Τα 8 καλύτερα Android Smartwatches να αγοράσουν το 2018

Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε το παιχνίδι του ρολογιού σας

Το 2018, δεν υπάρχει ψυγείο ή πιο χρήσιμο αξεσουάρ από ένα smartwatch. Ένα κομψό smartwatch σας βοηθά να ενημερώνεστε για ειδοποιήσεις, e-mail και τηλεφωνήματα με μια απλή ματιά στον καρπό σας. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες συσκευές ως απομακρυσμένες κάμερες ή συσκευές καταγραφής της φυσικής κατάστασης. Υπάρχουν πολλά υπέροχα smartwatches συμβατά με τα τηλέφωνα Android. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από αθλητικά, ανθεκτικά smartwatches για ενθουσιώδες γυμναστικής σε κομψά, κομψά μοντέλα που γίνονται για να εντείνουν την επαγγελματική σας φθορά. Δείτε τη λίστα με τα καλύτερα smartwatches Android παρακάτω.

Στυλ, εκλέπτυνση και ισχυρός υπολογιστής απευθείας από τον καρπό σας - το ASUS Zen Watch 2 έχει όλα. Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο ρολόι διαθέτει ένα ανθεκτικό περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα που συνδυάζεται με ένα κομψά κυρτό κρύσταλλο ρολογιών. Εν κινήσει? Πάρτε ένα 60 τοις εκατό φόρτισης από μια νεκρή μπαταρία σε μόλις 15 λεπτά, ώστε να μπορείτε να πάτε πάλι - και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο βηματόμετρο για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα βήματά σας. Λάβετε ειδοποιήσεις, προβάλλετε τις κάρτες Google Now, απαντάτε και απορρίπτετε τις κλήσεις και πραγματοποιείτε φωνητικές απορίες απευθείας στην αναζήτηση Google με αυτό το εντυπωσιακό smartwatch. Το Corning Gorilla Glass 3 προστατεύει το πρόσωπο ZenWatch 2 από τις γρατζουνιές και τα χτυπήματα. Επιπλέον, αυτό το smartwatch είναι ασφαλές για το ντους και ανθεκτικό στο νερό μέχρι βάθος ενός μέτρου.

Δοκιμάστε την τάση της smartwatch ακόμα και αν παρακολουθείτε τις δαπάνες σας με αυτό το Alltrum Smart Watch. Αυτό το έξυπνο και φιλικό προς τον προϋπολογισμό smartwatch έρχεται σε μαύρο, μπλε ή πράσινο και είναι συμβατό με τα περισσότερα smartphone Android. Χρησιμοποιήστε το ρολόι του Alltrum για να προβάλετε ειδοποιήσεις, να παρακολουθήσετε τον ύπνο, να παίξετε μουσική, να ρυθμίσετε τους συναγερμούς και τις υπενθυμίσεις, καθώς και να πραγματοποιήσετε κλήσεις χωρίς χέρια. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε εξατομικευμένες υπενθυμίσεις για να σας βοηθήσουν να θυμηθείτε να πίνετε περισσότερο νερό ή να σηκωθείτε και να μετακινηθείτε αν έχετε καθίσει για πολύ καιρό. Η εύκαμπτη λωρίδα είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορείτε να έχετε άνετη εφαρμογή. Θα λατρέψετε την πλήρη οθόνη 1,56 ιντσών οθόνη αφής, πάρα πολύ.

Το HAMSWAN GV68 είναι ένα εξαιρετικό smartwatch Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tracker fitness. Έρχεται με ενσωματωμένη οθόνη καρδιακού ρυθμού και αισθητήρα G, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα βήματα, την απόσταση και τις εκτιμώμενες θερμίδες που καίγονται. Αυτό το σπορ smartwatch είναι ανθεκτικό στο νερό στα τρία μέτρα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φθορά του κατά τη βαρκάδα, την πεζοπορία ή απλά να βρεθείτε έξω από την πισίνα. Έχει ακόμη και έναν αναλυτή ποιότητας ύπνου που βοηθά να σιγουρευτείτε ότι παίρνετε τα υπόλοιπα που χρειάζεται το σώμα σας για να κάνει το καλύτερο δυνατό. Περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία απομακρυσμένης κάμερας, συναγερμό, αριθμομηχανή, ημερολόγιο και χρονόμετρο - ό, τι χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε το σκληρότερο.

