Τα 9 καλύτερα ποντίκια παιχνιδιών που θα αγοράσουν το 2018

Αναβαθμίστε τις ικανότητές σας στα παιχνίδια με αυτά τα κορυφαία ποντίκια

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός ποντικιού τυχερού παιχνιδιού, υπάρχουν πολλές επιλογές. Για τους παίκτες, αυτό είναι πολύ καλό πράγμα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε σε στρατηγική σε πραγματικό χρόνο, μαζικά σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών με πολλούς παίκτες ή το αγαπημένο από το fan-shooter πρώτου προσώπου, υπάρχει κάτι για όλους. Τελικά, ο τύπος ποντικιού τυχερού παιχνιδιού που πρέπει να πάρετε εξαρτάται από εσάς και τις ανάγκες σας, τις εργονομικές απαιτήσεις και τις συνήθειες παιχνιδιού. Ευτυχώς, έχουμε επιλέξει κάποιες από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά (θα παρατηρήσετε ότι η Razer έχει πολύ ισχυρή παρουσία) σε διάφορες κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να φέρετε το A-game σας κάθε φορά.

Το Razer DeathAdder Elite ισχυρίζεται ότι διαθέτει τον πιο εξελιγμένο οπτικό αισθητήρα στον κόσμο με ακρίβεια 16.000 DPI (τελείες ανά ίντσα), 450 IPS (ίντσες ανά δευτερόλεπτο) και 99,4% ανάλυση. Ο Razer γνωρίζει ότι τα ποντίκια τυχερών παιχνιδιών θα δοκιμαστούν με κάθε παιχνίδι, οπότε ο DeathAdder θα φτάσει τα 50 εκατομμύρια κλικ πριν να χρειαστεί αντικατάσταση. Επιπλέον, ένας τροχός κύλισης αφής ποιότητας παιχνιδιού προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο γενικά για μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού κάθε φορά. Εκτός από έναν εργονομικό σχεδιασμό δεξιού χεριού, υπάρχει επίσης ένα καλώδιο επτά ποδιών και λαβές από πλαστικό που παρέχουν μια άνετη εμπειρία. Ως τελικό προϊόν, η Razer περιλαμβάνει φωτισμό Chroma με 16,8 εκατομμύρια χρώματα για να εξατομικεύσει την εμπειρία του ποντικιού στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Η ιδέα ενός ποντικιού για πριμοδότηση προϋπολογισμού μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι θα έχετε χαμηλή απόδοση ή μια αργή απόκριση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Turtle Beach Grip 300. Διαθέσιμο τόσο για Mac όσο και για υπολογιστές, το ποντίκι διαθέτει τον οπτικό αισθητήρα Avago 3050 Η Omron ενεργοποιεί σχεδόν στιγμιαία απόκριση και παρακολούθηση δρομέα. Με ρυθμιζόμενο DPI μεταξύ 500 και 1750, ο χρόνος απόκρισης είναι εξαιρετικός. Επιπρόσθετα, η επίστρωση με αντιολισθητική επίστρωση στην κορυφή του ποντικιού προσφέρει τόσο βελτιωμένο έλεγχο, όσο και πιο άνετη συγκράτηση που καθιστά πιο μακρές τις περιόδους παιχνιδιού πριν την κόπωση. Αυτό που λείπει στο τμήμα προσαρμογής και χρώματος ( όπως η γραμμή Razer), υπερβαίνει την αξία και την απόδοση.

Διαθέτοντας περισσότερες από 250 ώρες παιχνιδιού πριν απαιτήσετε μια χρέωση, το ασύρματο ποντίκι παιχνιδιών Logitech G602 βρίσκεται πάνω από το πακέτο όταν πρόκειται για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μαζί με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Logitech έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί περισσότερο από 20 εκατομμύρια κλικ προτού να αποτύχει (και περιλαμβάνει κλικ σε 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά).

Συμβατό με το υλικό των Windows και Mac, η κοπή του καλωδίου σε ένα ποντίκι παιχνιδιών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στην ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz που προσφέρει ακόμα σχεδόν δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου ρυθμό αναφορών για στιγμιαία απόκριση στην κίνηση του ποντικιού σας. Ένα επίπεδο DPI από 250 έως 2500 προσφέρει ακριβή στόχευση pixel, καθώς και τεχνολογία Delta Zero Sensor για βελτιστοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας και πρόσθετη ακρίβεια ελέγχου δρομέα. Επιπλέον, συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω μικροσκοπικού φορητού δέκτη USB.

Το ασύρματο και ασύρματο ποντίκι παιχνιδιών Bluetooth 4.0 της Razer Orochi προσφέρει συμβατότητα με Windows και Mac. Σύνδεση μέσω Bluetooth 4.0 στην ασύρματη πλευρά (με διάρκεια ζωής μπαταρίας 100 ώρες για εκτεταμένες περιόδους λειτουργίας), η Razer προσφέρει και πάλι 16,8 εκατομμύρια προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων για εξατομικευμένες εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών. Έχει επίσης 8,200 DPI αισθητήρα λέιζερ για να προσφέρει πλήρη ακρίβεια ακρίβειας μαζί με 210 ίντσες ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, το Orochi έχει έναν αμφιδέξια παράγοντα μορφής, χάρη στις λαβές από καουτσούκ στα δύο άκρα του ποντικιού που παρέχουν την ίδια άνεση τόσο στους δεξιούς όσο και στους αριστερούς παίκτες.

Το ποντίκι παιχνιδιών G502 Proteus Spectrum RGB της Logitech προσφέρει έναν από τους πιο ακριβείς και ευαίσθητους αισθητήρες της εταιρείας προσπαθώντας να μεταφράσει με ακρίβεια όλες τις κινήσεις των χεριών σας στην οθόνη για μέγιστη απόδοση. Μαζί με τη φυσική προσαρμογή, υπάρχουν περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα διαθέσιμα για να ταιριάζουν τόσο στο στυλ σας όσο και στο περιβάλλον τυχερών παιχνιδιών. Επιπλέον, το G502 προσφέρει το λογισμικό λήψης προσαρμοσμένου λογισμικού της Logitech που σας επιτρέπει να αλλάξετε μακροεντολές κουμπιών, συντονισμό επιφάνειας, φωτισμό και πολλά άλλα. Προσθέστε μια λαβή με υφή και εργονομικά σχεδιασμένη διάταξη κουμπιού και είστε έτοιμοι να παίξετε. Επιπλέον, οι 5 ρυθμίσεις DPI από 200 έως 12.000 DPI σάς επιτρέπουν να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις σας είναι σωστές, ώστε να είστε πάντα ο τελευταίος που στέκεστε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Με εργονομικό σχεδιασμό που ταιριάζει στους δεξιούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου ενός δακτυλιοειδούς αυλακώματος δακτύλου και ροζ, το ποντίκι παιχνιδιών Mionix Castor είναι ένα όνειρο πρώτου προσώπου. Διαθέτει τέσσερα στρώματα επίστρωσης από καουτσούκ για μέγιστη πρόσφυση και έναν επεξεργαστή ARM 32bit εντός του ίδιου του ποντικιού. Υπάρχει ακόμη και ένας αισθητήρας μηδενικής επιτάχυνσης μέχρι 10.000 DPI για έναν σχεδόν άψογο χρόνο απόκρισης.

Το ίδιο το σχέδιο δουλεύει για να ταιριάζει σωστά την παλάμη και τα δάχτυλά σας χωρίς να αισθάνεστε κόπωση κατά τη διάρκεια μακρών συνεδριών τυχερών παιχνιδιών. Πέρα από την άνεση, υπάρχουν 16,8 εκατομμύρια χρώματα για εξατομίκευση που περιλαμβάνει αναβοσβήνει, παλλόμενα, καθώς και συμπαγή χρώματα για ένα μοναδικό ύφος που είναι το δικό σας. Στην κορυφή του εργονομικά φιλικού σχεδιασμού, υπάρχουν έξι πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά που μπορούν να αντιστοιχιστούν σε οποιοδήποτε κλειδί της επιλογής σας.

Στο μαζικά online χώρο για πολλούς παίκτες, τα ποντίκια τυχερών παιχνιδιών υπολογίζονται για τα πάντα και το ασύρματο ασύρματο ποντίκι παιχνιδιών MMO Razer Naga Epic Chroma ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Διαθέτοντας 19 κουμπιά και 8200 DPI, υπάρχει περισσότερη από την προσαρμογή εδώ για ακόμα και τον πιο απαιτητικό παίκτη MMO. Όλα τα συνολικά, η πλήρης εξάπλωση 19 πλήκτρων συντόμευσης μπορεί να αποφέρει έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό συνδυασμών, επιτρέποντας πλήρη και πλήρη εξατομίκευση.

Εκτός από τον εργονομικό παράγοντα μορφοποίησης, τον προσαρμόσιμο φωτισμό της Chroma και την υποστήριξη επικάλυψης εντός του παιχνιδιού, ο τροχός κύλισης με κλίση κλικ προσφέρει ένα μηχανικό πλέγμα αντίχειρων, καθώς και πρόσθετα κουμπιά για ακόμη περισσότερους συνδυασμούς στη διάθεσή σας. Ως διπλός-ενσύρματο και ασύρματο ποντίκι, το Razer Naga έχει υποστήριξη plug-in USB όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και ένα ποσοστό απόκρισης 1ms είτε με καλώδιο είτε ασύρματα. Επιπλέον, η Razer προσφέρει τα πλήρη 16,8 εκατομμύρια χρώματα εξατομίκευσης για να δημιουργήσει πραγματικά ένα ποντίκι MMO που θα θέλετε πάντα να χρησιμοποιείτε όταν παίζετε.

Το ποντίκι παιχνιδιών Naga Hex V2 MOBA της Razer είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για ανεμιστήρες τυχερών παιχνιδιών MOBA με σχεδίαση που προσφέρει ένα πλέγμα αντίχειρα επτά κουμπιών εξοπλισμένο με μηχανικά που είναι τοποθετημένα τόσο καλά, υπάρχουν περιορισμένες πιθανότητες για λάθος κλικ. Καθώς κάθε κουμπί είναι προγραμματιζόμενο, υπάρχουν πολλοί τρόποι εξατομίκευσης, ώστε να μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας δεξιότητες MOBA.

Επιπλέον, ο νέος εργονομικός παράγοντας φόρμας του Naga Hex σημαίνει ότι δεν περιορίζεται σε καμία πίεση στο χέρι σας, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα βρεθείτε σε μια περίοδο παιχνιδιού. Εκτός από την άνεση, το Naga Hex ακολουθεί το τυπικό σχέδιο Razer με 16,8 εκατομμύρια χρώματα για να βοηθήσει στην εξατομίκευση το ποντίκι σας. Με έναν πραγματικό αισθητήρα λέιζερ 16.000 DPI 5G, το Naga Hex έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδόν τέλειου χρόνου απόκρισης.

Διατίθεται σε λευκό χρώμα, το αμφίδρομο ποντίκι παιχνιδιών PC Razer Taipan διαθέτει 8200 DPI με αισθητήρα λέιζερ 4G και πλευρικά κουμπιά για πιο εξατομικευμένα μοτίβα. Ως μπόνους, ο λευκός φωτισμός LED βοηθά πραγματικά να πάρει το Taipan σε ένα άλλο επίπεδο. Σχεδιασμένο τόσο για δεξιούς όσο και αριστερούς παίκτες, το Taipan είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων λαβών και μεγεθών χεριών. Επίσης παραμένει σταθερό στο χέρι για εκτεταμένες περιόδους παιχνιδιού χωρίς να ενοχλεί τον χρήστη. Ο αισθητήρας λέιζερ ποιότητας 4G του τουρνουά έχει τόσο ακριβείς επιδόσεις που επιτρέπει τη βαθμονόμηση στην επιφάνεια εργασίας ή στο τραπέζι σας, ώστε να μπορεί να εκτελέσει στο μέγιστο επίπεδο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .