Πώς να εκτυπώσετε οτιδήποτε

Επιτραπέζιες και εμπορικές μεθόδους εκτύπωσης

Από τους πολλούς ορισμούς για εκτύπωση , αυτοί που ασχολούμαστε περισσότερο με την εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι αυτές οι μέθοδοι εκτύπωσης που περιλαμβάνουν τη χρήση εκτυπωτή γραφείου, γρήγορου εκτυπωτή ή εκτυπωτικού τύπου για την αναπαραγωγή ( εκτύπωση ) εγγράφων όπως βιβλία , επιστολές, κάρτες, αναφορές , φωτογραφίες, περιοδικά ή αφίσες σε χαρτί ή σε κάποιο άλλο τύπο επιφάνειας.

Η εκτύπωση είναι εύκολη, σωστά; Απλά πατήστε το κουμπί Εκτύπωση στο λογισμικό ή στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό μπορεί να είναι εντάξει κάποια στιγμή, αλλά υπάρχουν στιγμές που χρειάζεστε περισσότερο έλεγχο για τον τρόπο εκτύπωσης. Εξερευνήστε τον τρόπο εκτύπωσης πιο γρήγορα, τον τρόπο εκτύπωσης στον επιτραπέζιο εκτυπωτή, τον τρόπο εμπορικής εκτύπωσης των αρχείων, τρόπους εκτύπωσης μιας φωτογραφίας και πώς να κάνετε έγχρωμη εκτύπωση.

Εκτυπώστε σε επιτραπέζιο εκτυπωτή

JGI / Tom Grill / Getty Images

Τα περισσότερα σπίτια με έναν υπολογιστή έχουν κάποιο είδος εκτυπωτή inkjet ή λέιζερ. Η προετοιμασία αρχείων και η εκτύπωση σε έναν επιτραπέζιο εκτυπωτή είναι γενικά λιγότερο περίπλοκη από την εμπορική εκτύπωση.

Εκτυπώστε χρησιμοποιώντας μια εμπορική υπηρεσία εκτύπωσης

lilagri / Getty Images

Ενώ η εμπορική εκτύπωση περιλαμβάνει μερικές μεθόδους εκτύπωσης με λέιζερ και λέιζερ, οι περισσότερες εμπορικές μέθοδοι εκτύπωσης απαιτούν συνήθως πολύ συγκεκριμένες εργασίες προετοιμασίας αρχείων ή προετοιμασίας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την εκτύπωση όφσετ και άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούν εκτυπώσεις και πρέσες.

Περισσότερο "

Εκτύπωση με χρώμα

Τα κυανό, ματζέντα και κίτρινα είναι τα αφαιρετικά αρχέτυπα που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση έγχρωμων χρωμάτων. Έγχρωμη εκτύπωση; J. Bear

Οι φωτογραφίες μπορούν να περιέχουν εκατομμύρια χρώματα. Αλλά οι περισσότεροι επιτραπέζιοι εκτυπωτές και πιεστήρια εκτύπωσης μπορούν να εκτυπώσουν μόνο μια χούφτα χρώματα μελανιού. Λοιπόν, πώς παίρνετε όλα αυτά τα λαμπερά χρώματα μιας φωτογραφίας με μερικές μόνο μελάνες; Ακόμα κι αν έχετε μόνο ένα ή δύο χρώματα για γραφικά ή κείμενο, η έγχρωμη εκτύπωση λαμβάνει ειδική προετοιμασία είτε από την επιφάνεια εργασίας είτε από έναν τύπο εκτύπωσης. Και αν και η εμπορική έγχρωμη εκτύπωση μπορεί να είναι δαπανηρή, υπάρχουν τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα και να πάρετε όλο το χρώμα που θέλετε. Ή, πάρτε χρώμα χωρίς έγχρωμη εκτύπωση. Περισσότερο "

Εκτύπωση πιο γρήγορα

DarioEgidi / Getty Images

Όταν πρόκειται για την ταχύτητα εκτύπωσης για τον εκτυπωτή inkjet ή laser, υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το PPM (εκτύπωση ανά λεπτό) που προσφέρεται από τον κατασκευαστή του εκτυπωτή είναι μια προσέγγιση. Οι εκτυπωτές Inkjet είναι πιο αργός από τους εκτυπωτές λέιζερ. Η εκτύπωση σε ένα χρώμα είναι γενικά ταχύτερη από το πλήρες χρώμα. Όσες περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα, τόσο περισσότερο θα χρειαστεί να εκτυπωθούν. Όσο υψηλότερη ρυθμίζετε την ποιότητα εκτύπωσης, τόσο περισσότερο θα χρειαστεί να εκτυπώσει μια σελίδα. Εάν απλώς εκτυπώνετε αποδείξεις ενός εγγράφου, ορίστε χαμηλότερη ποιότητα για ταχύτερη εκτύπωση μέχρι να είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε την τελική έκδοση. Ένας τρόπος για να εκτυπώσετε ταχύτερα σε οποιονδήποτε εκτυπωτή είναι να εκτυπώσετε σε λειτουργία draft.

Δείτε επίσης:
Ρύθμιση του Word για εκτύπωση με ποιότητα πρόχειρου.

Εκτύπωση κειμένου

Daryl Benson / Getty Images

Αυτό που φαίνεται καλό στην οθόνη δεν είναι απαραίτητα καλό όταν εκτυπώνεται. Το κείμενο πρέπει να είναι αναγνώσιμο όταν μετατραπεί σε μικρές κουκίδες μελανιού στη σελίδα. Επιλέξτε γραμματοσειρές κειμένου σώματος που φαίνονται καλά σε χαρτί. Προσέξτε όταν χρησιμοποιείτε θεραπείες τύπου knock-out ή αντίστροφου τύπου. Οι λέξεις μπορεί να είναι πιο δύσκολο να διαβαστούν αν δεν χρησιμοποιείτε τις σωστές γραμματοσειρές, χρώματα και μέγεθος.

Εκτύπωση γραφικών

Η διαφάνεια στα GIF μπορεί να αφήνει πίσω ασαφή χρώματα. Εκτύπωση εικόνων GIF. J. Bear

Πολλές από τις γραφικές εικόνες στον Ιστό είναι εικόνες GIF χαμηλής ανάλυσης. Υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτυπώσετε γραφικά χαμηλής ανάλυσης. Ορισμένα γραφικά στον Ιστό προορίζονται για εκτύπωση. Μάθετε πώς να εκτυπώνετε εικόνες από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

Δείτε επίσης:
Τι μέγεθος για την εκτύπωση έργων τέχνης (εκτυπώσεις καλών τεχνών giclee).

Εκτυπώστε μια φωτογραφία

Το RGB είναι η τυπική μορφή ψηφιακών φωτογραφιών. Εκτύπωση έγχρωμων φωτογραφιών . J. Bear

Έχετε μια φωτογραφία. Θέλετε μια εκτύπωση. Ανοίξτε το στο λογισμικό σας και απλά πατήστε το κουμπί εκτύπωσης, σωστά; Μπορεί. Αλλά αν θέλετε η φωτογραφία να φανεί καλή, να την χρειαστείτε σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, να θέλετε μόνο ένα μέρος της φωτογραφίας ή να χρειαστεί να τρέξει σε ένα τυπογραφείο, τότε υπάρχουν περισσότερα που θα πρέπει να γνωρίζετε και να κάνετε. Περισσότερο "

Εκτυπώστε ένα PDF

Δημιουργήστε ένα αρχείο PDF από το QuarkXPress 4.x - 5. Δημιουργήστε ένα αρχείο PDF στο QuarkXPress. Ε. Bruno

Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αρχείο PDF όπως εσείς εκτυπώνετε τα περισσότερα είδη εγγράφων. Ωστόσο, εάν προετοιμάζετε ένα PDF για εκτύπωση στην επιφάνεια εργασίας ή για εμπορική εκτύπωση, υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις και επιλογές που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Εκτυπώστε μια ιστοσελίδα

Mactopia Πρότυπα προσωπικής ιστοσελίδας του Microsoft Word. Μακτοπία

Εάν θέλετε τα πάντα στη σελίδα, μπορείτε να εκτυπώσετε μια ιστοσελίδα σε 4 εύκολα βήματα. Αλλά πρώτα, ίσως θελήσετε να δείτε αν η τοποθεσία Web έχει μια σύνδεση ή ένα κουμπί "εκτύπωση αυτής της σελίδας". Αυτό συχνά δημιουργεί μια πιο φιλική προς τον εκδότη έκδοση της σελίδας και τη στέλνει απευθείας στον προεπιλεγμένο εκτυπωτή σας. Εάν θέλετε μόνο ένα τμήμα της σελίδας, χρησιμοποιήστε την επιλογή εκτύπωσης για να εκτυπώσετε μόνο ό, τι θέλετε από μια ιστοσελίδα.

Δείτε επίσης:
Πώς να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα φιλική προς τον εκτυπωτή .

Εκτυπώστε την οθόνη

Δωρεάν απεικόνιση οθόνης με το εργαλείο αποκοπής των Windows Vista. Καταγραφή οθόνης με εργαλείο εξαφάνισης των Windows. J. Bear

Το κουμπί Εκτύπωσης (Prt Scr) στο πληκτρολόγιό σας δεν στέλνει πραγματικά στον υπολογιστή σας αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας. Καταγράφει την οθόνη (παίρνει ένα στιγμιότυπο οθόνης) ως γραφικό. Αν αυτό είναι αυτό που χρειάζεστε, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το κλειδί οθόνης εκτύπωσης στα Windows . Αν έχετε τα Windows Vista, το εργαλείο αποκοπής λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Τώρα, προτού πατήσετε το κουμπί Prt Scr ή χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σύλληψης οθόνης, αν σκοπεύετε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας στο χαρτί, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι τα πλάνα της οθόνης σας φαίνονται καλά στην εκτύπωση.

Εκτύπωση σε ειδικές επιφάνειες

Εκτύπωση CD. CD Εκτύπωση? J. Bear

Σίγουρα, οι περισσότερες εκτυπώσεις γίνονται σε κάποιο είδος χαρτιού. Αλλά μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε σε ύφασμα. Υπάρχουν μερικοί εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών που σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε απευθείας σε CD ή DVD. Εάν πρόκειται να έχετε ένα CD εμπορικά εκτυπωμένο, καλό είναι να ξέρετε πώς γίνεται και ποιοι περιορισμοί αντιμετωπίζετε κατά το σχεδιασμό για εκτύπωση σε CD.

Εκτυπώστε χρήματα

Γνωρίστε τις νομιμότητες της χρήσης φωτογραφιών με χρήματα. Γνωρίστε τις νομιμότητες της χρήσης εικόνων χρήματος. J.Bear

Η βαθυτυπία χρησιμοποιείται για χαρτί ΗΠΑ. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες μεθόδους εκτύπωσης για να εκτυπώσετε τα δικά σας χρήματα - είδος. Υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε νόμιμα φωτογραφίες νομισμάτων χαρτιού.

Δείτε επίσης:
Τι χρειάζεστε για να εκτυπώσετε τους δικούς σας ελέγχους.
Περισσότερο "