Διαχειριστές καρτών βίντεο NVIDIA GeForce v353.62

Λεπτομέρειες και πληροφορίες λήψης για τους τελευταίους οδηγούς GeForce της NVIDIA

Η NVIDIA κυκλοφόρησε την έκδοση 353.62 των οδηγών GeForce στις 29 Ιουλίου 2015.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση αυτών των προγραμμάτων οδήγησης διαθέσιμη για τις περισσότερες κάρτες γραφικών που βασίζονται στην NVIDIA.

Αυτή είναι η τελική έκδοση WHQL αυτών των προγραμμάτων οδήγησης και αντικαθιστά όλα τα προηγούμενα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε v353.62 εάν έχετε υποστηριζόμενη GPU NVIDIA που τρέχει οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης.

Σημαντικό: Εάν έχετε εγκαταστήσει προηγούμενη έκδοση beta αυτού του προγράμματος οδήγησης, ενημερώστε το v353.62 το συντομότερο δυνατόν. Είναι σχεδόν πάντα μια καλύτερη ιδέα να έχετε εγκατεστημένη την πιστοποιημένη από WHQL έκδοση ενός προγράμματος οδήγησης.

Δείτε την έκδοση αυτού του προγράμματος οδήγησης που έχω εγκαταστήσει; αν δεν είστε σίγουροι για την έκδοση προγράμματος οδήγησης NVIDIA GeForce που έχετε εγκαταστήσει.

Αλλαγές στο NVIDIA GeForce v353.62

Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένες από τις νέες δυνατότητες, τις διορθώσεις και άλλες αλλαγές στο v353.62 σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση:

Αυτή η έκδοση φέρνει NVIDIA PhysX σε v9.15.0428, HD Audio σε v1.3.34.3, GeForce Experience 2.5.12.11 και CUDA σε v7.5.

Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το v353.62, ανατρέξτε στις Σημειώσεις έκδοσης της έκδοσης 353.62 της NVIDIA για τα Windows 10/8/7 / Vista εδώ (επιφάνεια εργασίας) ή εδώ (σημειωματάριο) ή στις Σημειώσεις έκδοσης 353.62 για τα Windows XP εδώ . Όλοι οι σύνδεσμοι είναι σε αρχεία PDF .

Κατεβάστε NVIDIA Video Card Drivers v353.62

Οι περισσότερες μονάδες GPU της NVIDIA υποστηρίζονται πλήρως με το πρόγραμμα οδήγησης v353.62 στις περισσότερες τρέχουσες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10 , Windows 8 (συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων των Windows 8.1 και Windows 8.1 ), των Windows 7 και των Windows Vista .

Οι παρακάτω λήψεις είναι μόνο για γραφικές μονάδες γραφείου (Desktop GPUs) ΜΟΝΟ . Αυτά είναι τα προγράμματα οδήγησης NVIDIA που χρειάζεστε εάν έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας κάρτα γραφικών με NVIDIA ION / ION LE ή GeForce GPU.

64-bit λήψη [Windows 10]
Λήψη 32-bit [Windows 10]

64-bit λήψη [Windows 8, 7, Vista]
Λήψη 32-bit [Windows 8, 7, Vista]

Αυτές οι λήψεις αφορούν μόνο τις μονάδες GPU για φορητούς υπολογιστές . Αυτοί είναι οι οδηγοί NVIDIA που χρειάζεστε αν το laptop , το netbook , το notebook ή το tablet σας τροφοδοτούνται από μια NVIDIA ION / ION LE ή GeForce GPU.

64-bit λήψη [Windows 10]
Λήψη 32-bit [Windows 10]

64-bit λήψη [Windows 8 / 8.1, 7, Vista]
32-bit Λήψη [Windows 8 / 8.1, 7, Vista]

Συμβουλή: Δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να κάνετε λήψη του προγράμματος οδήγησης 32-bit ή 64-bit ; Ανατρέξτε στην ενότητα Έχω τρέξει μια έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows; για βοήθεια. Εάν χρειάζεστε ακόμα περισσότερη βοήθεια, μεταβείτε στη σελίδα GeForce Drivers και κάντε κλικ στο μεγάλο πράσινο πλήκτρο AUTO-DETCT της GPU .

NVIDIA Drivers για Windows XP

Η NVIDIA υποστηρίζει τα Windows XP όλο και λιγότερο με κάθε νέα έκδοση GPU και οδηγού. Ωστόσο, υποστηρίζουν πολλές μονάδες GPU στα Windows XP με τα προγράμματα οδήγησης v353.62, τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης για αυτήν την έκδοση των Windows.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του προγράμματος οδήγησης 32-bit των Windows XP εδώ ή του προγράμματος οδήγησης 64-bit εδώ.

Σημείωση: Αυτά τα προγράμματα οδήγησης έχουν σχεδιαστεί μόνο για επιτραπέζιες μονάδες GPU, αλλά μπορεί να έχετε την τύχη να τους φέρετε σε λειτουργία στο φορητό ή φορητό σας υπολογιστή. Αν όχι, ελέγξτε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας για καλύτερα προγράμματα οδήγησης ή με NVIDIA για παλαιότερη έκδοση.

Άλλοι οδηγοί NVIDIA

Άλλες λήψεις όπως τα προγράμματα οδήγησης nForce, τα προγράμματα οδήγησης GeForce για λειτουργικά συστήματα που δεν λειτουργούν με Windows, προηγούμενες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα, βρίσκονται στη σελίδα Drivers της GeForce.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε μια σχετικά πρόσφατη έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης GeForce της NVIDIA, απλώς κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο NVIDIA στο δίσκο συστήματος και επιλέξτε Έλεγχος για ενημερώσεις .... Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης από εκεί. Εάν θέλετε να σας ζητηθεί ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης για beta, φροντίστε να ελέγξετε το κατάλληλο πλαίσιο στην καρτέλα Προτιμήσεις .

Συμβουλή: Εάν αναζητάτε έναν ενημερωμένο πόρο για νέα προγράμματα οδήγησης, ανατρέξτε στις λίστες οδηγών των Windows 10, των οδηγών των Windows 8 ή των οδηγών των Windows 7 . Διατηρώ αυτές τις σελίδες ενημερωμένες με πληροφορίες και συνδέσμους σε νέα προγράμματα οδήγησης διαθέσιμα από τη NVIDIA και άλλους σημαντικούς κατασκευαστές υλικού .

Άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε νέους οδηγούς NVIDIA

Η εμπειρία GeForce Experience της NVIDIA μπορεί να εγκατασταθεί για την ανίχνευση των προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA που πρέπει να εγκατασταθούν. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο όχι μόνο να γνωρίζετε πότε πρέπει να ενημερωθούν τα προγράμματα οδήγησης αλλά και πού, ακριβώς για να λάβετε τις ενημερώσεις - το πρόγραμμα θα το κάνει για εσάς.

Ένας άλλος αυτόματος τρόπος για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης NVIDIA είναι ένα δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης .

Παρόλο που η λήψη προγραμμάτων οδήγησης κατευθείαν από τον κατασκευαστή προτιμάται πάντοτε, μπορείτε να περάσετε από έναν τρίτο. Ανατρέξτε σε αυτές τις ιστοσελίδες λήψης προγραμμάτων οδήγησης για μερικά παραδείγματα.

Έχοντας προβλήματα με αυτούς τους νέους οδηγούς NVIDIA;

Ένα καλό πρώτο βήμα, εάν τα πρόσφατα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης NVIDIA δεν λειτουργούν, είναι να απεγκαταστήσετε το πακέτο εγκατάστασης NVIDIA που μόλις τρέξατε και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε ξανά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από την κατάλληλη μικροεφαρμογή στον Πίνακα Ελέγχου .

Αν δεν μπορείτε να επανεγκαταστήσετε το πακέτο NVIDIA για κάποιο λόγο, προσπαθήστε να επαναφέρετε τον οδηγό, επίσης κάτι που κάνετε από τον Πίνακα Ελέγχου. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος επαναφοράς ενός προγράμματος οδήγησης για λεπτομερείς οδηγίες σε όλες τις εκδόσεις των Windows.

Τέλος, αν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη προσωπική βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA που έχετε εγκαταστήσει (ή προσπαθείτε να εγκαταστήσετε), την έκδοση των Windows, τυχόν σφάλματα που λαμβάνετε, τα βήματα που έχετε ήδη λάβει για να επιλύσετε το πρόβλημα κ.λπ.