Αν θέλετε ένα smartwatch που είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά όμορφο, θα λατρέψετε το Smart Touch KW18 Smartwatch. Αυτό το smartwatch έχει μια απαλή, λεπτή ζώνη ρολογιών που κοσμεί τον καρπό σας σαν κομψό μινιμαλιστικό βραχιόλι σε ασήμι, χρυσό ή μαύρο. Η κομψή σιλουέτα της αντισταθμίζει μια χωρητική στρογγυλή οθόνη αφής 2,5 D, η οποία εμφανίζει ειδοποιήσεις κοινωνικών μέσων, υπενθυμίσεις, συναντήσεις ημερολογίου και μηνύματα κειμένου. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως απομακρυσμένη κάμερα ή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής ή να καλέσετε τις επαφές σας hands-free με μια σύνδεση Bluetooth. Μια μοναδική πλαϊνή υποδοχή παρέχει χώρο για κάρτες SIM ή TF.

Αν ο έφηβός σας πεθαίνει για να έχει τη δική του smartwatch, αυτό το φιλικό προς τον προϋπολογισμό μοντέλο είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να χειρίζεται το πολυάσχολο πρόγραμμα του παιδιού σας, ενώ εξακολουθεί να φαίνεται δροσερό. Η επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι και η επίστρωση ματ επιφάνειας κατά του ιδρώτα βοηθούν αυτό το ρολόι να αντέχει στα χτυπήματα και τη βρωμιά, και ο κυρτός σχεδιασμός και ο μαλακός ιμάντας το καθιστούν άνετο στη χρήση. Μείνετε σε επαφή με τον έφηβο σας με τα μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλήσεων και κειμένων. Αυτό το smartwatch έχει σχεδιαστεί για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με πλήρη φόρτιση που διαρκεί τρεις ολόκληρες ημέρες χρήσης. Επιπλέον, το ρολόι μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 45 λεπτά, οπότε ο έφηβος σας μπορεί να φορτιστεί πλήρως και να κάνει το λεωφορείο εγκαίρως.

Προχωρήστε με το AWO Sport Smartwatch. Η υπερμεγέθη οθόνη 40 χιλιοστών σας βοηθά να είστε σε επαφή ακόμα και όταν εστιάζετε στην ικανότητά σας. Αυτό το ανθεκτικό ρολόι είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ κολυμπάτε, ψαροντούφεκο, rafting ή καγιάκ. Αυτό το ρολόι έχει επίσης μια απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η AOWO εκτιμά ότι με την κανονική χρήση η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί κάθε 22 μήνες (χρησιμοποιεί μια τυπική μπαταρία κουμπιού CR2450). Αυτό το smartwatch έρχεται επίσης με ένα ακριβές βηματόμετρο για την παρακολούθηση βημάτων, απόστασης και εκτιμώμενης καύσης θερμίδων, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι συναντάτε και καταγράφετε τους στόχους σας κάθε μέρα.

Απολαύστε την εμφάνιση της πολυτέλειας με το Scenex Android Halo Smartwatch 5.1. Με μια κάρτα SIM GSM, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, κείμενο και ακόμη και να χρησιμοποιείτε το GPS χωρίς να κοιτάτε ποτέ στο τηλέφωνό σας. Το Scenex Halo λειτουργεί επίσης ως βηματόμετρο, ξυπνητήρι και ως ημερολόγιο. Κάντε λήψη εφαρμογών από το κατάστημα Google Play απευθείας στο ρολόι σας με Wi-Fi και συνδεσιμότητα 3G, 512 megabytes μνήμης RAM και 4 gigabytes ROM space. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να περιηγηθείτε στο Web με το ρολόι χειρός σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία επιλογών χρώματος προσώπου και ζώνης ρολογιών για να συντονιστείτε με το προσωπικό σας στυλ.

Να είστε επαγγελματίες και να είστε έτοιμοι με το ρολόι Bit S1 Plus Smart Watch. Με γυαλισμένο ασημί και μαύρισμα δέρμα μοσχαριού, ο κλασικά κομψός σχεδιασμός αυτού του ρολογιού συντονίζεται καλά με τη φθορά γραφείου, παρέχοντας παράλληλα όλες τις λειτουργικές εφαρμογές που περιμένετε από ένα σύγχρονο smartwatch. Στείλτε και λάβετε τηλεφωνήματα, κείμενα και e-mail διακριτικά κατά τη διάρκεια συναντήσεων ή παρουσιάσεων απευθείας από το ρολόι σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Bit Smart Watch για να φορτώσετε και να αποθηκεύσετε πάνω από 1.000 τραγούδια στο Bit Music Vault. Κάντε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Bit Watch από το Google Play Store για συγχρονισμό υπενθυμίσεων, ραντεβού στο ημερολόγιο και λήψη δεδομένων παρακολούθησης γυμναστικής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .