Οι 7 καλύτεροι σκληροί δίσκοι MP3 για αγορά στο 2018

Πάρτε τη μουσική σας μαζί σας χωρίς να αποστραγγίζετε τη μπαταρία του smartphone σας

Τίποτα δεν χτυπά αρκετά τα MP3 players με σκληρούς δίσκους όταν πρόκειται να είναι σε θέση να μεταφέρουν ψηφιακά τη μουσική συλλογή σας. Ανεβαίνοντας πάνω από 60GB χώρο στο σκληρό δίσκο, αυτό μεταφράζεται στην ικανότητα να μεταφέρει μέχρι και 15.000 τραγούδια ή περισσότερα μαζί σας στα ταξίδια σας. Πολλοί παίκτες σκληρού δίσκου σας επιτρέπουν επίσης να μεταφέρετε μαζί σας τη ψηφιακή σας συλλογή φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να την προβάλλετε στους φίλους σας ως μουσικές παρουσιάσεις. Για ιδέες σχετικά με μερικούς από τους καλύτερους σκληρούς δίσκους MP3 players, δείτε την παρακάτω λίστα.

Το AGPtEk M20S Mini ζυγίζει τρία κιλά, γι 'αυτό είναι το βαρύτερο σκληρό δίσκο MP3 player στη λίστα, αλλά για καλό λόγο. Το σώμα της συσκευής μετρά 3 x .3 x 1,2 ίντσες και είναι εγκιβωτισμένο σε μεταλλικό σώμα, καθιστώντας το αρκετά ανθεκτικό για μικρές επιπτώσεις.

Εκτός από την ισχυρή της κατασκευή, διαθέτει άριστη ποιότητα ήχου, επιτρέποντας την υψηλή ποιότητα και τον καθαρότερο ήχο με έναν από τους πολυάριθμους υποστηριζόμενους τύπους αρχείων ήχου (MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV, AAC-LC και ACELP). η συσκευή διαθέτει έξι κουμπιά αφής και πέντε μεταλλικά κουμπιά για πλήρη αίσθηση και ευκολία πλοήγησης. Διαθέτει χωρητικότητα 8GB μνήμης σκληρού δίσκου και επιτρέπει έως και 14 ώρες αναπαραγωγής ήχου σε δίωρη φόρτιση. Αν και η μνήμη του μπορεί να επεκταθεί έως και 64 GB, βασίζεται στη συμβατότητα με μία από τις αποκλειστικές κάρτες μνήμης AGPTek.

Οι χρήστες στο Amazon αγαπούν το ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό και τα εργονομικά μεταλλικά χειριστήρια. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές ανέφεραν τη δυσλειτουργική και απρόβλεπτη λειτουργικότητα της οθόνης αφής, την έλλειψη πλήρους έγχρωμης οθόνης HD και την έλλειψη δημιουργίας playlist.

Ο παίκτης RHDT Shop είναι το είδος του τέλειου MP3 player που δεν έχει φρυγανιές στη λίστα. Δεν είναι το απόλυτο φθηνότερο μοντέλο εκεί έξω, αλλά είναι το φθηνότερο με τουλάχιστον τέσσερα αστέρια των σχολίων του Αμαζονίου, οπότε αυτό είναι εντάξει στο βιβλίο μας. Πριν να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για αναπαραγωγή MP3, το πράγμα προσφέρει μια πραγματικά δροσερή λειτουργία plug-and-play που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση αρχείων ή ακόμα και ως συσκευή ανάγνωσης καρτών MicroSD. Αυτή η υποδοχή SD σας επιτρέπει επίσης να επεκτείνετε την εσωτερική μνήμη από 16GB σε επιπλέον 32GB, ώστε να έχετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση αρχείων. Υπάρχει μια οθόνη LCD 1,7 ιντσών για την αναπαραγωγή βίντεο AMV και θα εκτελέσει όλα τα τυπικά αρχεία μουσικής από MP3 σε FLAC. Υπάρχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, υποστήριξη e-mail με αρχείο .txt και ακόμη και μια ποικιλία επιλογών χρώματος που ταιριάζουν στο στυλ σας.

Στον κόσμο των συμπαγών συσκευών αναπαραγωγής MP3, είναι δύσκολο να συναγωνιστεί κανείς όσον αφορά την εμφάνιση, επειδή η Apple έχει ένα τέτοιο μονοπώλιο σε πανέμορφα σχέδια, ιδιαίτερα με το iPod Nanos (που τώρα έχει διακοπεί). Αλλά μια ματιά σε αυτή την μικρή ομορφιά Eleston (και τα λαμπερά σχόλια του Amazon), και θα δείτε γιατί το επιλέξαμε για τον καλύτερο σχεδιασμό. Η κομψή, χρώμιο-μαύρη κατασκευή είναι μικροσκοπική και όμορφη, με έναν μικρό κρίκο κλειδιού στην κορυφή για εύκολη φορητότητα.

Υποστηρίζει μια ποικιλία μορφών μουσικής από αρχεία MP3 σε αρχεία Wave και έχει εσωτερική αποθήκευση 8 GB. Μπορείτε να το επεκτείνετε μέχρι και 128GB μέσω της υποδοχής MicroSD, κάτι που είναι υπέροχο γιατί αυτό το πράγμα σας επιτρέπει να φορτώσετε φωτογραφίες και βίντεο. Υπάρχει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για φωνητικά μηνύματα, ένα ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM και υπάρχει ακόμα ένα βηματόμετρο για να μετράτε τα βήματά σας. Η κατασκευή της μονάδας είναι επίσης εντυπωσιακή, με μια μοναδική τεχνική φινιρίσματος κράματος ψευδαργύρου που την κάνει ανθεκτική και κραδασμική. Τέλος, μετά από δύο ώρες φόρτισης, η εσωτερική μπαταρία θα είναι πλήρως χυμένη και θα σας παρέχει 65 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής.

Θέλετε μία από τις πιο μικρές και πιο φορητές συσκευές αναπαραγωγής MP3 στην αγορά; Το AGPtEk καλύπτεται με το MP3 Player του G02. Μετρούται μόνο .63 x 1,42 x 1,97 ίντσες, ζυγίζει 49 ουγγιές και περιλαμβάνει ένα κλιπ που μπορείτε να κολλήσετε μαζί σας σχεδόν οπουδήποτε. Παρόλο που είναι ελαφρώς ευρύτερο από ένα Apple iPod Shuffle 2GB, το G02 κάνει για αυτό με την αποθήκευση μνήμης 8GB και ισχυρό πλαίσιο.

Η συσκευή αναπαραγωγής MP3 G02 δεν διαθέτει οθόνη, αλλά διαθέτει μικρά διαισθητικά κουμπιά που συμμορφώνονται με τον αντίχειρά σας. Είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας μέσω βοηθητικής θύρας και διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με έως και εννέα ώρες αναπαραγωγής.

Οι κριτικοί του Amazon αγαπούν το MP3 player για τα φιλικά προς το χρήστη απλά κουμπιά ελέγχου, την ανάμιξη τραγουδιών και τη μεγάλη μνήμη για το μέγεθός του. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν τα προβλήματα συμβατότητάς τους με υπολογιστές Mac, αξιοπιστία και χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η 1.4-ουγκιά Diver DB-10 είναι ένα αδιάβροχο MP3 player 4GB και περιλαμβάνει αδιάβροχα ακουστικά. Μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό για περισσότερο από 24 ώρες χωρίς να υποστεί καμία ζημιά και μέτρα 2,6 x 0,6 x 1,6 ίντσες. Η συσκευή είναι συμβατή με τα λειτουργικά συστήματα Mac και Windows και επιτρέπει την εύκολη μεταφόρτωση αρχείων μεταφοράς.

Οι χρήστες του Amazon αγαπούν την υψηλή ποιότητα ήχου του Diver DB-10 κάτω από το νερό και το κλιπ του για εύκολη χρήση με κολύμβηση. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι τα ακουστικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, και ότι περιστασιακά γλιστρούν όταν κολυμπούν. Έρχεται σε μπλε και ροζ, καθώς και με εγγύηση 12 μηνών.

Ζυγίζοντας μόλις .67 ουγκιές και διαθέτει ένα εξαιρετικό σχεδιασμό κλιπ, ο AGPtEk's R2 8GB Clip MP3 Player είναι ένα από τα καλύτερα στοιχεία της λίστας για τον ενεργό ακροατή μουσικής. Είναι χτισμένο για να χειρίζεται τα jostles και την κίνηση που συνοδεύει την άσκηση.

Το AGPtEk R2 διαθέτει οθόνη LCD 8 ιντσών που είναι ορατή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μετρούσε 4,6 x 3 x 2 ίντσες και αθλήματα μια εύκολη πλοήγηση με έξι κουμπιά? Περιλαμβάνεται σε ένα μαλακό υλικό κελύφους που είναι ανθεκτικό στη βρωμιά και τον ιδρώτα. Η συσκευή διαθέτει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με έως και 20 ώρες αναπαραγωγής με πλήρη φόρτιση.

Πολλοί χρήστες του Amazon που αγόρασαν το R2 το αγαπούν για την ευκολία δημιουργίας φακέλων, λιστών αναπαραγωγής, κατηγοριοποίησης τραγουδιών και ισχυρού ανθεκτικού περιβλήματος. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρθηκαν στο πρόβλημα της ανάγνωσης καρτών microSD και κουμπιών ελέγχου.

Κατά την κατασκευή μιας φορητής συσκευής αναπαραγωγής MP3, οι περισσότεροι κατασκευαστές αποφασίζουν συνήθως να δημιουργήσουν μια λεπτή, προσανατολισμένη σε πορτραίτο συσκευή. Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα εκεί: οι οθόνες συνήθως δεν έχουν σχεδιαστεί για να βλέπουν όμορφο βίντεο με κινηματογραφική ποιότητα. Εκεί βρίσκεται αυτή η συσκευή ACEE. Παρέχει εξαιρετικά λεπτό MP3 player 16GB (η τσέπη σας θα σας ευχαριστήσει), αλλά διατηρεί έναν ευρύ προσανατολισμό. Αυτή η οθόνη φαίνεται αρκετά καθαρή και όμορφη και υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο MP4 ή AMV πάνω από τους συνηθισμένους υπόπτους αρχείων ήχου (συμπεριλαμβανομένου του FLAC). Εκτός από αυτό, μπορεί να κάνει φωνητικά μηνύματα, προβολή φωτογραφιών και είναι ακόμα συμβατό με τα eBooks.

Υπάρχουν 7 ρυθμίσεις EQ στις συσκευές για οποιαδήποτε εφαρμογή πηγαίνετε, από τα ροκ vibes μέχρι την ομαλή τζαζ. Το σετ περιλαμβάνει ένα καλώδιο φόρτισης USB και ακουστικά και το σώμα της συσκευής είναι μόλις 3,6 x 2,6 x 1,5 ίντσες (και ζυγίζει μόλις 2,9 ουγκιές).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .