Οι 9 καλύτερες συσκευές που αγοράζουν το 2018 για streaming TV

Κόψτε τα καλώδια με τις εταιρείες καλωδίων και μεταφέρετε το περιεχόμενό σας στην τηλεόρασή σας

Αυτές τις μέρες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κόβουν κορδόνια με εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης και streaming βίντεο στην τηλεόραση μέσω του smartphone, tablet ή υπολογιστή τους. Και δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών στον κόσμο της ροής τηλεόρασης χάρη σε μεγάλους παίκτες όπως το Google, το Amazon, η Apple, το Roku και πολλά άλλα. Αλλά πώς ξέρετε ποια ταινία είναι σωστή για σας; Για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις καλύτερες συσκευές ροής στην αγορά (και ζυγίσαμε όλα τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τις δυνατότητές τους), οπότε θα είναι εύκολο να βρείτε το καλύτερο για εσάς.

Η νέα ναυαρχίδα του Roku, το Ultra, είναι μια φανταστική επιλογή για τους οπαδούς που αναζητούν την καλύτερη επιλογή. Στα 4,9 x 4,9 x 8 ίντσες, το square-ish Ultra είναι ικανό να υποστηρίζει ποιότητα εικόνας 4Κ και HDR με ισχυρό επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα. Η ροή 4K Ultra HD διαχειρίζεται με ταχύτητα 60fps ή τέσσερις φορές την ανάλυση 1080p HD και, χάρη σε ένα νέο σχέδιο, τρέχει χωρίς ανεμιστήρες. Υπάρχει θύρα HDMI, θύρα Ethernet (συν 802.11 a / c), ψηφιακή έξοδος, υποδοχή microSD για πρόσθετη αποθήκευση και θύρα USB. Δυστυχώς, δεν περιλαμβάνεται καλώδιο HDMI, το οποίο είναι μια παράξενη παράλειψη.

Χάρη σε έναν ισχυρό επεξεργαστή, η πλοήγηση στο ήδη φιλικό σύστημα μενού του Roku είναι ένα cinch. Η επιλογή καναλιών είναι μπροστά και κέντρο και εμφανίζει εφαρμογές που έχουν ληφθεί. Το Ultra, όπως και πολλές άλλες συσκευές Roku, προσφέρει φωνητική αναζήτηση, η οποία λειτουργεί αρκετά καλά συνολικά. Μιλήστε το όνομα της εκπομπής, του ηθοποιού, του σκηνοθέτη ή της εφαρμογής στο τηλεχειριστήριο ή την εφαρμογή για κινητά (Android και iOS) και voila, τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν. Το τηλεχειριστήριο είναι πρότυπο μόδας Roku με το πολύχρωμο μοβ κατεύθυνση pad και μια σειρά από συντομεύσεις σε μεγάλες εφαρμογές όνομα και άλλες λειτουργίες ελέγχου.

Υπάρχει μια εφαρμογή προβολής 4K που προβάλλει το περιεχόμενο UHD σε μια ποικιλία υπηρεσιών. Η νυχτερινή λειτουργία είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη που ακούει τις μεγάλες εκρήξεις και τονίζει τον διάλογο, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το υπόλοιπο σπίτι να κοιμάται ενώ παρακολουθείτε αργά το βράδυ. Ο συνδυασμός του νέου επεξεργαστή, η ροή 4K και HDR, συν μία από τις πιο εκτεταμένες επιλογές καναλιών, σημαίνει ότι το Ultra δεν θα απογοητεύσει.

Το stick Roku διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα και ασύρματο διπλής ζώνης που παρέχει έως και 8 φορές περισσότερη ισχύ επεξεργασίας από ποτέ άλλοτε. Οι συνηθισμένοι ύποπτοι είναι εδώ με το Netflix, το VUDU, το Amazon, το Google Play και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, αυτή η επιλογή βοήθησε να κερδίσει το Roku Stick το κορυφαίο σημείο μας.

