Το πακέτο μου Fitness για συσκευές Android

Παρακολουθήστε τις θερμίδες σας και καταγράψτε τις προπονήσεις σας στη συσκευή σας Andorid

Το πράγμα που χαρακτηρίζει ένα smartphone "έξυπνο", είναι ότι μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα από το να κάνουν και να λαμβάνουν τηλεφωνήματα. Τα smartphones και οι συσκευές Android έχουν πρόσβαση σε έναν κόσμο εφαρμογών μέσω του Google Play, οι οποίοι έβαλαν πραγματικά τη νοημοσύνη σε αυτές τις έξυπνες συσκευές.

Μια εντυπωσιακή κατηγορία εφαρμογών που διατίθενται για το Android είναι η "Υγεία και Fitness". Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μεταφέρετε στην τσέπη σας για να σας βοηθήσουμε με τους στόχους απώλειας βάρους και διατροφής, κοιτάξτε στο My Fitness Pal.

Παρακολούθηση του τι μπαίνει

Εξίσου σημαντικό για τη γενική υγεία όπως και η άσκηση είναι ότι τα τρόφιμα και τα ποτά που βάζετε στο σώμα σας είναι κρίσιμα για τη βελτίωση ή τη διατήρηση της υγείας σας. Το My Fitness Pal είναι μια εφαρμογή στην οποία γράφετε όλα όσα τρώτε και πίνετε. Ναι, η παρακολούθηση ολόκληρης της διατροφής σας μπορεί να είναι δυσκίνητη, αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό καθημερινό έργο για λίγους λόγους:

  1. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι βάζουν στο σώμα τους
  2. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο τρώνε σε μια μέση μέρα
  3. Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να παρακολουθείτε τι και πόσο τρώτε

Το My Fitness Pal δίνει στους χρήστες Android έναν εύκολο και φορητό τρόπο για να εισέλθετε στην καθημερινή κατανάλωσή σας και στη συνέχεια παρακολουθεί τις θερμίδες, το λίπος, τους υδατάνθρακες και την πρόσληψη πρωτεϊνών gram. Το My Fitness Pal παίρνει τις εικασίες από την παρακολούθηση της πρόσληψής σας και εξαλείφει και τα δύο προσπαθώντας να θυμηθείτε τι φάγατε και να χρειαστεί να μεταφέρετε χαρτί και στυλό σε όλο που πηγαίνετε.

Χρήσιμες λειτουργίες

Το My Fitness Pal περιλαμβάνει μια λειτουργία γραμμωτού κώδικα που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα σάρωσης στον γραμμωτό κώδικα που παρατίθεται στα περισσότερα στοιχεία κάθε φαγητού ή ποτού που μπορούν να αγοραστούν. Μόλις σαρωθεί, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό των μερίδων που είχατε για ένα συγκεκριμένο προϊόν και η εφαρμογή κάνει όλους τους υπολογισμούς για εσάς.

Ένα άλλο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η πρόσβαση σε μια απίστευτη βάση δεδομένων τροφίμων και ποτών. Όταν ένας χρήστης μπαίνει στα γεύματά του, το My Fitness Pal αποκτά πρόσβαση στη βάση δεδομένων τόσο των εμπορικών σημάτων όσο και των γενικών αναλωσίμων και παρέχει τις λεπτομέρειες του περιεχομένου διατροφής. Παρόλο που δεν υπάρχει κάθε στοιχείο τροφίμων ή ποτών στη βάση δεδομένων, δεν έχω βρει κάτι που να διασχίζει την πλάκα μου που δεν βρίσκεται στη βάση δεδομένων My Fitness Pal.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά καθιστούν το εύχρηστο έργο της εισόδου σε όλα τα φαγόμενα πολύ πιο εύκολα.

Ασκηση

Για μένα, έχοντας ένα όριο στον αριθμό θερμίδων που μπορώ να καταναλώσω σε μια μέρα δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Αλλά με το χαρακτηριστικό άσκησης του My Fitness Pal, μπορώ να κερδίσω επιπλέον ημερήσιες θερμίδες αν ασκήσω. Αφού δημιουργήσετε το προφίλ My Fitness Pal και εισάγετε τους στόχους απώλειας βάρους, η εφαρμογή θα σας προτείνει πόσα θερμίδες θα πρέπει να καταναλώνετε κάθε μέρα. Με κάθε γεύμα, οι υπόλοιπες ημερήσιες θερμίδες θα μειωθούν. Αλλά καταγράψτε κάθε άσκηση που έχετε ολοκληρώσει και παρακολουθήστε τις υπόλοιπες ημερήσιες θερμίδες σας αυξάνεται αυτόματα.

Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται όσο το δυνατό κίνητρο για να ασκήσουν όσο το δυνατόν και βλέποντας πόσες θερμίδες έχετε κάψει ενώ ασκείτε μπορεί συχνά να είναι πιο αποθαρρυντικές από την παρακίνηση. Αλλά όταν βλέπετε πόσο περισσότερο μπορείτε να φάτε σε μια δεδομένη ημέρα εξαιτίας της άσκησης, μπορεί να έχετε κίνητρο να βάλετε λίγα λεπτά περισσότερο στο διάδρομο.

Βοηθώντας σας να φτάσετε το στόχο απώλειας βάρους σας

Μέχρι που ένας προγραμματιστής δημιουργήσει μια εφαρμογή που καταγράφει όλα όσα τρώτε ή πίνετε αυτόματα και σας παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση της θερμιδικής και θρεπτικής σας πρόσληψης, το My Fitness App θα είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για να καλύψει αυτή την ανάγκη.

Ενώ μπορεί να είναι απογοητευτικό κατά καιρούς να καταγράφετε τι τρώτε, το My Fitness Pal αναγκάζει τους χρήστες να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι ή η διατροφή τους. Η είσοδος στην καθημερινή κατανάλωσή σας γίνεται πολύ πιο εύκολη με τις λειτουργίες αυτής της εφαρμογής, γεγονός που θα εμπνεύσει τους χρήστες να συνεχίσουν την πορεία τους.

Το My Fitness Pal δεν είναι η μόνη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την κατανάλωσή τους, αλλά το κάνει καλύτερα από τους περισσότερους. Η ακρίβεια και η απίστευτη βάση δεδομένων για τα τρόφιμα και τα ποτά από μόνα τους αξίζουν 4 αστέρια και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σαρώσεως με κουμπιά και άσκηση-κίνητρα θέτουν το My Fitness Pal πάνω από την κορυφή.

Διατίθεται δωρεάν για λήψη στο Android Market, το My Fitness Pal είναι σίγουρα μια εφαρμογή που θα πρέπει να κατεβάσετε.

Μορφοποίηση ενημερώσεων από τον Marziah Karch