Πώς να αποθηκεύσετε έναν ιστότοπο στην αρχική οθόνη του iPad σας

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν ιστότοπο στην αρχική οθόνη του iPad και να το χρησιμοποιήσετε όπως ακριβώς και σε οποιαδήποτε εφαρμογή; Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιείτε καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο γεμάτο από ιστότοπους στο iPad σας και μπορείτε ακόμη και να σύρετε το εικονίδιο εφαρμογής του ιστοτόπου στην βάση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης .

Όταν ξεκινάτε έναν ιστότοπο από την Αρχική οθόνη, απλώς ξεκινάτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari με έναν γρήγορο σύνδεσμο στον ιστότοπο. Έτσι, αφού τελειώσετε, μπορείτε είτε να κλείσετε το Safari είτε να συνεχίσετε να περιηγείστε στον ιστό κανονικά.

Αυτό το τέχνασμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν χρησιμοποιείτε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) ή έναν άλλο εξειδικευμένο ιστότοπο για εργασία.

Καρφίτσωμα μιας ιστοσελίδας στην Αρχική οθόνη σας

  1. Αρχικά, μεταβείτε στον ιστότοπο που θέλετε να αποθηκεύσετε στην αρχική οθόνη του προγράμματος περιήγησης Safari.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση . Αυτό είναι το κουμπί αμέσως δεξιά της γραμμής διευθύνσεων. Μοιάζει με κουτί με βέλος που βγαίνει από αυτό.
  3. Θα πρέπει να δείτε την "Προσθήκη στην αρχική οθόνη" στη δεύτερη σειρά κουμπιών. Έχει ένα μεγάλο σύμβολο συν στο κέντρο του κουμπιού και βρίσκεται δίπλα στο κουμπί "Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης".
  4. Αφού πατήσετε το κουμπί Προσθήκη στην Αρχική οθόνη, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με το όνομα του ιστότοπου, τη διεύθυνση ιστού και ένα εικονίδιο για τον ιστότοπο. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα, αλλά εάν θέλετε να δώσετε ένα νέο όνομα στον ιστότοπο, μπορείτε να πατήσετε στο πεδίο ονόματος και να εισάγετε οτιδήποτε θέλετε.
  5. Πατήστε το κουμπί Προσθήκη στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου για να ολοκληρώσετε την εργασία. Μόλις πατήσετε το κουμπί, το Safari θα κλείσει και θα δείτε ένα εικονίδιο για τον ιστότοπο στην αρχική οθόνη.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με το κουμπί "Κοινή χρήση";

Ενδέχεται να έχετε παρατηρήσει ορισμένες άλλες επιλογές όταν πατήσατε το κουμπί Κοινή χρήση στο Safari. Εδώ είναι μερικά πραγματικά δροσερά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσα από αυτό το μενού: