Τα καλύτερα παιχνίδια Barbie για τον υπολογιστή

Αποθηκεύστε τα κατοικίδια ζώα, σχεδιάστε ρούχα και λύστε παζλ με Barbie

Μεγαλώνοντας, τα περισσότερα μικρά κορίτσια αγαπούσαν να παίζουν με τις κούκλες της Barbie. Τα παιχνίδια Barbie εισάγουν τους νέους παίκτες σας στους υπολογιστές, ενώ ταυτόχρονα την αφήνουν να παίξει με ένα θέμα που είναι εξοικειωμένο με το Barbie. Πολλά από τα παιχνίδια Barbie επικεντρώνονται γύρω από μια περιπέτεια και την επίλυση ενός μυστηρίου. Ορισμένα παιχνίδια Barbie επικεντρώνονται στο ντύσιμο της Barbie και στη χρήση του μακιγιάζ. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια Barbie για τον υπολογιστή.

01 του 06

«Περιπέτειες με άλογα Barbie: Περιπέτεια ιππασίας»

Το "Horse Horse Adventures: Riding Camp", κυκλοφόρησε στα τέλη του 2008, είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Horse Horse Adventures.

Σε αυτό το παιχνίδι ελεύθερης μορφής, οι παίκτες δαμάζουν, τρώνε, γαμώουν και τρένοουν άλογα. Ταξιδεύουν στο νησί, συμμετέχουν σε ιπποδρομίες, αγοράζουν ρούχα και παίζουν φόρεμα.

Πολλά κορίτσια ονειρεύονται να κατέχουν ένα άλογο. Σε αυτό το παιχνίδι βασισμένο σε quest, ο παίκτης καθοδηγεί το άλογο κατά μήκος των διαδρομών και λύνει παζλ κατά μήκος του δρόμου. Περισσότερο "

02 του 06

«Barbie και οι αδελφές της: Διάσωση κουταβιών»

Στο "Barbie και οι αδελφές της: Διάσωση κουτάβι", οι παίκτες συναντούν τις αδελφές της Barbie: Stacie, Chelsea και Skipper. Μαζί, λύουν στοιχεία και σώζουν χαμένα κουτάβια. Οι παίκτες δίνουν διασκέδαση σε κουτάβια, φροντίζουν τους, και τους διδάσκουν κόλπα.

Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2015, είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download. Περισσότερο "

03 του 06

'Barbie ως νησί πριγκίπισσα'

Το "Barbie ως Νησί Princess" είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που βασίζεται στην ταινία με το ίδιο όνομα. Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2007, αυτό το παιχνίδι είναι μια συλλογή από 28 συναρπαστικά minigames. Οι παίκτες αλληλεπιδρούν ως Rosella, η πριγκίπισσα του νησιού, με Barbie και ζώα στο νησί. Ένας ή δύο παίκτες μπορούν να παίξουν το παιχνίδι

Τα παιχνίδια περιλαμβάνουν συλλογή λουλουδιών, χορό, σχεδίαση φόρεμα και αστέρι ατενίζοντας, μεταξύ άλλων. Πλάνα από την ταινία περιλαμβάνονται στο παιχνίδι. Περισσότερο "

04 του 06

«Έκθεση μόδας Barbie: ένα μάτι για στυλ»

Είναι η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για τη Barbie. Στο "Fashion Show της Barbie: ένα μάτι για το στυλ", οι παίκτες φορούν τη Barbie για το διάδρομο επιλέγοντας στυλ ενδυμάτων, χρώμα και υφές και στη συνέχεια προσαρμόζονται με αξεσουάρ. Σύντομα οι παίκτες σχεδιάζουν ρούχα και αξεσουάρ για τη δική τους γραμμή μόδας. Αυτό το παιχνίδι Barbie δίνει στους νέους παίκτες 10 αποστολές για να ολοκληρωθούν σε τρία διαφορετικά στούντιο. Περισσότερο "

05 του 06

'Barbie ως Rapunzel'

Στο "Barbie ως Rapunzel", κυκλοφόρησε το 2005, οι παίκτες πρέπει να βρουν πολύτιμους λίθους από το στέμμα του Πρίγκιπα που είναι διάσπαρτα σε ένα κάστρο. Η Barbie πρέπει να διακοσμήσει τα δωμάτια και να συγκεντρώσει όλα τα πολύτιμα λίθια για να βοηθήσει τον Πρίγκιπα να πάρει το κάστρο του πίσω. Για ηλικίες 5 έως 8 ετών. Περισσότερα »

06 του 06

"Rescue Pet Barbie"

Στο "Rescue Pet Barbie", οι παίκτες ηλικίας 5 έως 12 ετών βρίσκονται στην αναζήτηση κατοικίδιων ζώων για διάσωση. Το παιχνίδι Barbie απαιτεί από τον παίκτη να καταλάβει τον καλύτερο τρόπο για τη διάσωση ενός ζώου και την εκτροφή του ζώου με τη βοήθεια της Barbie μετά τη διάσωση. Τα ζώα περιλαμβάνουν γατάκια, κουτάβια και κουνελάκια. Ένας δρομέας στην οθόνη δείχνει τα κατοικίδια ζώα μέχρι το τέλος και πώς αντιδρούν όταν τα κατοικίδια ζώα παίκτη τα τροφοδοτούν. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα πολυετές φαβορί από την κυκλοφορία του το 2000. Περισσότερα »