Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Nintendo Switch / Παιχνίδια Περιπέτειας για Αγορά το 2018

Ανακαλύψτε νέα εδάφη και μάθετε νέους εχθρούς

Η Nintendo έχει μια ιστορία να βγάζει μερικά από τα πιο διασκεδαστικά και συναρπαστικά παιχνίδια δράσης περιπέτειας, και το Nintendo Switch δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Παρακάτω, έχουμε συντάξει τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας δράσης που μπορείτε να αποκτήσετε για το Nintendo Switch σας.

Τα ακόλουθα παιχνίδια δράσης περιπέτειας κυμαίνονται από τεράστιους κόσμους και γνωστά πρόσωπα σε έντονες νέες παραλλαγές και διαφορετικά στυλ. Κάθε ηλικιακή ομάδα θεωρείται, αν θέλετε να πάτε σε μια φιλική προς την οικογένεια περιπέτεια ή θέλετε κάτι λίγο πιο έντονο. Βασικά, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για οποιαδήποτε πλήξη με αυτούς τους μεγάλους τίτλους.

Το Super Mario Odyssey για το Nintendo Switch φέρνει τους γιγαντιαίους κόσμους των sandbox που είναι γεμάτοι με ποικίλα περιβάλλοντα, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι Super Mario που θα δείτε ποτέ. Ο δημοφιλής τίτλος από τη Nintendo φέρνει καινοτόμους μηχανισμούς τυχερών παιχνιδιών, όπως ο έλεγχος των διαφόρων εχθρών και αντικειμένων, κάνοντας τους να φορούν το καπέλο σας.

Δεν χρειάζεται να είσαι απλά Mario στο Super Mario Odyssey. Ο νέος φίλος του Mario, Cappy, δίνει στο Mario νέες κινήσεις, όπως το ρίψη των καπέλων, το άλμα με καπάκια και την αιχμαλωσία των κεφαλών. Όλα αυτά προσθέτουν στις ήδη γνωστές ικανότητες του Mario. Μέσω της αιχμαλώτισης, ο Mario μπορεί να πάρει τον έλεγχο ενός taxicab, σφαίρας, δεξαμενής, ψαριών, δεινοσαύρων και πολλά άλλα πράγματα. Η αποστολή του Mario αυτή τη φορά είναι να συντρίψει έναν αναγκαστικό γάμο μεταξύ του Bowser και της Princess Peach, ενώ διασχίζει ωκεάνια τοπία από πόλεις, ερήμους και πολλά άλλα.

Ο θρύλος του Zelda: Το Breadth of The Wild παίρνει επιλαχόντα για το καλύτερο παιχνίδι περιπέτειας δράσης στο Nintendo Switch. Ο μαγευτικός ανοιχτός κόσμος είναι ένα τεράστιο όμορφο περιβάλλον γεμάτο με διάφορα αντικείμενα, εχθρούς και ναούς που ενθαρρύνουν τους παίκτες να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν χωρίς πίεση.

Ο θρύλος του Zelda: Το Breadth of The Wild σας βάζει στη μέση του όλα μέσα στο τεράστιο περιβάλλον του με το sandbox του Hyrule, μια ζωντανή χώρα ερημιάς και κινδύνου που γεμίζει με μυστικά μπουντρούμια και τεράστια τοπία. Οι παίκτες θα συναντήσουν διάφορα αντικείμενα, παζλ και εχθρούς που απαιτούν διαφορετικές στρατηγικές για την επίτευξη, επίλυση και νίκη. Με πάνω από 100 ιερά, πολλές αναζητήσεις και συνεχείς προκλήσεις, το Legend of Zelda: Το Breadth of The Wild είναι ένα βασικό παιχνίδι περιπέτειας δράσης για το Nintendo Switch που ποτέ δεν παύει να εκπλήσσει.

Οι ηχητικές δυνάμεις για τον διακόπτη Nintendo αιχμαλωτίζουν με όμορφα γραφικά και ενσωματώνουν τόσο 2D side-scrolling όσο και 3D οπτική πλατφόρμα. Η δόση του δικαιώματος franchise της Sonic αναδεικνύει μια εγκοπή, παρέχοντας ένα έντονο στυλ παιχνιδιού στυλ περιπέτειας υψηλής ταχύτητας που θα πάρει την άντληση της καρδιάς.

Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, οι Sonic Forces έχουν δημιουργήσει το δικό σας χαρακτήρα ήρωα με χιλιάδες συνδυασμούς στυλ και εργαλείων. Θα αγωνιστείτε μαζί με ένα αστέρι όλων των αστέρων των κλασικών ηχητικών χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών Sonic από τη δεκαετία του 1990, Knuckles, Tails και πολλά άλλα. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι γεμάτη με ζωντανά τοπία και κομμάτια υψηλής ταχύτητας που δεν επιβραδύνουν τη δράση χωρίς διακοπή.

Παρόμοια με τα παλιά σχολικά παιχνίδια του Zelda με την άποψη του πουλιά, Η δέσμευση του Isaac: Afterbirth + είναι ένα παιχνίδι indie για ένα αγόρι που φοβάται τη θυσία και πρέπει να πολεμήσει μέσα από μπουντρούμια με διάφορα τέρατα. Το παιχνίδι έχει μια σκοτεινή γοτθική αίσθηση και είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια ενοχλητική, έντονη γεύση και ιστορικό.

Η δέσμευση του Isaac Afterbirth + είναι ένα κομμάτι ενός crawler μπουντρουμιών, όπου πολεμάτε τις ορδές των εχθρών χρησιμοποιώντας τα δάκρυά σας. Κατά μήκος του δρόμου, θα βρείτε πάνω από 600 διαφορετικά αντικείμενα και όπλα για να φτάσετε στη δυσκολία του (σκέφτονται οδοντογλυφίδες και κέρατα μονόκερου) που σας δίνουν ώθηση στις ικανότητές σας. Για οποιονδήποτε ανεμιστήρα φρίκης ή εφιάλτες, η Δεσμευτική του Isaac Afterbirth + είναι το τέλειο παιχνίδι περιπέτειας δράσης, έχοντας λάβει πολλές διακρίσεις και επαίνους από τους κριτικούς.

Το Rayman Legends Definitive Edition φέρνει ένα ισχυρό παιχνίδι περιπέτειας δράσης με υπέροχα στυλιζαρισμένα κινούμενα σχέδια και μια όμορφη ρύθμιση soundtrack. Το παιχνίδι διαθέτει ασύρματο τοπικό τρόπο λειτουργίας για πολλούς παίκτες, ώστε εσείς και τέσσερις φίλοι να μπορέσετε να μπείτε στη δράση εντελώς.

Μοναδική για το είδος πλατφόρμας 2D, το Rayman Legends Definitive Edition ενθαρρύνει τους παίκτες να πηδούν και να μετακινούνται στο ρυθμό ενός τυμπάνου, όπου οι ακολουθίες χρονισμού και ρυθμού είναι τρόποι να νικήσουμε μερικά από τα επίπεδα μουσικής του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την οθόνη αφής του Nintendo Switch για να νικήσουν τους εχθρούς και να χειραγωγήσουν το περιβάλλον τους και να περάσουν από διάφορα εμπόδια. Είναι ένα από τα υψηλότερης βαθμολογίας Nintendo Switch παιχνίδια εξαιτίας της τέχνης κατεύθυνσή του, ευχάριστο gameplay και συνολική διασκέδαση φιλική προς την οικογένεια.

Κρίσιμη φήμη με τα βραβεία πάνω από 200+ παιχνίδια του έτους, The Elder Scrolls V: Η Skyrim φέρνει την τεράστια ανοιχτή περιπέτεια στον κόσμο στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι σας προσφέρει την πλήρη ελεύθερη βούληση να είστε όποιος θέλετε (σκεφτείτε έναν κακό δολοφόνο, μάγο, βασιλιά ή βασίλισσα και πολλά άλλα). Η έκδοση του Nintendo Switch προσφέρει έλεγχο κίνησης για μάχη με τα όπλο melee, στοχεύστε στο τόξο σας και επιλέξτε κλειδαριές.

Με μια γη-μολυσμένη από δράκους, εξαρτάται από εσάς να το αποθηκεύσετε ή να μην κάνετε τίποτα. Αρχικά θα ξεκινήσετε δημιουργώντας έναν χαρακτήρα με πολλά διαφορετικά ειδικά χαρακτηριστικά. Ίσως είστε ένας γοητευτικός ερπετός που του αρέσει η μαγεία ή ίσως ένας γρήγορος και πονηρός άνθρωπος. Κατά μήκος του δρόμου, θα βρείτε εκατοντάδες όπλα, ξόρκια και ικανότητες που θα σας προωθήσουν περαιτέρω στην τεράστια ιστορία του Skyrim, ορίζοντας τον χαρακτήρα σας με όλες τις επιλογές που κάνετε και αναζητήσεις που παίρνετε.

Minecraft: Story Mode - Η πλήρης περιπέτεια είναι μια επεισοδιακή σειρά που βασίζεται στην ιστορία με βάση το βραβευμένο Minecraft παιχνίδι περιπέτειας. Παρόμοια με το βιβλίο "Επιλέξτε το δικό σου περιπέτεια", το παιχνίδι βασίζεται στις αποφάσεις που κάνει ο παίκτης, όπως λέτε στους ανθρώπους και πώς το λέτε, και στις επιλογές που κάνετε σε δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού.

Υπάρχουν τόσες πολλές αποφάσεις που πρέπει να κάνετε στο Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure. Το παιχνίδι τοποθετεί τους παίκτες επί τόπου με ένα συναρπαστικό και νευρικό συναίσθημα πιθανών συνεπειών στις αποφάσεις που λαμβάνουν. Επιλέγετε να αντιμετωπίσετε έναν στρατό σκελετών; Ή να φύγεις; Το παιχνίδι φέρνει υπέροχη φωνητική συμπεριφορά και με αυτό που αισθάνεται σαν να είναι μέρος μιας κινούμενης ταινίας.

Το παιχνίδι βιντεοπαιχνιδιών Lego Ninjago βάζει τα δύο καλύτερα πράγματα μαζί: Legos και ninjas. Το φιλικό παιδί παιχνίδι σας φέρνει στο ρόλο ενός ανθρώπου Lego ninja που ασκεί διάφορες τεχνικές μάχης και σώζει τον κόσμο του Lego από έναν κακό σαμουράι που έχει έναν στρατό καρχαριών.

Μην πηγαίνετε μόνη της, το Lego Ninjago Movie Video Game είναι και το multiplayer, έτσι ώστε εσείς και οι φίλοι σας να παίξετε. Το παιχνίδι είναι ένα κλασικό περιπετειώδες περιπέτεια χωρίς περιπέτεια και έχει συλλέξει νομίσματα για να ξεκλειδώσετε αντικείμενα, αναβαθμίσεις, νέους χαρακτήρες και ειδικές ικανότητες. Το gameplay περιλαμβάνει καταστρέψιμα περιβάλλοντα και επιτρέπει στους παίκτες να τρέχουν στο τοίχο, να πηδούν ψηλά και να εκτελούν πολλές στυλιζαρισμένες επιθέσεις ninja εναντίον ποικίλων μοναδικών εχθρών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .