Γιατί οι κακοποιοί κριτικοί μοιράζουν το "Skyward Sword"

Τι γίνεται με αυτούς τους τύπους, ούτως ή άλλως;

Ο θρύλος του Zelda: Το Skyward Sword είναι το καλύτερο πράγμα που σχεδιάστηκε ποτέ για το Wii, ένα λαμπερό, ευφάνταστο παιχνίδι που χρησιμοποιεί το gesture gaming καλύτερα από οποιοδήποτε παιχνίδι που προηγείται. Και όμως, μερικοί άνθρωποι έχουν πάει να ενοχλούν την εισαγωγή, μερικές φορές σε εξαιρετικές λεπτομέρειες, τους τρόπους με τους οποίους αισθάνονται ότι το παιχνίδι βιδώνει. Γιατί κάποιος θα γράψει ένα άρθρο όπως οι επτά τρόποι Ο θρύλος του Zelda: Το σκάνδαλο Skyward με έκανε τρελό ή 10 ηλιόλουστα πράγματα τρομερά λανθασμένα με τον θρύλο του Zelda: Skyward Sword ή πέντε τρόποι Skyward Sword Went Wrong; Και γιατί υπάρχουν παράπονα τόσο γελοίοι; Θα σου πω γιατί.

01 από 07

Δεν κάνει ακριβώς τι τα αγαπημένα τους παιχνίδια Zelda έκαναν

Περιμένετε, η Link οδηγεί ένα πουλί, όχι ένα άλογο; Eek! Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι !. Nintendo

Γιατί μισούν : Πολλές κριτικές καταλήγουν, "δεν έχει αυτό που μου άρεσε στα άλλα παιχνίδια." WarpZoned αντικρούει την απουσία του αλόγου Epona, αν και λείπει από άλλα παιχνίδια Zelda επίσης. Δύο από τους συγγραφείς διαμαρτύρονται για τους ελέγχους κίνησης, επιμένοντας ότι το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο χωρίς αυτούς. Υπάρχουν επίσης παράπονα σχετικά με τη βασική δομή του παιχνιδιού, η οποία είναι κάπως διαφορετική από αυτή των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς και επομένως είναι, εξ ορισμού, χειρότερη.

Γιατί δεν κάνουν λάθος : δεν πιστεύω ότι ο στόχος της Nintendo είναι να κάνει το ίδιο παιχνίδι ξανά και ξανά. Μέρος της έκκλησης των παιχνιδιών Zelda ήταν πάντα ο τρόπος με τον οποίο διερεύνησαν νέες ιδέες μέσα από ένα πολύ συγκεκριμένο κατασκεύασμα. Να διαμαρτυρηθείτε ότι αυτό το παιχνίδι Zelda δεν είναι όπως όλα τα άλλα παιχνίδια Zelda είναι να παρερμηνεύσει ριζικά τη φύση των παιχνιδιών Zelda .

Το πρόβλημα με το να διαμαρτύρονται για τις αλλαγές είναι, μερικά παιχνίδια κάτω από τη γραμμή, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, ή άλλοι, θα δείχνουν στο Skyward Sword και το whining ότι το νέο παιχνίδι δεν κάνει τα πράγματα που τους αρέσει από αυτό.

02 του 07

Ακριβώς ό, τι όλα τα άλλα παιχνίδια Zelda έκαναν

Nintendo

Γιατί μισούν : Ενώ οι καταγγέλλοντες μάχονται εναντίον του παιχνιδιού για αλλαγή, οργίζονται επίσης για να μην αλλάξουν. Ο Kotaku παραπονιέται για το πόσο αργά ξεκινά το παιχνίδι, αν και α) όλα τα παιχνίδια της Zelda ξεκινούν αργά και β) το Skyward Sword αρχίζει πιο δυνατά από πολλά άλλα της σειράς.

Γιατί δεν κάνουν λάθος : Δεν λέω ότι κάθε παράδοση της σειράς αξίζει να διατηρηθεί, απλώς επισημαίνω ότι εάν πλησιάζετε σε ένα παιχνίδι με μια λίστα αγορών με τα πράγματα που θέλετε να διατηρηθούν και τα πράγματα που θέλετε να καταργηθούν, Είστε έτοιμοι για απογοήτευση. Και ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός βασικού ελαττώματος και μιας επιλογής σχεδιασμού με τον οποίο διαφωνείτε.

03 του 07

Είναι κακό στο παιχνίδι

Τι? Πρέπει να μετακινήσω το χέρι μου για να κουνήσω ένα σπαθί; Γιατί δεν μπορώ να πατήσω απλά ένα κουμπί ;. Nintendo

Γιατί μισούν : Μερικοί κριτικοί διαμαρτύρονται ότι το μοναδικό σύστημα ελέγχου του Wind Waker είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, επιλέγοντας σε συγκεκριμένες περιοχές που δυσκολεύτηκαν.

Γιατί δεν κάνουν λάθος : δεν είμαι εξαιρετικά επιδέξιος gamer, αλλά μερικά από τα πράγματα που οι κριτικοί αγωνίστηκαν με δεν μου έδωσαν κανένα πρόβλημα. Ένα σύστημα ελέγχου παιχνιδιών που δεν μπορείτε να χειριστείτε δεν είναι αυτόματα ένα κακό σύστημα ελέγχου παιχνιδιών που πρέπει να αποβληθεί.

04 του 07

Είναι εύκολα ενοχλημένοι

Γιατί μισούν : Μερικές φορές τα άρθρα αυτά παρουσιάζουν μια μανία σαν Rainman με τα μικρότερα πράγματα. Ο Kotaku συνεχίζει την εμφάνιση του μετρητή αντοχής σαν να είναι το ισοδύναμο ενός αναμνηστικού σημείου νέον που εμποδίζει την θέα του Grand Canyon και ξοδεύει ένα τεράστιο χρονικό διάστημα για το πώς η γωνία θέασης είναι ελαφρώς διαφορετική από το ιδανικό του. Πολλοί επικριτές διαμαρτύρονται ενάντια στο ραβδί, με τον Warpedzone να διαμαρτυρήθηκε ανεξήγητα ότι είναι ενοχλητικό, διότι κάνει το παιχνίδι πολύ εύκολο και επειδή δεν κάνει αρκετά εύκολα τα πράγματα. Και όλοι φαίνεται να μισούν το Fi, τον παράξενο υπολογιστή-ish sidekick,

Γιατί δεν κάνουν λάθος : Όλοι μπορούμε να δούμε μέρη όπου θα θέλαμε να βελτιωθεί ένα παιχνίδι, αλλά αυτές οι λεπτομέρειες δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη συνολική ποιότητα του παιχνιδιού. Προσωπικά μου αρέσει το Fi, και η ραβδοσκοπία είναι κάτι που μπορείτε να αγνοήσετε κυρίως, ακόμα και αν κάποιοι συγγραφείς φαίνεται να μην το συνειδητοποιούν.

05 του 07

Τρέχουν για προβολές σελίδας

Γιατί μισούν : Το γράψιμο για το Διαδίκτυο έρχεται να πείσει τους ανθρώπους να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας και η κριτική για κάτι θα δημιουργήσει συχνά περισσότερη επισκεψιμότητα από το να το επαινεί. Το Google "Five Ways Skyward Sword Went Wrong" και θα βρείτε ότι έχει συνδεθεί με δεκάδες άλλες περιοχές.

Γιατί δεν κάνουν λάθος : Κοίτα, καταλαβαίνω την ανάγκη για προβολές σελίδων, την ομορφιά της σύνδεσης και τη δύναμη των θυμωμένων σχολίων κυκλοφορίας. Αυτό το άρθρο που υπερασπίζεται το παιχνίδι θα πάρει ένα κλάσμα των προβολών σελίδας οποιουδήποτε άρθρου επιτίθεται σε αυτό. Για μένα η κατάρριψη ενός παιχνιδιού για προβολές σελίδων φαίνεται λάθος, αλλά υποθέτω ότι είναι μόνο εγώ.

06 του 07

Έχουν ένα σημείο

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα ήταν δύσκολο να βρω κάποιον που θα μπορούσε να διαβάσει αυτό το γράμμα δυνατά για μένα. Nintendo

Γιατί μισούν : Αν και διαφωνώ με τα περισσότερα επιχειρήματα των κριτικών, θα πω, συμφωνώ ότι το Skyward Sword θα ήταν καλύτερο με φωνητική συμπεριφορά. Δεν έπρεπε να πιέσω το κουμπί Α ένα εκατομμύριο φορές για να διαβάσω τι είπαν οι άνθρωποι. Τουλάχιστον θα έπρεπε να είχα τη δυνατότητα να ρυθμίσω την ταχύτητα του κειμένου, οπότε δεν θα έπρεπε να κρατώ το κουμπί Α για κάθε πρόταση για να το ξεδιπλώσω όσο πιο γρήγορα διάβασα.

Γιατί εξακολουθούν να είναι λανθασμένες : Ξέρετε σε ποια άλλα παιχνίδια αυτό ισχύει; Disney Epic Mickey, Okami , και δεκάδες, ίσως εκατοντάδες άλλα. Ο διάλογος σε μορφή κειμένου είναι μια φαινομενικά ανίατη πανούκλα στα βιντεοπαιχνίδια. Και υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι σχεδιαστές, όπως η Nintendo, αισθάνονται ότι, αυτό είναι που κάναμε πάντα, και οι πατέρες μας μπροστά μας, και οι πατέρες τους μπροστά τους, αλλά είναι ακριβώς ηλίθιοι.

Αλλά ξέρετε τι; Αν είχαν φωνή που δρουν στο Skyward Sword , σας εγγυώμαι ότι θα υπήρχαν πολλά άρθρα που διαμαρτύρονται για το παιχνίδι και λέγοντας ότι πραγματικά ενοχλούνται από την προσθήκη φωνητικής δράσης. Επειδή, και αυτός είναι ο τελικός, πιο σημαντικός λόγος για την ύπαρξη αυτών των επιθέσεων στο Skyward Sword:

07 του 07

Οι άνθρωποι επιθυμούν να παραπονεθούν, και τίποτα δεν είναι πάντα καλό

»Είπε ο Nuff.