσότητες σκληρών δίσκων και συνδέσεις Wi-Fi 3x3 802.11ac διπλής ζώνης που επιτρέπουν συνδέσεις μέχρι 1300Mbps χωρίς την ανάγκη για καλώδιο ethernet. Είναι χτισμένο με SupremeFX Gaming Audio που επιτρέπει τον ήχο χωρίς απώλειες ανεξάρτητα από το πόσο άγριο το παιχνίδι σας παίρνει και διαθέτει ένα βραβευμένο μενού BIOS, ώστε να μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις εσωτερικά και με ασφάλεια χωρίς να επιβαρύνετε το PC παιχνιδιών σας.

Αν κάνετε ένα μικρό μικροσκοπικό PC παιχνιδιών και θέλετε να έχετε αρκετό χώρο για να χωρέσετε τα πάντα, η ASUS ROG Strix Z270I Gaming Motherboard είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η μητρική πλατφόρμα παιχνιδιών μέτρησης 1 x 6,7 x 6,7 ίντσες, ζυγίζει μόνο 1,5 λίβρες και είναι ικανή να προσαρμοστεί στις μικρότερες από τις προσαρμοσμένες στοίβες τυχερών παιχνιδιών με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Μην αφήσετε το μέγεθος του να σας ξεγελάσει. Η μητρική πλακέτα παιχνιδιών ASUS ROG Strix Z270I εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένη για παιχνίδια και μπορεί να χωρέσει με τις δύο υποδοχές μνήμης έως και 32 GB μνήμης DDR4 RAM. Περιλαμβάνει συνδεσιμότητα SafeSlot που ενσωματώνει μεταλλικό πλαίσιο για ισχυρότερη, πιο ανθεκτική συγκράτηση για εξαρτήματα όπως οι βαρειές κάρτες γραφικών. Οι παίκτες μπορούν να υπερχρεωθούν με το σύστημα BIOS που είναι εύκολο στη χρήση της μητρικής πλακέτας και μπορούν να συνδεθούν μέσω Wi-Fi μέσω της συμβατής συμβατότητας 802.11 ac.

Προσιτό και με όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες που θα περιμένατε από κορυφαίες μητρικές πλακέτες παιχνιδιών, το ASUS ROG STRIX Z2740E είναι το καλύτερο στη λίστα για οποιονδήποτε παίκτη μεσαίας κατηγορίας. Ιδανική για κάθε παίκτη που θέλει ισορροπία τιμών, εκτεταμένες υποδοχές και συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας.

Το ASUS ROG STRIX Z2740E διαθέτει ενσωματωμένη σύνδεση 2x2 802.11AC Wi-Fi, τρεις θύρες USB 3.0 PCIe, δύο θύρες SATA για σκληρούς δίσκους, καθώς και τέσσερις υποδοχές για μνήμη DDR4 RAM έως 64GB. Το σύστημα είναι σε θέση να υποστηρίξει τους επεξεργαστές Intel Core 7ης γενιάς μέχρι 3866MHz (3.8Ghz), οπότε ενώ δεν μπορείτε να το ολοκληρώσετε τελείως, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε μια ισχυρή μητρική πλακέτα παιχνιδιών που μπορεί να αντιμετωπίσει τις περισσότερες απαιτήσεις παιχνιδιών PC. Όπως και με άλλες μητρικές πλακέτες ASUS που περιλαμβάνονται στον κατάλογο, είναι χτισμένο με ασφαλέστερες αυλακώσεις που εκκρεμούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και προστατεύουν τα εξαρτήματά σας, στερεώνοντας τα σταθερά για μια ανθεκτική λαβή.

Έτσι θέλετε να δημιουργήσετε ένα high-end προσαρμοσμένο PC παιχνιδιών, αλλά δεν θέλετε να πάτε στη θάλασσα; Στη συνέχεια, κοιτάξτε στον ASUS ROG MAXIMUS IX Code LGA1151, ο οποίος προσφέρει την καλύτερη μητρική πλακέτα για high-end gaming χωρίς να καταστρέψετε το πορτοφόλι σας. Είναι σε θέση να παραδώσει επεξεργαστές με ταχύτητες μέχρι 4,1 GHz και μπορεί να διαθέσει ακόμη και μια εκπληκτική 64GB DDR4 RAM.

ASUS ROG MAXIMUS IX Ο κωδικός LGA1151 έχει ένα από τα ασφαλέστερα και πιο ευέλικτα σχέδια με το χαλύβδινο κάλυμμα ROG Armor και τα SafeSlots, καθιστώντας εύκολο να βάλει μαζί ένα PC παιχνιδιών χωρίς να ανησυχείτε για φθορά. Η μητρική πλακέτα παιχνιδιών περιλαμβάνει overclocking με ένα κλικ για τον επεξεργαστή σας, αλλά έχει σχεδιαστεί για να αποφεύγει την υπερθέρμανση με την παρακολούθηση δυναμικού συστήματος σε πραγματικό χρόνο, την τροφοδοσία θέρμανσης ροής και την κεραία θερμοκρασίας διπλού νερού για ψύξη. Περιλαμβάνει τρεις θύρες σύνδεσης USB 3.0 υψηλής ταχύτητας, δύο θύρες SATA PCIe, καθώς και 2x2 Wi-Fi Wi-Fi 802.11AC που επιτρέπει άμεση σύνδεση στο Internet.

Η τεχνολογία MSI Performance Gaming Intel Z170A LGA 1151 δέχεται σύνδεση στο Internet στο επόμενο επίπεδο με τη σύνδεση Wi-Fi και ισχυρή ενσύρματη σύνδεση Ethernet. Η μητρική πλακέτα είναι κατασκευασμένη με το Qualcomm Killer E2400 GB LAN, το οποίο περιλαμβάνει ένα ειδικό πρόγραμμα που επιταχύνει τις δικτυακές συνδέσεις με βάση την προτεραιότητα χρήσης χωρίς διακοπή της online εμπειρίας σας.

Δεν είναι μόνο η καλύτερη μητρική πλακέτα παιχνιδιών που είναι έτοιμη στο Διαδίκτυο. αυτός ο μικρός αριθμός προσφέρει έως και 32 GB μνήμης DDR4, τρεις θύρες USB 2.0, έξι θύρες SATA για έναν τόνο χώρου στον σκληρό δίσκο και υποστηρίζει επεξεργαστές της 6ης γενιάς Intel Core. Η συνδεσιμότητα είναι αυτή που η λάμπα αυτή καλύπτει - περιλαμβάνει Bluetooth διπλής λειτουργίας για ασύρματες συσκευές και υπερσύγχρονες συνδέσεις Wi-Fi και Ethernet που επιτρέπουν ταχύτητες έως 1,86 GB ανά δευτερόλεπτο για το Internet.

Η ομορφιά της κατασκευής του δικού σας PC παιχνιδιών σημαίνει ότι μπορείτε να τον διαμορφώσετε με τον τρόπο που θέλετε. Το GIGABYTE GA-Z270X-Ultra Gaming LGA 1151 δεν είναι απλά μια ταχέως λειτουργική μητρική πλακέτα παιχνιδιών, αλλά περιλαμβάνει και την RGB Fusion με προσαρμοστικές λυχνίες πολλαπλών ζωνών LED για δροσερά εφέ.

Δεν είναι μόνο για επίδειξη. το GIGABYTE GA-Z270X-Ultra Gaming LGA 1151 υποστηρίζει τους 6ους και 7ους γενικούς επεξεργαστές Intel Core με θύρες που χωρούν μέχρι 64GB μνήμης DDR4 RAM. Οι ρυθμίσεις του RGB είναι εύκολο να προσαρμοστούν για τους χρήστες, φωτίζοντας με τις πολλαπλές του λυχνίες LED που του δίνουν μια διακοσμητική οθόνη ουράνιου τόξου που είναι πιο κατάλληλη για σαφείς θήκες τυχερών παιχνιδιών PC. Το πλήρες φάσμα χρωμάτων σημαίνει ότι μπορείτε να ταιριάξετε τα χρώματα των ανοικτών LED που ταιριάζουν καλύτερα και να συμπληρώνουν την εμφάνιση της θήκης σας. Αν κουραστείτε από τα φώτα, μπορείτε πάντα να τα αναπροσαρμόσετε ή να τα απενεργοποιήσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .