Καλύτερα πρότυπα ημερολογίου Evernote και εργαλεία για το νέο έτος

Αυτά τα δωρεάν πρότυπα μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την οργάνωση

Τα πρότυπα είναι βολικά εργαλεία που μπορεί να γνωρίζετε σε άλλα προγράμματα, όπως οι εφαρμογές του Microsoft Office. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για τα καθήκοντα Evernote;

Η προσέγγιση για τη χρήση αυτών των εργαλείων είναι λίγο διαφορετική, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο δημιουργώντας μια συλλογή προτύπων Evernote της δικής σας. Θα σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό, προσφέροντας λίγες προτάσεις καλύτερων προτύπων για καλύτερη οργάνωση φέτος.

Για να σας βοηθήσω να βρείτε τις καλύτερες λύσεις το συντομότερο δυνατόν, έχω δημιουργήσει αυτή τη συλλογή των αγαπημένων μου, οπότε κάντε κλικ στις παρακάτω διαφάνειες όπου θα βρείτε άμεσες συνδέσεις.

01 από 08

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο στο Evernote

Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο φορητό υπολογιστή για τη δημιουργία σημειώσεων στο Evernote. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του Evernote

Η χρήση ενός προτύπου στο Evernote είναι θέμα αντιγραφής μιας σημείωσης λέιζερ, κατόπιν προσαρμογής και επαναφοράς της ως δική της σημείωση. Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό την πρώτη φορά.

Θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία στην έκδοση Evernote της επιφάνειας εργασίας, του κινητού ή του ιστού σας.

1. Ξεκινήστε ή ανοίξτε το Evernote και στη συνέχεια συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

2. Για να βρείτε τις υπάρχουσες σημειώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο των προτύπων της Evernote.

3. Για να κατεβάσετε το πρότυπο σημείωσης και να το ανοίξετε στο περιβάλλον χρήστη του Evernote, επιλέξτε Αποθήκευση σε πρότυπο Evernote. Αυτό θα πρέπει να συσχετίσει το πρότυπο με το λογαριασμό σας.

4. Επιλέξτε ένα φορητό υπολογιστή που θα θέλατε να παραμείνει αυτή η σημείωση από το boilerplate, οπότε δεν χρειάζεται να το κατεβάζετε πάλι ξανά την επόμενη φορά που θέλετε ένα καινούργιο αντίγραφο του. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αντιγραφή για να ολοκληρώσετε τη λήψη στον συγκεκριμένο φάκελο.

Μπορείτε να αγαπάτε το πρότυπο όπως είναι, ή μπορείτε να κάνετε προσαρμογές στο αποθηκευμένο αντίγραφο του boilerplate, κάνοντάς το δικό σας. Εναλλακτικά, μεταβείτε με το αντίγραφο εργασίας για το έργο στο χέρι, προσαρμόζοντας το περιεχόμενο του προτύπου.

Αυτό είναι! Πολύ σύντομα, χρησιμοποιώντας πρότυπα στην Evernote θα πρέπει να αισθάνεστε σαν δεύτερη φύση. Τώρα δείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές της Evernote, όπως φαίνεται στις παρακάτω διαφάνειες.

02 από 08

Συνδετήρας ημερολογίου Cronofy Evernote

Συνδετήρας ημερολογίου Cronofy Evernote. γ) Ευγενική προσφορά της Cronofy

Μπορείτε να βρείτε συνδέσεις στο διαδίκτυο μέσω υπηρεσιών όπως το IFTTT και το Zapier, αλλά για μια πιο ευέλικτη προσέγγιση, ελέγξτε το Evernote Calendar Connector της Cronofy.

Αυτή η απλή αλλά αποτελεσματική υπηρεσία συνδέει μια δεδομένη ημερομηνία με δημοφιλή ημερολόγια, όπως το Ημερολόγιο Google, το iCloud, το Office 365 και το Outlook.com. στις σχετικές σημειώσεις της Evernote.

Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληροφορίες και τις δεσμεύσεις με έναν οργανωμένο τρόπο, και αυτό είναι το θέμα της παραγωγικότητας.

Ή, δείτε μερικά από τα πρότυπα της Evernote για τις παρακάτω διαφάνειες.

03 του 08

Δωρεάν Ετήσιο Πρότυπο Ημερολογίου Evernote για Προοπτική Μεγάλης Εικόνας

Evernote Ετήσιο πρότυπο ημερολογίου για το σύστημα ψηφιακών σημείων σας. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του Evernote

Αποκτήστε μια πανοραμική θέα των 365 ημερών με αυτό το Δωρεάν Ετήσιο Πρότυπο Ημερολογίου Evernote.

Τα σκιασμένα τετράγωνα αντιπροσωπεύουν τις ημέρες της εβδομάδας, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε τις εβδομάδες και τους μήνες εντός της περιοχής περιορισμένης οθόνης της κινητής σας συσκευής.

Απλό αλλά αποτελεσματικό. Νίκη! Περισσότερο "

04 του 08

Δωρεάν μηνιαίο πρότυπο ημερολογίου Evernote για την οργάνωση της ζωής σας

Πρότυπο μηνιαίου ημερολογίου Evernote για το ψηφιακό σύστημα σημείων. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του Evernote

Πάρτε όλους τους 12 μήνες σε ένα σκούπισμα με αυτό το δωρεάν μηνιαίο πρότυπο ημερολογίου Evernote για την οργάνωση της ζωής σας.

Μετακινηθείτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω για να δείτε διαφορετικούς μήνες ολόκληρου του έτους.

Προσφέροντας λίγο περισσότερη δομή από την επιλογή του προηγούμενου ετήσιου ημερολογίου, αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντοπίσετε και να οργανώσετε τις δεσμεύσεις σας. Επιπλέον, να έχετε υπόψη σας, μπορείτε να μοιραστείτε σημειώσεις ημερολογίου με άλλους, αν καταλήξετε να ερωτευτείτε με ένα συγκεκριμένο σχέδιο, όπως θα σας δείξω στην τελευταία διαφάνεια αυτής της παρουσίασης. Περισσότερο "

05 του 08

Δωρεάν εβδομαδιαίο πρότυπο ημερολογίου Evernote για απλούστευση του χρονοδιαγράμματος

Πρότυπο εβδομαδιαίου ημερολογίου Evernote για το ψηφιακό σας σύστημα σημείωσης. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του Evernote

Το να σπάτε τα πράγματα κάτω από τις επτά ημερήσιες απόψεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Ανατρέξτε σε αυτό το Πρότυπο Ημερολογίου Δωρεάν Εβδομάδας Evernote για Απλούστευση του Προγραμματισμού σας.

Με άφθονο χώρο για τις προσαρμοσμένες σημειώσεις σας, αυτό το πρότυπο σάς δίνει τη δυνατότητα να κρατάτε τα πράγματα απλά ή να θυμάστε τον εαυτό σας για πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με ένα επερχόμενο στοιχείο του προγράμματος. Περισσότερο "

06 του 08

Δωρεάν πρότυπο ημερήσιου ημερολογίου Evernote για να σας βοηθήσει να φτάσετε περισσότερο

Πρότυπο ημερολογίου Evernote Dailly για το σύστημα ψηφιακών σημείων. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του Evernote

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σχετικά με αυτό το Δωρεάν Καθημερινό Πρότυπο Ημερολογίου Evernote για να σας βοηθήσω να πάρετε περισσότερα πράγματα είναι το πεδίο για την άρθρωση του καθημερινού σας στόχου.

Έτσι, καθώς πετάτε μέσα από τις ωριαίες δεσμεύσεις σας που αναφέρονται σε αυτό το ημερήσιο ημερολόγιο, έχετε μια συνεχή υπενθύμιση για την κορυφαία προτεραιότητα ή το όραμά σας. Περισσότερο "

07 του 08

Μηνιαία πρότυπα ψηφιακής συντήρησης με απλοποιημένες ημέρες

Απλοποιήστε τα μηνύματα μηνιαία πρότυπο οδηγού ψηφιακής συντήρησης για το Evernote. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του SimplifyDays.com

Το SimplifyDays.com είναι ένα site που προσφέρει οργανωτικές συμβουλές και οδηγίες, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν πρότυπα για το Evernote.

Ελέγξτε τον Μηνιαίο Οδηγό Ψηφιακής Συντήρησης, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνετε στην κορυφή ενός πολύπλοκου χώρου ζωής για πολλούς από εμάς.

Ή, ελέγξτε ολόκληρη τη σειρά των προτύπων Evernote που διατίθενται από αυτόν τον ιστότοπο, επιλέγοντας την επιλογή για την πλήρη συλλογή προτύπων αυτού του ιστότοπου.

Τη στιγμή της γραφής, όλα τα πρότυπα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι δωρεάν! Περισσότερο "

08 από 08

Πώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τη δική σας συλλογή προτύπων Evernote

Μοιραστείτε το Evernote μέσω προσωπικής πρόσκλησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση του Evernote

Ελπίζω αυτές οι προτάσεις να σας βοηθήσουν να εστιάσετε σε μια πιο οργανωμένη προσωπική ή επαγγελματική εμπειρία Evernote.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές επιπλέον συμβουλές και υπενθυμίσεις για να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από την Evernote.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε τον δικό σας φάκελο τώρα

Επειδή μπορεί να διαβάζετε αυτό σε μια στιγμή του καθορισμού στόχων ή ανανεωμένων προσπαθειών για οργάνωση, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε ένα επιπλέον βήμα προετοιμασίας.

Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό φάκελο Templates. Σκεφτείτε αυτό σαν μια τράπεζα. Στη συνέχεια, όταν βρείτε έναν λόγο να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πρότυπα στη συλλογή σας, είναι έτοιμο.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά επιλέξτε το με ένα δεξί κλικ, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε "Copy to Notebook". Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το αντίγραφο αυτού του προτύπου σε ένα φάκελο προορισμού της επιλογής σας.

Εξετάστε την ανταλλαγή σημειώσεων με την ομάδα σας

Εφόσον μπορείτε να προσαρμόσετε τα πρότυπά σας και να τα επαναχρησιμοποιήσετε όπως είναι απαραίτητο, η συνεργασία με την ομάδα σας μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Ανάλογα με το σχέδιό σας, ίσως μπορείτε να μοιραστείτε τα πρότυπα σημείωσης με την ομάδα σας.

Πάρετε περισσότερα! 150 δωρεάν τεχνάσματα και συμβουλές για την Evernote