Σε αντίθεση με τα Chromecast και την Apple TV, το Roku είναι πλατφόρμα αγνωστικιστής και θέλει να προσφέρει στους πελάτες του όλες τις επιλογές και το κάνει με το gusto. Θα θέλαμε να δούμε υποστήριξη 4K, αλλά αυτή είναι μια θυσία που μπορούμε να κάνουμε χάρη στο υπέροχο τηλεχειριστήριο IR-ready, την εξαιρετική εφαρμογή σύντροφος για Android και iOS και εκατοντάδες εφαρμογές και υπηρεσίες. Στην πραγματικότητα, το μόνο μεγάλο όνομα που λείπει εδώ είναι το iTunes και δεν είναι αναμενόμενο, δεν θα βρείτε το iTunes σε οποιοδήποτε σημείο εκτός από ένα προϊόν που κατασκευάστηκε από την Apple. Μπορεί να χάσετε την επεκτάσιμη αποθήκευση, αλλά, πάλι, πτυχές όπως η καλύτερη αναζήτηση στην τάξη μας επιτρέπει να παραβλέψουμε μερικά από τα μειονεκτήματα του Roku Stick.

Υπάρχουν κάποιες επιπλέον μειονεκτήματα, όπως το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι εφαρμογές συνεχούς ροής με τις πιο πρόσφατες αλλαγές του UX ή ότι το μόνο HDMI που είναι άσχημα νέα για τους παλαιότερους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών προγραμμάτων. Επίσης, θα θέλαμε να δούμε το Roku να κάνει κάτι σχετικά με ένα μέσο χρόνο έναρξης 2 λεπτών και 52 δευτερολέπτων. Ωστόσο, χάρη στην επιλογή του περιεχομένου συνεχούς ροής, σε μια γρήγορη και απίστευτα ευαίσθητη διασύνδεση και σε αναζήτηση cross-service, το Roku Stick είναι μια εύκολη επιλογή για την καλύτερη συνολική συσκευή συνεχούς ροής.

Η νεότερη γενιά του Amazon Fire TV Sticks κατηγοριοποιείται σήμερα ως το Νο 1 Best Selling Electronic στην περιοχή του. Είναι μία από τις μοναδικές συσκευές ροής στην αγορά που είναι κάτω από $ 40 και έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο που διαθέτει ασύρματο φωνητικό έλεγχο. Εάν είστε πρώτος Μέλος του Amazon, δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή ροής που να σας ανταμείβει σαν το Fire TV Stick.

Το Fire TV Stick περιλαμβάνει το Alexa Voice Remote που μπορεί να διαβάσει τις λεκτικές εντολές του χρήστη. Για παράδειγμα, μιλώντας στο τηλεχειριστήριο και λέγοντας "Launch Netflix" θα ξεκινήσει η ροή του Netflix, λέγοντας ότι η "Alexa, pause" θα παύσει το βίντεο ή τη μουσική που παίζετε - μπορείτε ακόμη να πείτε στην Alexa να παραγγείλει πίτσα ή να βρει ταινίες . Η ροή της συσκευής είναι ακόμα καλύτερη αν είστε πρώτος Μέλος του Αμαζονίου. μπορείτε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο Prime Video, το οποίο διαθέτει χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια χωρίς επιπλέον κόστος. Τα μέλη μπορούν ακόμη να προσθέσουν κανάλια εξειδίκευσης όπως το HBO και το Showtime - τα οποία προηγουμένως ήταν αποκλειστικά αποκλειστικά για την Apple TV.

Το Fire TV Stick περιλαμβάνει 75% περισσότερη ισχύ επεξεργασίας από τους προκατόχους του, περιλαμβάνει μια ειδική μηχανή γραφικών, καλύτερη υποστήριξη Wi-Fi, 2GB μνήμης και αποθήκευση 8 GB που μπορεί να επεκταθεί έως 200 GB. Υποστηρίζει 4K Ultra HD και διαθέτει όλα τα αγαπημένα κανάλια streaming όπως το YouTube, το Hulu και το Amazon Video.

Ο τίτλος της πιο προσιτής συσκευής ροής του Roku ανήκει τώρα στην Express και το φέρει σαν ένα σήμα τιμής. Γεμάτο με όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που βρίσκετε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Roku, είναι ικανή για έξοδο βίντεο 1080p, αλλά χτυπά τη χαμηλή τιμή της με ελαφρώς βραδύτερη απόδοση και βασικό υπέρυθρο τηλεχειριστήριο. Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι ένα snap με το παρεχόμενο καλώδιο HDMI 18 ιντσών και η διαισθητική διασύνδεση του Roku διευκολύνει την αναζήτηση σε 350.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια σε 3.500 ή δωρεάν κανάλια, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως το Netflix, το Amazon Video, το Hulu, περισσότερο.

