Οι 8 καλύτεροι φακοί EDC (Καθημερινή μεταφορά) που θα αγοράσουν το 2018

Η εύκολη λύση για να δείτε πάντα πού πηγαίνετε

Χρειάζεστε ένα φως; Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε τη λειτουργία φακού του smartphone μας, τίποτα δεν φαίνεται να αντικαθιστά τον φακό καθημερινής μεταφοράς (EDC). Είναι πάντα βολικό να έχετε εφεδρεία για πολλά σενάρια, όπως το περπάτημα στα σκυλιά σας τη νύχτα, την αναζήτηση στη σοφίτα ή την επισήμανση ενοχλητικών ρακών που τρώνε από το σκουπίδι σας. Οι φακοί είναι οικονομικοί και έρχονται σε όλα τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη με μοναδικά χαρακτηριστικά (σκεφτείτε ανθεκτικότητα στο νερό και εσωτερικοποιημένες μπαταρίες που μπορούν να φορτίζουν το smartphone σας).

Είτε ψάχνετε για έναν πολυλειτουργικό φακό φόρτισης για κινητά τηλέφωνα με ηλιακή, μπαταρία ή στροφαλοφόρο ή κάτι που μπορεί να παραμείνει για μέρες στη βροχή, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τους καλύτερους φακούς EDC που μπορείτε να συλλέξετε αυτή τη στιγμή.

Χτισμένο με ισχυρές τιμές, σε προσιτές τιμές και φτιαγμένο στην Αμερική, ο φακός Maglite LED τριών κυψελών D είναι ο καλύτερος στρογγυλός και εντυπωσιακός φακός EDC στη λίστα. Μπορείτε να περιμένετε μαζί του μια εγγύηση διάρκειας ζωής, IPX4 αντοχή σε νερό για την αντιμετώπιση πιτσιλιών νερού και 80 ώρες χρόνου εκτέλεσης.

Ο φακός Maglite τριών κυψελών D ζυγίζει £ 94 και μετρά 12,3 x 1,6 x 2,2 ίντσες και είναι ένας ανθεκτικός σε κραδασμούς αλουμινένιο διαμάντι σχεδιασμένος φακός. Το επάνω μέρος του κεφαλιού μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να δίνει τη δέσμη φωτισμού της σε εστιασμένη είτε σε λειτουργία συμπυκνωμένου σημείου ή σε πλημμύρα, η οποία μπορεί να φτάσει σε απόσταση έως και 1.351 πόδια. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, κόκκινο, ασημί, γκρι, μπλε και UCP camo.

Ιδανική για μια τετραμελή οικογένεια ή για όποιον χάνει τους φακούς της, ο φακός BYB Super Bright Nine LEB Mini αλουμινίου έρχεται σε συσκευασία τεσσάρων. Το BYB Super Bright είναι επίσης ο μικρότερος φακός EDC στη λίστα, που μετρά σε .87 x 3.23 x .87 ίντσες και βάρους 3.1 ουγκιές.

Αυτός ο ελαφρύς φακός 30 λούμενων μπορεί να παράγει μια έξοδο φωτός με μια απόσταση δέσμης 20 ποδιών με τους εννέα έξοχους λαμπτήρες LED. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμινένιο μεταλλικό περίβλημα με εύκολη πρόσβαση στο κουμπί ώθησης του καπακιού. υπάρχει επίσης ένα κορδόνι νάυλον, έτσι μπορείτε να το συνδέσετε με τα κλειδιά ή τη ζώνη σας. Το ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες πακέτο των τεσσάρων είναι μπλε, ασημί, κόκκινο και μαύρο, τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται) και, καλύτερα από όλα, έχει 30 ώρες χρόνο λειτουργίας τέλειο για μεγάλη χρήση.

Το RunningSnail είναι ένα φως EDC που προορίζεται να χειριστεί οποιοδήποτε σενάριο χειρότερης περίπτωσης, προσφέροντας στους χρήστες πολλαπλές λειτουργίες και σταθερή αξιοπιστία. Το μικρό πράσινο μηχάνημα διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο συναγερμού AM / FM & NOAA, ηλιακή μπαταρία και χειροκίνητη αυτόματη φόρτιση, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2000mAh για κινητά τηλέφωνα και διαθέτει δύο φώτα: τέσσερις επιτραπέζιες λυχνίες LED και 1W LED φακό .

Το RunningSnail τροφοδοτείται μέσω τεσσάρων μεθόδων: μέσω μανιβέλας χειρός, ηλιακής φόρτισης, καλωδίου micro USB ή τριών μπαταριών ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται), καθιστώντας την εξάρτησή της από την ενέργεια διαφορετική για την άνεση των ιδιοκτητών της. Μπορεί να σας δώσει 12 ώρες φωτισμού ή τέσσερις έως έξι ώρες ραδιοφωνικού χρόνου σε πλήρη φόρτιση, όλα ενώ μπορείτε να φορτίσετε πλήρως τις κινητές συσκευές σας μέσω της θύρας USB. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εγγύηση αντικατάστασης ενός έτους.

Αν προτιμάτε έναν πιο συμπαγή και παραδοσιακό σχεδιασμό για τις έκτακτες ανάγκες σας, τότε ο καλύτερος φακός EDC έκτακτης ανάγκης που παίρνει το κέικ είναι το Cynergy Lifelight. Η μακρά λεπτή σχεδίαση μετρά 2,28 x 10,83 x 3,74 ίντσες και ζυγίζει λίγο περισσότερο από μια λίβρα, δίνοντας ένα πιο οικείο σχεδιασμό φανών με όλα τα cool gadgets επιβίωσης που περιλαμβάνονται.

Το Cynergy Lifelight είναι ένας ανθεκτικός σε νερό και ανθεκτικός στην κρούση σκληρός πλαστικός φακός που μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω του πτυσσόμενου στρόφαλου και να φορτιστεί μέσω του καλωδίου μικροϋπολογιστή USB. Ο φακός έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη πυξίδα και USB φορτιστή κινητού τηλεφώνου και είναι η ιδανική επιλογή στη λίστα, εάν έχετε κολλήσει στο αυτοκίνητό σας σε ατύχημα (μπορεί να σπάσει τα παράθυρα των αυτοκινήτων και να κόψει τις μπάλες του καθιστικού). Έρχεται με 100% εγγύηση ικανοποίησης, οπότε αν βρείτε κάτι λάθος με αυτό, μπορείτε να το στείλετε πίσω για πλήρη επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.

Το φωτιστικό Energizer Weatheready 2-in-1 είναι ένας γοητευτικός φακός EDC που προσφέρει ένα βολικό combo χρήσης. Είναι ένας ευέλικτος και φωτεινός φακός LED που διπλασιάζεται ως φωτισμός περιοχής 360 μοιρών ιδανικό για ύπνο αργά το βράδυ. Το φανταστικό φως μπορεί να είναι φθηνό αλλά παρέχει την αξία του με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αντίσταση νερού IPX4 ικανή να αντέχει σε έντονες βροχές.

Εάν αφήσατε το Φωτεινό Energizer Weatheready 2 σε 1 στο φανάρι του, θα διαρκέσει περίπου 35 ώρες συνολικά. Εκτός από τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους, πολλοί ιδιοκτήτες του φακού βρίσκουν βολικό για να περπατούν τα σκυλιά τους τη νύχτα ή για να φωτίζουν την αυλή τους πίσω αυλή για να παρακολουθήσουν τα αστέρια. Οι δύο μπαταρίες AA για το φως περιλαμβάνονται, όπως και τέσσερις μπαταρίες AAA Energizer MAX.

Βρέχει, ρίχνει, ή ίσως πετάξετε στη θάλασσα, ωστόσο, θα βρείτε τον πιο αξιόπιστο στεγανό φακό EDC που θα είναι το Dorcy. Ο φακός με LED 150 λυχνιών είναι πλήρως αδιάβροχος και μπορεί ακόμη και να επιπλέει σε ένα σώμα νερού, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε καταδύσεις βαθέων υδάτων όταν βγαίνεστε από την αλιεία.

Ο φακός Dorcy μετρά 2,51 x 2,4 x 6,4 ίντσες, ζυγίζει 4 ουγγιές, και είναι κατασκευασμένος με ανθεκτικό σε κρούση απορροφητικό καουτσούκ που καλύπτεται από κέλυφος που παρέχει επίσης εργονομική λαβή. Περιλαμβάνεται με τρεις μπαταρίες AA που του δίνουν 17 ώρες χρόνου λειτουργίας με απόσταση δέσμης μέχρι 220 πόδια. Έρχεται με περιορισμένη εγγύηση ενός έτους.

Το Nite Ize Inova T4R είναι εύκολο να επαναφορτιστεί και να αθληθεί με ένα κλασικό σχεδιασμό, ώστε να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα πρότυπα σε σενάρια τεχνικής και ασφάλειας. Είναι κατασκευασμένο με σώμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ακρίβεια, με μαύρο τελείωμα ανοδιωμένο και μοτίβο κουμπώματος για εύκολη σύλληψη. Είναι επίσης αδιάβροχο, ανθεκτικό στη θραύση και ανθεκτικό στο νερό.

Το Nite Ize Inova T4R διαθέτει ένα φωτισμό LED ύψους 850 lumen που μπορεί να ρυθμιστεί τόσο για ένα εστιασμένο μοτίβο σποτ και πλημμυρών που εκτείνεται μέχρι 840 πόδια. Ο τακτικός φακός διαρκεί λιγότερο από τρεις ώρες για να φορτίσει με τη μπαταρία ιόντων λιθίου INOVA 2600 mAh (που αντικαθίσταται), προσφέροντας διάρκεια λειτουργίας δύο ωρών σε υψηλό και 138 ωρών σε χαμηλές ρυθμίσεις. Εάν δεν είστε 100 τοις εκατό ικανοποιημένοι με αυτό, Nite Ize θα προσφέρει μια επισκευή, αντικατάσταση ή ανταλλαγή.

Σίγουρα, το ZeroLemon Solarjuice είναι ο πιο ανορθόδοξος φακός EDC στον κατάλογο, αλλά προορίζεται να μεταφέρεται κάθε μέρα και να χωράει εύκολα στην τσέπη σας. Ο μοναδικός φακός EDC διπλασιάζεται ως τράπεζα ισχύος 26800mAh για τις κινητές συσκευές σας και μπορεί να φορτιστεί μέσω του ενσωματωμένου ηλιακού πλαισίου.

Τοποθετώντας στην παλάμη του χεριού σας, το ZeroLemon είναι ανθεκτικό στη βροχή και αμορτισέρ και ο φακός 2.08-ουγκιών είναι ικανός να φανταστεί 400 lumens. Περιλαμβάνει τέσσερις λειτουργίες φωτισμού (υψηλή φωτεινότητα, χαμηλή φωτεινότητα, στροβοσκόπιο και SOS) και διαθέτει τέσσερις θύρες: είσοδο micro USB 5V / 2A, έξοδο QuickCharge 3.0, θύρα τύπου C, καθώς και έξοδο USB 2.0.

Το 26800mAh της δύναμης σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε το iPhone σας από 0 έως 100% περίπου 10 φορές. οι θύρες επιτρέπουν ταυτόχρονα τη χρέωση για δύο κινητές συσκευές. Έρχεται με τριετή εγγύηση και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .