Πώς να μεταφέρετε μουσική σε ένα Memory Stick PSP

Παρόλο που το PSP είναι κυρίως μια μηχανή τυχερών παιχνιδιών, κάνει επίσης ένα φορητό φορέα μουσικής. Δεν θα μπορείτε να προσαρμόσετε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή σε ένα Memory Stick (αν και αυξάνονται όλο και φθηνότερα κάθε μέρα), αλλά μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στη νέα μουσική μόλις μάθετε πώς να μεταφέρετε τα αρχεία.

Εδώ είναι πώς

  1. Τοποθετήστε ένα Memory Stick στην υποδοχή Memory Stick στην αριστερή πλευρά του PSP. Ανάλογα με το πόση μουσική θέλετε να κρατήσει, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε ένα μεγαλύτερο από το ραβδί που συνοδεύει το σύστημά σας.
  2. Ενεργοποιήστε το PSP.
  3. Συνδέστε ένα καλώδιο USB στο πίσω μέρος του PSP και στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Το καλώδιο USB πρέπει να διαθέτει μια υποδοχή Mini-B στο ένα άκρο (αυτό συνδέεται στο PSP) και μια τυπική υποδοχή USB από την άλλη (αυτή συνδέεται στον υπολογιστή).
  4. Μεταβείτε στο εικονίδιο "Ρυθμίσεις" στο αρχικό μενού του PSP.
  5. Εντοπίστε το εικονίδιο "Σύνδεση USB" στο μενού "Ρυθμίσεις". Πατήστε το κουμπί X. Το PSP σας θα εμφανίσει τις λέξεις "Λειτουργία USB" και ο υπολογιστής σας ή Mac θα το αναγνωρίσει ως συσκευή αποθήκευσης USB.
  6. Εάν δεν υπάρχει ήδη, δημιουργήστε ένα φάκελο που ονομάζεται "PSP" στο PSP Memory Stick - εμφανίζεται ως "Φορητή συσκευή αποθήκευσης" ή κάτι παρόμοιο - (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εξερεύνηση των Windows σε υπολογιστή ή Finder σε ένα Μακ).
  7. Εάν δεν υπάρχει ήδη, δημιουργήστε ένα φάκελο που ονομάζεται "MUSIC" μέσα στο φάκελο "PSP".
  8. Μεταφέρετε και αποθέστε αρχεία εικόνας στο φάκελο "MUSIC", όπως θα αποθηκεύετε αρχεία σε άλλο φάκελο στον υπολογιστή σας.
  1. Αποσυνδέστε το PSP κάνοντας πρώτα κλικ στην επιλογή "Ασφαλής κατάργηση υλικού" στην κάτω γραμμή μενού ενός υπολογιστή ή "εκτοξεύοντας" τη μονάδα στο Mac (σύρετε το εικονίδιο στον κάδο απορριμμάτων). Στη συνέχεια, αποσυνδέστε το καλώδιο USB και πατήστε το κύκλο για να επιστρέψετε στο αρχικό μενού.

Συμβουλές

  1. Μπορείτε να ακούσετε αρχεία MP3, ATRAC3plus, MP4, WAV και WMA σε ένα PSP με έκδοση firmware 2.60 ή νεότερη έκδοση. Εάν το μηχάνημά σας διαθέτει παλαιότερη έκδοση υλικολογισμικού, δεν μπορείτε να αναπαράγετε όλες τις μορφές. ( Ανακαλύψτε ποια έκδοση έχει το PSP σας , ακολουθήστε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδέεται παρακάτω και, στη συνέχεια, ελέγξτε τα προφίλ υλικολογισμικού για να δείτε ποιες μορφές μπορεί να παίξει το PSP σας.)
  2. Το Memory Stick Duo είναι καλύτερο είδος stick από το Memory Stick Pro Duo για αρχεία μουσικής. Το Memory Stick Pro Duos ενδέχεται να μην αναγνωρίζει όλα τα αρχεία μουσικής.
  3. Μπορείτε να δημιουργήσετε υποφακέλους στο φάκελο "MUSIC", αλλά δεν μπορείτε να δημιουργήσετε υποφακέλους σε άλλους υποφακέλους.

Ο, τι χρειάζεσαι