Το PSP σας μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από τα παιχνίδια βίντεο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράσετε ένα PSP

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν ένα PlayStation Portable (PSP) για να παίξουν παιχνίδια, αλλά τι γίνεται αν δεν είστε βέβαιοι ότι χρειάζεστε άλλο σύστημα παιχνιδιών; Τι κάνεις με το PSP μέχρι να βγει ένα παιχνίδι που περιμένεις; Όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός του, το PlayStation 3, το PSP μπορεί να κάνει περισσότερα από απλά παιχνίδια.

Ορισμένες από τις πρόσθετες λειτουργίες του PSP είναι πιο χρήσιμες από άλλες, αλλά είναι πολύ ωραίο που τις έχει καθόλου και κάθε νέα έκδοση του συστήματος προσθέτει νέα χαρακτηριστικά για να παίξει.

01 από 05

Ακούω μουσική

WireImage / Getty Images

Με έναν υπολογιστή, ένα καλώδιο USB και ένα memory stick, μπορείτε να κατεβάσετε τη μουσική σας στο PSP σας και να ακούσετε στο δρόμο. Μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση αν έχετε ήδη ένα MP3 player, εκτός από το ότι αντί να έχετε ξεχωριστά μηχανήματα για παιχνίδια και μουσική, με το PSP να μεταφέρετε μόνο ένα. Ίσως χρειαστείτε ένα μεγαλύτερο ραβδί μνήμης από αυτό που έρχεται στο κουτί, αλλά όλο και φθηνότερα κάθε μέρα. Περισσότερο "

02 του 05

Βλέπω ταινίες

Ταινίες στην καταργηθεί UMD μορφή του PSP είναι αρκετά σπάνια αυτές τις μέρες, αν και μπορείτε να βρείτε παλιές κινήσεις σούπερ φτηνές. Ανεξάρτητα από αυτό, το PSP κάνει μια όμορφη φορητή συσκευή αναπαραγωγής ταινιών. Μπορείτε είτε να αγοράσετε ταινίες σε UMD είτε να μεταφέρετε τις δικές σας ταινίες DVD σε ένα memory stick. Η οθόνη του PSP μπορεί να φαίνεται πολύ μικρή για παρακολούθηση ταινιών, αλλά είναι εξαιρετικά έντονη και ο ήχος είναι εξαιρετικός με τα ακουστικά. Περισσότερο "

03 του 05

Κοιτάξτε τις εικόνες

Λήψη και προβολή φωτογραφιών ή οποιωνδήποτε άλλων εικόνων σε υποστηριζόμενη μορφή με κάρτα μνήμης. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση, περιστροφή και μετακίνηση εικόνων και ακόμη και να τις δείτε ως παρουσίαση διαφανειών. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δείξετε στους συγγενείς σας τα πιο πρόσφατα ψηφιακά στιγμιότυπα χωρίς να χρειάζεστε έναν υπολογιστή. Μπορείτε ακόμη να μεταφέρετε φωτογραφίες από το PSP στο PC της μητέρας σας. Οι δυνατότητες χρήσης του PSP ως φορητού χαρτοφυλακίου για καλλιτέχνες και σχεδιαστές το μεταφέρουν στον επιχειρηματικό κόσμο. Περισσότερο "

04 του 05

Σερφάρω στο διαδίκτυο

Από την έκδοση firmware του συστήματος 2.0, ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του PSP. Το πληκτρολόγιο μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να συνηθίσετε, αλλά εάν έχετε στείλει ποτέ ένα μήνυμα κειμένου στο κινητό σας τηλέφωνο, δεν πρέπει να έχετε καμία δυσκολία. Ίσως να μην θέλετε να ασχοληθείτε με την πλοήγηση στο διαδίκτυο στο PSP σας, ειδικά εάν έχετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή έναν φορητό υπολογιστή εύχρηστο, αλλά αν είστε έξω από το σπίτι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε ανοιχτά ασύρματα σημεία. Γιατί να ακουμπάτε γύρω από ένα φορητό υπολογιστή όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι το PSP σας; Περισσότερο "

05 του 05

Δείτε στο σκοτάδι

Μπορεί να θεωρήσετε αυτό το τέντωμα, αλλά η φωτεινή οθόνη του PSP έρχεται σε βολικές στιγμές, όπως όταν προσπαθείτε να διαβάσετε χωρίς επαρκή φωτισμό ή όταν ψάχνετε κάτι στο σκοτεινό δωμάτιο στο οποίο ο ύπνος σας κοιμάται.