Το No-Nonsense, Spoiler-Free Walkthrough του Final Fantasy VII, Μέρος 5

Το πέμπτο μέρος της γρήγορης και βρώμικης περίληψης του Final Fantasy VII!

Έτσι ολοκληρώσατε το δίσκο ένα και τελικά βρίσκεστε στο επόμενο μισό του παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να πάτε, αλλά μην απογοητευτείτε ακόμα. Υπάρχει ένα πολύ περισσότερο περιεχόμενο για να κοσκινίσει μέσα, και έχετε δει μόνο το ήμισυ του τι το παιχνίδι έχει να σας προσφέρει. Αυτό είναι το πέμπτο μέρος της περιπέτειας Final Fantasy VII, χωρίς λίγη ιστορία, με όσο το δυνατόν λιγότερη ιστορία να καταστρέφεται όσο το δυνατόν, για να διατηρήσουμε την εμπειρία για σας και να την απολαύσετε με τέτοιο τρόπο που δεν σας εμποδίζει να ανακαλύψετε τα πράγματα μόνοι σας.

Βόρειος Κρατέρ

Μετά από όλη την πεζοπορία που έχετε κάνει μέχρι τώρα, νομίζετε ότι τελικά έχετε φτάσει στον προορισμό σας. Λοιπόν, θα έκανες λάθος αν κάνατε αυτή την υπόθεση. Πετάξτε κάτω από το λόφο και περάστε από τα σπίτια και θα μπείτε στο Whirlwind Maze.

Whirlwind Maze

Μάρτιος και ας παρακολουθήσουμε τις ριπές του ανέμου. Οι μεγάλες αστραπές και οι μικρότερες πράσινες ριπές του ανέμου δεν είναι θέμα, είναι μόνο για εμφάνιση. Απλά προσέξτε το μεγάλο στρώμα του ανέμου. Όταν φυσάει σκληρά απλά κάθεστε και περιμένετε και αφού σταματήσει να φυσάει σκληρά, μπορείτε να γλιστρήσετε πέρα ​​από αυτό.

Μόλις φτάσετε στο τέλος της περιοχής, μπορείτε να επιλέξετε αν θα αναθέσετε ή όχι το Black Materia στο Red XIII ή το Barret. Δεν έχει σημασία ποιος επιλέγετε, αλλά προχωρήστε και επιλέξτε τον Barret ούτως ή άλλως επειδή είναι τόσο ισχυρός και όμορφος. Μετά από αυτό το σκηνικό, χοντρό, χυμώδες οικόπεδο θα τρέξει το κύπελλο σας και θα αντιμετωπίσετε πάλι την αγωνία της Sephiroth.

Boss Fight - Jenova ΘΑΝΑΤΟΣ

Πρέπει να λυπάσαι για τη Jenova, ο γιος της την κόβει σε κομμάτια και τα ρίχνει σε σένα. Δεν είναι επίσης πολύ επιβλητική για τη φήμη που έχει, οπότε ο αγώνας αυτός είναι πολύ εύκολος.

Η Jenova DEATH είναι αδύναμη στο φυσικό τμήμα και οι περισσότερες από τις μαγικές επιθέσεις της είναι πυρκαγιά, οπότε απλώς εξοπλίστε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε με τους Fire Rings ή Fire + Elemental Materia στην πανοπλία τους και απλά χτυπήστε την με ό, τι θα πεθάνει.

Αφού βάλτε την Jenova DEATH, το πιο ζουμερό κομμάτι θα αποκαλυφθεί και τελικά θα φτάσετε στο τέλος του δίσκου 1.

Shinra HQ - Junon

Έχετε συλληφθεί από τη Shinra για άλλη μια φορά. Καλή δουλειά. Ευτυχώς, η ανικανότητά τους θα σας επιτρέψει να ξεφύγετε για άλλη μια φορά εύκολα όπως ο ήρωας που είστε. Θα ξεκινήσετε να παίζετε ως Barret και θα συνδεθείτε γρήγορα με τον Cait Sith καθώς και με τον Yuffie, αν την έχετε. Απλά ακολουθήστε το σαφώς διαγραμμένο μονοπάτι και μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο θα πάρετε τον έλεγχο της Tifa.

Η Tifa συνδέεται σε μια καρέκλα σε ένα θάλαμο που γεμίζει με δηλητηριώδες αέριο. Ένας φρουρός έριξε ένα κλειδί ακριβώς μπροστά σου για να μπορείς να βγεις από αυτή την κατάσταση. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τα πόδια του Tifa μερικές φορές για να μετακινήσετε το κλειδί πιο κοντά σε εσάς και, στη συνέχεια, πατήστε τα κουμπιά που ελέγχουν την κεφαλή και τα πόδια ταυτόχρονα για να πάρετε το κλειδί στο στόμα της Tifa. στη συνέχεια πατήστε τα κουμπιά για το χέρι και το κεφάλι της και αυτή θα απελευθερωθεί από την καρέκλα. Το μόνο που έχετε αφήσει να κάνετε τώρα είναι να κλείσετε το αέριο πίσω από την καρέκλα και να περιμένετε το χυμώδες οικόπεδο για να σας σώσω.

Μόλις βγείτε από το κελί, συνεχίστε να κινείστε προς το τέλος του κανόνιου και στη συνέχεια να πάρετε έναν αγώνα με το Scarlet. Δεν μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον αγώνα, αλλά η απώλεια δεν σας επηρεάζει, γι 'αυτό δοκιμάστε το καλύτερό σας.

Μόλις τελειώσει ο αγώνας, περιμένετε λίγο για κάποια πλοκή και θα βρεθείτε στην καλύτερη στιγμή σε οποιοδήποτε JRPG: Όταν τελικά αποκτήσετε ένα αερόπλοιο!

Highwind - Ο ουρανός

Έτσι τώρα έχετε το πιο όμορφο κομμάτι του κινητού εξοπλισμού της Shinra. Είναι κάπως περίεργο το ότι ήθελαν το μικροσκοπικό Bronco όταν έχουν το απόλυτο μύθο αεροπορικού πλοίου στη διάθεσή τους. Εντούτοις, αποφάσισαν επίσης να το αφήσουν εντελώς απαγορευμένο, οπότε ποιος ξέρει τι σκέφτονται αυτά τα τρελά kooks;

Λοιπόν, ο κόσμος είναι το στρείδι σας τώρα που είστε στην εντολή του Highwind. Υπάρχουν πολύ λίγες περιοχές στις οποίες δεν μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση και υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε. Αν και η επόμενη στάση που σχετίζεται με την ιστορία είναι η μίζερη πόλη Mideel, η οποία είναι προφανώς η μόνη θέση στον πλανήτη που έχει έναν πραγματικό γιατρό, ίσως θελήσετε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να εξερευνήσετε και να τεντώσετε τα πόδια σας. Πολλά καταστήματα στον κόσμο έχουν νέα αντικείμενα σε απόθεμα, πολλά NPCs έχουν νέα πράγματα να πουν και μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την αναπαραγωγή ενός Gold Chocobo στο Farm Chocobo.

Ωστόσο, σε αυτόν τον οδηγό, δεν έχουμε χρόνο για κάποια από αυτές τις προαιρετικές ανοησίες, οπότε πηγαίνετε να κάνετε αυτό που θα κάνετε και να συνεχίσετε την πλοκή στην επόμενη ενότητα.

Η κουκούλα - Mideel

Καλώς ήρθατε στην πιο άχρηστη πόλη του παιχνιδιού. Εάν θέλετε να ζήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο Mideel (δεν είναι πολύ), τότε καλύτερα να το απορροφήσετε όλα τώρα, γιατί αυτό το κομμάτι των σκουπιδιών δεν θα είναι εδώ εδώ και πολύ καιρό.

Μια άκρη: Γιατί Mideel είναι η πιο πόλη σκουπίδια στο παιχνίδι. (Ειδοποίηση Spoiler!)

Σε αντίθεση με τις περισσότερες πόλεις στο Final Fantasy VII, το Mideel είναι ένα πόνυ με ένα τέχνασμα. Φαίνεται κολλημένο πάνω και έξω από τη θέση. Σαν να ήταν αρχικά η εκδήλωση Cloud / Lifestream. Σαν το φαινόμενο Cloud / Lifestream αρχικά έπρεπε να συμβεί κάπου αλλού. Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της κύριας ιστορίας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιστρέψουμε ακόμη στο Mideel, τίποτα δεν αλλάζει ή συμβαίνει εκεί για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Συνδυάστε το με το γενικό βλέμμα του χωριού και είναι πραγματικά το χειρότερο μέρος του παιχνιδιού.

Αυτό είναι όλο για τώρα, αλλά βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε σύντομα για το έκτο μέρος του οδηγού για να τελειώσει τελικά αυτό που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς. Θα χρειαστεί να βουρτσίζετε και το υλικό σας καθώς προχωράτε, οπότε εδώ θα βρείτε έναν γρήγορο οδηγό για τα διαθέσιμα στο παιχνίδι.

Πράσινο υλικό (μαγικό) - Χρήσιμο στις επόμενες ενότητες

Αυτός ο τύπος υλικού πρόκειται να χρησιμοποιηθεί είτε προσβλητικά είτε για να θεραπεύσει το κόμμα σας. Υπάρχουν πολλά εξαίρετα ξόρκια εδώ που θα πρέπει να μάθετε απολύτως εάν θέλετε να περάσετε από τα πιο δύσκολα τμήματα που εμφανίζονται, οπότε θα θέλετε να ανατρέξετε σε αυτήν τη λίστα για να δείτε αν τα έχετε συλλέξει όλα ακόμα.

Υλικό υποστήριξης (μπλε) - Κυνήγι αυτών για την εξουσία άλλων υλικών!

Θα πρέπει να αναζητήσετε αυτά τα υλικά για να ενεργοποιήσετε αυτό που έχετε ήδη και μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα άλλα καταστροφικά ξόρκια που έχετε ήδη. Όλα είναι μεγάλα. Βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιείτε σωστά με ξόρκια όπως το Heal!

Command Materia (Κίτρινο) - Προσθέστε εντολές στην οθόνη του μενού σας!

Οι πρόσθετες επιλογές του Materia προσθέτουν στην οθόνη του μενού όταν πηγαίνεις στη μάχη και υπάρχουν κάποιες πραγματικές δουλειές εδώ, δηλαδή το W Summon, το οποίο μπορεί πραγματικά να μετατρέψει τις παλίρροιες της μάχης προς όφελός σας αν τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Κλήνοντας δύο κηδεμόνες ταυτόχρονα θα σημάνετε ότι κερδίζετε το πάνω χέρι.

Ανεξάρτητο υλικό (Μωβ) - Αυτό το υλικό δρα μόνο του!

Συνήθως, το υλικό είναι είτε παθητικό είτε μπορεί να κληθεί στη μάχη, αλλά αυτοί θα ενεργήσουν μόνοι τους. Απλά πρέπει να τα εξοπλίσετε με κάποιον για να τεθούν σε ισχύ. Για παράδειγμα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Experience Plus για να αλέσετε πραγματικά και να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία αμέσως μόλις φτάσετε στα χέρια σας. Είναι εύχρηστο, καλά, τα περισσότερα από αυτά είναι επειδή προσθέτουν παθητικές ικανότητες, σχεδόν σαν buffs, στους χαρακτήρες σας!

Summon Materia (Κόκκινο) - Το πιο ενδιαφέρον είδος εκεί έξω!

Εάν πρόκειται να πάτε μετά από όλα τα υλικά που μπορείτε στο παιχνίδι, τουλάχιστον να επιλέξετε όλα τα κόκκινα υλικά, επειδή όλα βασίζονται στην κλήτευση ισχυρών πλασμάτων, μερικά από τα πιο ισχυρά στο παιχνίδι - ειδικά οι Ιππότες του το Γύρο! Πάρτε κάθε μέτρο που πρέπει να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα χέρια σας σε αυτά.