Το Roku Express υποστηρίζει MIMO 802.11 b / g / n / dual-band σε ένα μικρό πακέτο που είναι μόλις 0,7 x 3,4 x 1,4 ίντσες και ζυγίζει 1,3 ουγκιές. Το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο υπερύθρων είναι το πρότυπο μαύρο ραβδί Roku 5,3 ιντσών με ένα πορφυρό μαξιλάρι κατεύθυνσης που συμπληρώνεται από κουμπιά Home, Back, Replay και Option.

Εάν συγκρίνατε το Roku Express δίπλα με τα ακριβότερα αδέλφια του, παρατηρήσατε μια μικρή καθυστέρηση στη συνολική απόδοση: φόρτωση μενού σκέψης, φόρτωση εφαρμογών κλπ. Ωστόσο, η αργή επίδοση (καθόλου) εμποδίζουν την απόδοση βίντεο και τηλεόρασης που παίζουν τόσο πολύ όσο και πιο ακριβές επιλογές. Επιπλέον, δεν υπάρχει φωνητική αναζήτηση απομακρυσμένης βάσης a la Amazon Fire TV Stick ή web-mirroring όπως το Chromecast, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εάν θέλετε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να προβάλλετε χιλιάδες αγαπημένες σας εκπομπές όσο το δυνατόν λιγότερο, το Roku Express δεν θα απογοητεύσει.

Η Google παίρνει το "αν δεν έχει σπάσει, μην το διορθώσετε" λέγοντάς το και το ρίχνει ακριβώς έξω από το παράθυρο, παίρνοντας το ήδη εντυπωσιακό Google Chromecast και κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Το Chromecast Ultra προσφέρει πλέον ροή σε 4K Ultra HD και HDR με πρόσθετες αυξήσεις ταχύτητας για να χειριστεί την πιο έντονη ποιότητα. Όπως και οι προκάτοχοί του, το Chromecast Ultra συνδέεται απευθείας με τη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας και συνεργάζεται με τα iPhone, iPad, συσκευές Android και φορητούς υπολογιστές με χιλιάδες εφαρμογές με δυνατότητα Cast.

Το Chromecast της Google υποστηρίζει περισσότερες από 200.000 τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, καθώς και 30 εκατομμύρια τραγούδια, ραδιόφωνο, αθλητικά, παιχνίδια και πολλά άλλα. Ενώ είναι αμφίβολο ότι επιλογές όπως το Roku είναι πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά, το Chromecast Ultra της Google μπορεί να είναι η ευκολότερη και βέλτιστα σχεδιασμένη υπηρεσία συνεχούς ροής γύρω.

Η συμπερίληψη ενός προσαρμογέα Ethernet θα βοηθήσει τις κατοικίες και τις συνδέσεις στο Internet που ίσως δεν είναι ήδη βελτιστοποιημένες και είναι έτοιμες να επωφεληθούν από τη ροή 4K. Οι χρήστες του Chromecast θα βρουν τη δυνατότητα να αντικατοπτρίζουν ιστότοπους απευθείας στην τηλεόραση, καθώς και να αντικατοπτρίζουν το smartphone τους. Η ισχύς υποστηρίζεται μέσω μιας σύνδεσης microUSB που μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε οποιαδήποτε πρίζα, ενώ το HDMI συνδέεται απευθείας στην τηλεόραση.

Το Chromecast της Google είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γνωστές συσκευές ροής τηλεόρασης και για καλό λόγο: Είναι ένα από τα λιγότερο ακριβά. Τώρα, με τον άφθονο ανταγωνισμό, η Google έχει διατηρήσει την προσέγγιση "λιγότερο είναι περισσότερο" βασιζόμενη σε μεγάλο βαθμό στις εξωτερικές συσκευές για τον έλεγχο της αναπαραγωγής της. Είτε το αγαπάτε είτε το μισείτε, το Chromecast δεν έχει τηλεχειριστήριο, περίοδο. Η επιλογή του υποστηριζόμενου περιεχομένου rivals Roku και αυξάνεται σχεδόν καθημερινά.

Μέσα από το Chrome στην επιφάνεια εργασίας ή μέσω επίσημων (ή ανεπίσημων) εφαρμογών σε Android και iOS, υπάρχει πραγματικά αρκετός συλλογισμός για να δώσετε στο Chromecast μια μακρά, σκληρή εμφάνιση. Ένα πλεονέκτημα είναι η φορητότητα (είναι πραγματικά μικρό). Αυτό είναι ιδανικό για όσους ταξιδεύουν και θέλουν να συνδεθούν με μια τηλεόραση στο ξενοδοχείο και να προβάλουν το δικό τους περιεχόμενο. Το Chromecast θα είναι η επιλογή μας για ταξίδια, καθώς απλά χρειαζόμαστε την ίδια τη μονάδα και το smartphone μας, αντί να ανησυχείτε για τη συμπερίληψη ενός ξεχωριστού τηλεχειριστηρίου. Ο νέος σχεδιασμός του αντικατοπτρίζει ένα μικρό, πλαστικό πυκνό χόκεϋ. Το απλό, σύντομο καλώδιο συνδέεται σε ένα μόνο συνδετήρα HDMI και πηγαίνει απευθείας στην τηλεόρασή σας. Η ρύθμιση του Chromecast είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλώς συνδέστε το, τραβήξτε την εφαρμογή Chromecast για το smartphone σας και ακολουθήστε τις οδηγίες και αφήστε τους αγώνες.

Μια αξιοσημείωτη διαφορά από την υπόλοιπη λίστα είναι η έλλειψη διεπαφής στην οθόνη. Το Chromecast δεν έχει ένα και η Google έχει υπαινιχθεί ότι κανείς δεν θα φτάσει ποτέ. Χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες εφαρμογές ala Netflix για να μεταβείτε απευθείας στο "casting" είναι απλή, εύκολη και απαιτεί απλώς τη χρήση ενός μόνο κουμπιού. Ενώ αναγνωρίζεται η έλλειψη του iTunes και του περιεχομένου του Amazon, μπορούμε να βρούμε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου και ιστορικού περιεχομένου που θέλουμε στο Google Play.

Το Apple TV 4 είναι μια μικρότερη, πιο ακριβή μονάδα, αλλά διατηρεί τη στιλβωμένη διασύνδεση που έχει κάνει τα προϊόντα της Apple μερικές από τις συσκευές με τις καλύτερες πωλήσεις. Η μονάδα 1,66-ουγκιών διαθέτει απίστευτη φωνητική αναζήτηση από το Siri, μια εξαιρετική επιλογή εφαρμογών και το AirPlay για εφαρμογές που δεν υποστηρίζονται. Η Apple TV υποστηρίζει πολλές από τις ίδιες υπηρεσίες με το Roku, αλλά προσθέτει τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου από τη βιβλιοθήκη του iTunes. Ρίξτε στον καθρέφτη από το iPhone, το iPad ή το Macbook σας μέσω του AirPlay και έχετε πολλές δυνατότητες.

Ακόμα, δεν είναι όλα τέλεια καθώς οποιοσδήποτε δεν είναι συνδεδεμένος με το οικοσύστημα της Apple δεν θα δει την πλήρη αξία της Apple TV. Δεδομένου του κόστους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η συσκευή τηλεόρασης συνεχούς ροής είναι καλή μόνο για όσους πωλούνται εντελώς στο κλειστό οικοσύστημα της Apple. Από 6.000+ εγγενείς εφαρμογές στην Apple TV τώρα, 1.300 προορίζονται για streaming video. Η φωνητική αναζήτηση Siri κάνει καλά, αλλά ο περιορισμός της εφαρμογής είναι μια ενόχληση δεδομένου του πόσο καλά Roku έχει εκτελέσει αυτή τη λειτουργία με φθηνότερο κόστος. Μια ιδιαίτερη σημείωση είναι ότι οι περισσότεροι αγοραστές πρέπει να είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι με το λιγότερο ακριβό μοντέλο 32GB παρά το μοντέλο των 64GB. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την Apple TV ως μηχανή βαρών παιχνιδιών, η μικρότερη μνήμη μαθαίνει πώς να ελευθερώνει χώρο από μόνη της για να επιτρέψει την εισαγωγή νέων εφαρμογών.

Η έλλειψη περιεχομένου πρώτης προβολής από άλλες πηγές, όπως το Google Play, είναι μια αξιοσημείωτη παράλειψη, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη στον σημερινό κόσμο της Apple εναντίον του Android. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα περισσότερα περιεχόμενα πρώτης προβολής είναι διαθέσιμα σε κάθε πλατφόρμα (εκτός μερικών αποκλειστικών), δεν αποτελεί διατακτικό συμφωνίας.

Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού που επιδιώκει την ποιότητα 1080p, το Roku 4 παίρνει πραγματικά την ποιότητα σε ένα άλλο επίπεδο. Η προσθήκη 2.500 κυκλωμάτων συνεχούς ροής, 4x η ανάλυση 1080p HD και η προηγμένη κλιμάκωση για τηλεοράσεις HD 720p σφραγίζουν όλα τα σημεία του Roku 4 ως νικητή στο βιβλίο μας. Δυνατότητα συνεργασίας με οποιαδήποτε τηλεόραση με σύνδεση HDMI, η ροή 4K περιορίζεται στις τηλεοράσεις που είναι ήδη έτοιμες 4K UHD και δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο τα μοντέλα 1080p αλλά αναμένουν ότι θα αλλάξουν δραματικά τα επόμενα χρόνια.

Ένα αξιοσημείωτο μειονέκτημα είναι ότι το Roku 4 υποστηρίζει μόνο το HDMI 2.0, όχι το HDMI 2.0a, το οποίο μπορεί να μην φαίνεται σαν μια μεγάλη λεπτομέρεια σήμερα, αλλά θα μπορούσε στο μέλλον να προστεθεί πρόσθετη υποστήριξη για περιεχόμενο υψηλής ροής. Το Roku 4 ταιριάζει με το συνοδευτικό του Stick σε απόκριση και ευκολία στη χρήση και μας αρέσει η προσθήκη κουμπιών γρήγορης πρόσβασης τόσο για το Netflix όσο και για το Sling. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι μέσω του Roku, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Twitch, YouTube, Amazon και Hulu. Θέλετε να μεταδώσετε απευθείας στο Roku 4 φωτογραφίες, μουσική και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας; Είστε απλά μια εφαρμογή λήψης μακριά από ένα ακόμη υπέροχο όφελος της ιδιοκτησίας ενός Roku.

Εάν πρόκειται για τυχερό παιχνίδι που θέλετε πραγματικά, το NVIDIA Shield είναι το Android TV streamer της επιλογής σας. Αντί για τις πιο εκτεταμένες και πλούσιες σε χαρακτηριστικά επιλογές όπως το Xbox One ή το Playstation 4, το Shield είναι ένα ευχάριστο μέσο μεταξύ μιας συσκευής παιχνιδιών και μιας πλήρους τηλεοπτικής ταινίας. Ενώ είναι ακριβό, έρχεται με 16GB εσωτερικής αποθήκευσης και απόδοση που είναι 3 φορές ταχύτερα από την Apple TV, 10 φορές ταχύτερα από το Roku 4 και 4 φορές ταχύτερα από την τηλεόραση Fire. Δεν υπάρχει έλλειψη προοπτικών ψυχαγωγίας εδώ, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, HULU, YouTube, ESPN, Showtime, Disney, Kodi , HBO κλπ. Πάρτε το πρόσθετο τηλεχειριστήριο και πείτε πράγματα όπως "ταινίες που κερδίζουν Oscar" ή "Launch Netflix" εντολές θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Παρόλο που μια απουσιάζουσα υπηρεσία είναι το Prime Video του Amazon.

Όλες οι επιλογές τηλεοπτικών ροών είναι απλά κερασάκι στην τούρτα, καθώς το πραγματικό βραβείο είναι το παιχνίδι. Δυνατότητα ροής νέων και κλασικών παιχνιδιών PC από το cloud μέσω GeForce NOW μαζί με πλήθος επιλογών παιχνιδιών Android και SHIELD, είναι όλα από τα αγαπημένα της οικογένειας, indie hits στα μεγαλύτερα ονόματα στο κινητό gaming. Ρεαλιστικά, θα τρέξει κύκλους παιχνιδιών γύρω από την Apple TV ή την Fire Fire της Amazon, αλλά δεν είναι ακόμα ένα αποκλειστικό αντικαταστάτη για μια κονσόλα παιχνιδιών. Περιλαμβάνεται ένας ελεγκτής παιχνιδιών ο οποίος επίσης λειτουργεί ως ο κύριος τρόπος αναζήτησης.

Η εγκατάσταση είναι σχετικά εύκολη με το Android TV και η ασπίδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Επιλέξτε μια γλώσσα, κωδικό πρόσβασης WiFi, σύνδεση στο λογαριασμό και είστε εκτός λειτουργίας. Το Shield χειρίζεται όλες τις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών πίσω από τις σκηνές και σας αφήνει να απολαύσετε τους καρπούς της τεχνολογίας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .