Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης iPhone για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η συμπίεση της μακρύτερης χρήσης της μπαταρίας του iPhone σας είναι ζωτικής σημασίας. Υπάρχουν δεκάδες συμβουλές και τεχνάσματα για να σας βοηθήσουμε , αλλά εάν η μπαταρία σας είναι πολύ χαμηλή αυτή τη στιγμή ή δεν θα μπορείτε να φορτίσετε για λίγο, εδώ είναι μια απλή συμβουλή για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας: ενεργοποιήστε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Η Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας είναι μια λειτουργία του iOS 9 και άνω που απενεργοποιεί ορισμένες λειτουργίες του iPhone, προκειμένου να κάνει την μπαταρία σας να διαρκεί περισσότερο.

Πόσο Έξτρα Χρόνο Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος σας Get You;

Το ποσό της πρόσθετης διάρκειας ζωής μπαταρίας που παρέχει η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης του iPhone σας, επομένως δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Σύμφωνα με την Apple, όμως, ο μέσος άνθρωπος μπορεί να περιμένει να πάρει επιπλέον 3 ώρες ζωής της μπαταρίας .

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης iPhone

Ήχος σαν κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε; Για να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή " Ρυθμίσεις " για να την ανοίξετε.
  2. Πατήστε Μπαταρία .
  3. Μετακινήστε το ρυθμιστικό λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης σε On / green.

Για να την απενεργοποιήσετε, απλώς επαναλάβετε αυτά τα βήματα και μετακινήστε το ρυθμιστικό Off / white.

Αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Το iPhone σας δίνει άλλες επιλογές:

Τι σημαίνει η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας;

Κάνοντας τη μπαταρία σας να διαρκέσει περισσότερο ακούγεται εξαιρετικά, αλλά πρέπει να κατανοήσετε τα συμβιβασμούς για να μάθετε πότε είναι η σωστή επιλογή. Όταν η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας είναι ενεργοποιημένη, δείτε πώς αλλάζει το iPhone:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης όλη την ώρα;

Δεδομένου ότι η Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να δώσει στο iPhone έως και 3 ώρες επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι λειτουργίες που απενεργοποιούνται δεν είναι απολύτως απαραίτητες για τη χρήση του τηλεφώνου, ίσως αναρωτιέστε αν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε όλη την ώρα. Ο συγγραφέας Matt Birchler εξέτασε το σενάριο αυτό και διαπίστωσε ότι η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να μειώσει τη χρήση της μπαταρίας κατά 33% -47% σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό είναι μια τεράστια εξοικονόμηση.

Έτσι, εάν δεν χρησιμοποιείτε τις παραπάνω λειτουργίες πολύ ή εάν είστε πρόθυμοι να τους δώσετε περισσότερους χυμούς στη μπαταρία σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας όλη την ώρα.

Όταν η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης είναι απενεργοποιημένη αυτόματα

Ακόμα κι αν έχετε ενεργοποιήσει τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, απενεργοποιείται αυτόματα όταν η φόρτιση της μπαταρίας σας υπερβαίνει το 80%.

Προσθήκη σύντομης λειτουργίας λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης στο Κέντρο ελέγχου iOS 11

Στο iOS 11 και πάνω, μπορείτε να προσαρμόσετε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στο Κέντρο ελέγχου . Μία από τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Εάν το κάνετε αυτό, η ενεργοποίηση της λειτουργίας είναι τόσο απλή όσο το άνοιγμα του Κέντρου Ελέγχου και το πάτημα ενός κουμπιού. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε Κέντρο ελέγχου .
  3. Αγγίξτε Προσαρμογή των στοιχείων ελέγχου .
  4. Πατήστε το πράσινο εικονίδιο + δίπλα στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Θα μετακινηθεί στην ομάδα Συμπερίληψη στην κορυφή.
  5. Το Ανοιχτό Κέντρο Ελέγχου και το εικονίδιο μπαταρίας στο κάτω μέρος της οθόνης ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.