Ο βιντεοπροβολέας DLP Vivitek DH758UST Short Throw DLP

Μεγάλες εικόνες για μικρούς χώρους

Όταν σκέφτεστε τους βιντεοπροβολείς, η ανάγκη για ένα μεγάλο δωμάτιο έρχεται στο μυαλό για να πάρετε την εμπειρία θέασης κινηματογράφου στο σπίτι.

Ωστόσο, το Vivitek DH758UST είναι ένα παράδειγμα ενός βιντεοπροβολέα που μπορεί να προβάλει μια πολύ μεγάλη εικόνα σε πολύ μικρό χώρο. Στην πραγματικότητα, το DH758UST μπορεί να προβάλει μια εικόνα 100 ιντσών από απόσταση μικρότερη από 31 ιντσών από προβολέα σε οθόνη. Η δυνατότητα μεγέθους εικόνας κυμαίνεται από 88 έως 110 ίντσες (ο προβολέας μπορεί να βρίσκεται όσο το ένα πόδι από την οθόνη). Αυτό έρχεται πραγματικά χρήσιμο για εκείνους που έχουν μικρότερα περιβάλλοντα δωμάτιο, όπως ένα σαλόνι διαμερίσματος (ή ακόμα και ένα υπνοδωμάτιο).

Προκειμένου να επιτύχει το έργο της προβολής μιας τέτοιας μεγάλης εικόνας μέσα σε μια μικρή απόσταση, ο προβολέας σχεδιάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο φακός να δείχνει στην πραγματικότητα από την οθόνη και να προβάλλεται σε έναν καθρέφτη, ο οποίος, με τη σειρά του, αντανακλά την εικόνα επάνω την οθόνη (θυμηθείτε τις παλιές τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής - η ίδια αρχή - εκτός από τον προβολέα, τον καθρέφτη και την οθόνη δεν περικλείονται σε κουτί).

Το DH758UST έχει σταθερό φακό εστίασης και προσφέρει πολύ στενό περιεχόμενο ζουμ, αλλά παρέχει κατακόρυφες ρυθμίσεις διόρθωσης τραπεζογραμματίων + ή - 40 μοίρες για να βοηθήσει στην τοποθέτηση εικόνας.

βίντεο

Το DH758UST διαθέτει ανάλυση οθόνης 1080p μέσω τεχνολογίας chip DLP με έναν τροχό χρωμάτων έξι τμημάτων, έξι τμημάτων, μέγιστο φωτισμό 3,500 lumens (η έγχρωμη απόδοση φωτός είναι μικρότερη, αλλά περισσότερο από αρκετή) και αναλογία αντίθεσης 10.000: 1 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση) . Η διάρκεια ζωής της λάμπας είναι 3000 ώρες σε κανονική λειτουργία και έως 7.000 ώρες στη λειτουργία δυναμικής ECO. Το μέσο επίπεδο θορύβου ανεμιστήρα κυμαίνεται από 33 έως 37db.

Για βελτιωμένη απόδοση χρώματος, το DH758UST ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Brilliant Color του DLP.

Επιπλέον, ο προβολέας είναι επίσης συμβατός με 3D (τα γυαλιά χρειάζονται επιπλέον αγορά).

Συνδεσιμότητα

Για τη σύνδεση βίντεο, υπάρχουν 2 είσοδοι HDMI, 1 σύνθετη είσοδος, 1 είσοδος, καθώς και έξοδος VGA / PC . Οι είσοδοι VGA / PC σάς επιτρέπουν να βλέπετε ταυτόχρονα τις εικόνες σας σε οθόνη προβολής και οθόνη υπολογιστή.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις συνδέσεις, μια από τις εισόδους HDMI του DH758UST είναι ενεργοποιημένη με δυνατότητα MHL , η οποία επιτρέπει τη σύνδεση συσκευών συμβατών με MHL, όπως smartphones και tablet, καθώς και του Roku Streaming Stick και του Chromecast . Με άλλα λόγια, με τη MHL, μπορείτε να μετατρέψετε τον προβολέα σας σε μια ταινία πολυμέσων, με την ικανότητα να έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα υπηρεσιών συνεχούς ροής, όπως το Netflix, το Hulu, το Vudu και πολλά άλλα.

Ήχος

Για υποστήριξη ήχου, το DH758UST διαθέτει είσοδο ήχου RCA και μίνι υποδοχή 3,5 mm και ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ήχου 20 watt (10w x 2). Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων είναι χρήσιμο όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο σύστημα ήχου, αλλά αν χρησιμοποιείτε το DH758UST ως μέρος της εγκατάστασης οικιακού κινηματογράφου, προτιμάται σίγουρα ένα εξωτερικό σύστημα ήχου. Μπορείτε να συνδέσετε ήχο απευθείας από την πηγή σας στο ηχοσύστημά σας ή να τον βγείτε μέσω του προβολέα (υπάρχει έξοδος ήχου που παρέχεται). Επίσης, για ανάγκες παρουσίασης, το DH758UST διαθέτει επίσης είσοδο μικροφώνου.

Περισσότερες πληροφορίες

Το DH758UST έχει ενσωματωμένα χειριστήρια και ένα τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο δείκτη λέιζερ.

Επίσημη σελίδα προϊόντος Vivitek DH758UST